Legg til datoer
Amsterdam

Bra for grupper

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
113 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 113

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Siden det var ca 32 grader varmt på turdagen hadde vi absolutt lyst til å kjøre "åpent"..alltid litt vind.....super! Reisen tok ca 1 1/2 time... men det var også en liten "ulykke" og vi ble litt ramponert. Kapteinen vår og hennes kollega taklet det veldig bra og fortsatte programmet etter en kort pause. Begge to vekslet på å forklare bygningene som er verdt å se og relevant informasjon. Passasjerene var involvert, noe som hadde høy underholdningsverdi. Alle som ville kunne fortsatt innta alle slags drikke om bord.....Billettkontroll og betaling fant sted kort tid før slutten av turen. Alt i alt veldig vellykket....det var gøy.....

Beste private tur for en gruppe på 8-10 personer. Den eneste jeg har funnet som gjør morgen private turer med drinker (rikelig mengde)/nederlandsk nibbles (mat må bestilles separat). Fantastisk mannskap, personlig service selv i siste liten, kunnskapsrik guide som var glad for å fortelle oss interessante historier om byen. Totalt sett var vi superfornøyde med alt, og jeg vil definitivt anbefale dem! Tusen takk for en vakker, glatt seilingsmorgen i solen! :)

Fantastisk opplevelse. Cruiset tok oss til steder vi ellers ikke ville ha besøkt til fots. Drinkene var i tilstrekkelig mengde og guidene veldig hyggelige!

etter et transportproblem var vi 45 minutter forsinket, men vi tok cruiset han ønsket til og med å hente oss der vi var

Amazing trip! Guides Pim and Teis were funny and informative. 10/10 would go again.