Legg til datoer
Roma

Turer for enkeltreisende

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 18

Ofte stilte spørsmål om Roma Turer for enkeltreisende

Hva er andre ting å gjøre enn Turer for enkeltreisende som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 108 vurderinger

Det var helt fantastisk. Vi var alle i 20- og 30-årene, alle ville bare ha det gøy og feste. Vi møtte så mange kule mennesker fra mange forskjellige land. De tre lokasjonene ble virkelig tatt fra hverandre av hele troppen. På det første stedet har du en time, drikkene er gratis der, men du må skynde deg for vi er ca 40 personer i baren sammen og alle ville ha drinker samtidig . «Gratis pizzaen» ligger rett og slett på disken og alle som er raske nok kan ta en bit. På det andre og tredje stedet koster drinker rundt 10€. Det tredje stedet er ikke en klubb, men en karaokebar. Det var derfor en del av gruppen dro tilbake til det andre stedet, men klokken var allerede 03.00 uansett. I Roma stenger alle klubber kl. 04.00. Bevis på imof og masker kontrolleres ikke noe sted, og i motsetning til beskrivelsen er antall deltakere ikke begrenset. Turen anbefales virkelig på det sterkeste

Enestående!!! Jeg dro med en venn, ingen av oss hadde hatt muligheten til å prøve en slik aktivitet før, vi var litt nervøse. På møtepunktet ønsket guiden oss velkommen, han presenterte seg veldig vennlig. I den første baren storkoste vi oss, med spill og PIZZA, som forøvrig var veldig velsmakende, eller jeg var veldig sulten hahahaha hahahaha. Gratis times drinker er greit. Den andre baren hadde god musikk og en veldig god atmosfære, drinkene var litt dyre til €10. Den tredje baren har to rom, noe som er verdsatt av de av oss som ikke liker reggaeton, drinker som tilsvarer €10. Til slutt hadde vi en flott tid, guiden vår var alltid klar over oss, passet på at gruppen er sammen og har det bra, og ga oss anbefalinger. Jeg anbefaler det 100%. Ta forresten med penger til taxien tilbake.

Jeg reiste alene til Roma i en uke og meldte meg på dette arrangementet på en fredag. Vi var 40-50 personer – kjempekult. Alle er åpne for å møte nye mennesker og ha det gøy. Vi var tre steder. Vi startet med gratis bar i en time og pizza. Der kunne de ha sørget for at det var mer enn én bartender for så mange mennesker. Etterpå dro vi til en karaokebar og avsluttet med en nattklubb på taket. Superkult - og spesielt som alenereisende. Det var imidlertid også mange par, vennepar osv, så alle kan virkelig melde seg på og ha det hyggelig.

Vi hadde en super avslappet gruppe, alle ville bare ha en flott kveld med moro. I begynnelsen animerte guiden vår folket til drikkelekene og deretter ble harmonien i gruppen desto større. Jeg ville gjort det igjen når som helst. Vi hadde en veldig fin kveld alt zs.

Alle veldig hyggelige og mot samme mål. Å feste skikkelig i Roma. Plassering godt valgt og godt ivaretatt av guiden til enhver tid.