Legg til datoer
Roma

Aktiviteter for par

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
164 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 164

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 997 vurderinger

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Selv om vi var utslitt etter en lang dag med reise fra USA, er jeg så glad for at vi bestilte dette! Det var vår favoritt nummer 1 av alle turene vi tok under vår tur/cruise til Middelhavet. Turguidene hjalp oss trygt med å navigere i gatene, var veldig engasjerende i kommentarene og samtalene deres, og tok oss med til alle høydepunktene i hele byen. Det var helt nydelig å se stedene i Roma om natten! Stopp for et lett måltid (charcuteriebrett) og et glass vin var også hyggelig og ga oss muligheten til å prate med de andre rytterne. Restauranten var søt og veldig imøtekommende. Vi sykler mye hjemme og synes at e-syklene var enkle å håndtere. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste!

Den første guiden vil gi deg en omvisning på torget utenfor colloseum. På denne måten lærer du mye om den generelle historien, og du kan allerede nyte det vakkert opplyste colloseum. Etterpå kommer du inn i colloseum med en annen guide, og du får lov til å gå inn i de underjordiske passasjene. Her får du en forklaring på hvordan colloseum ble brukt, hvordan gladiatorene måtte vente under korridorene og hvordan alt var forberedt til kampene. Til slutt går du opp igjen og du kan gå rundt på arenagulvet. Veldig fint!

Fantastisk opplevelse! Å gjøre absolutt. Roma er like vakkert om natten som det er om dagen, og sykling er en måte å oppdage det på en annen måte. Guidene er utrolig snille. Vi var en gruppe på 10 med to guider, hvorav den ene, Gaëlle, er fransk. Så vi hadde forklaringene på fransk helt for oss selv. Turen varte i mer enn 4 timer! På måltidsnivå fikk vi servert vin flere ganger og tok med en tallerken til med charcuterie. Alt var perfekt!

Å besøke Roma om natten er bare imponerende og enda mer med en guide så flott som Gaëlle! Jeg anbefaler 100% å gjøre fra begynnelsen av oppholdet fordi Gaëlle gir mange gode råd og gode adresser. Turen var vakker en veldig god tid, vi kommer garantert tilbake!

So much fun and educational. my teenage son also really liked it.