Legg til datoer
Roma

Dagsturer

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
269 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 269

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 100 vurderinger

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Selv om vi var utslitt etter en lang dag med reise fra USA, er jeg så glad for at vi bestilte dette! Det var vår favoritt nummer 1 av alle turene vi tok under vår tur/cruise til Middelhavet. Turguidene hjalp oss trygt med å navigere i gatene, var veldig engasjerende i kommentarene og samtalene deres, og tok oss med til alle høydepunktene i hele byen. Det var helt nydelig å se stedene i Roma om natten! Stopp for et lett måltid (charcuteriebrett) og et glass vin var også hyggelig og ga oss muligheten til å prate med de andre rytterne. Restauranten var søt og veldig imøtekommende. Vi sykler mye hjemme og synes at e-syklene var enkle å håndtere. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste!

Turistguiden vår Francesca var fantastisk og sjåføren vår Luca var fantastisk. Turen var veldig behagelig og dagen var godt planlagt. Vi hadde god tid til å se Positano på vei til Pompeii. Vi valgte å spise lunsj på et pizzasted i Pompeii, som Francesca organiserte, og det var deilig. Vår guide i Pompeii, Bartholo, viste oss mange viktige områder og lærte oss mye om historien. Selv om det var en lang tur gikk det fort fordi vi hadde det gøy. Vi møtte noen hyggelige mennesker på turen, og alle var flinke til å holde timeplanen. Totalt sett var hele dagen veldig deilig, og jeg vil anbefale å bestille en tur - spesielt med Francesca!

Claudia guiden vår var helt fantastisk og ekstremt kunnskapsrik og profesjonell. Hun kalte oss alle familie i det øyeblikket hun introduserte seg selv da hun sjekket oss inn. Jeg hadde aldri forestilt meg at det skulle være så vakkert, og datteren min i college-alderen ble inspirert av ærefrykt. Utsikten og eventyrene som Antonio sjåføren og Claudia tok oss med på var som å gå tilbake i tid og hjalp meg til å glemme mitt hektiske Chicago-liv. Det var virkelig terapeutisk for mitt sinn og sjel. Absolutt en fantastisk tur.

Dette var en fantastisk tur! Det var så hyggelig å komme ut av byen og se det vakre landskapet og spise en deilig lunsj på vingården. Det beste var å besøke de små byene. De var vakre, og jeg var i stand til å kjøpe nydelige gaver som var unike og ikke turistsakene som selges over hele Roma. Chiara var en fantastisk guide - så vennlig og kunnskapsrik. Bussen var også veldig behagelig. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste.

Min partner og jeg dro på denne turen forrige uke, og vi likte den begge veldig. Vår guide Rob var godt informert og svarte på alle spørsmål vi hadde. Sjåføren vår Marius var veldig effektiv og det var fascinerende å se ham navigere på de smale, vindfulle veiene som fører til Positano. Vi klarte å få plass til mye på en dag. Selv om det var en regnskur rett på slutten av Pompeii-turen, klarte vi fortsatt å se alt vi ønsket!