Legg til datoer
Roma

Show og musikaler

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Roma Show og musikaler

Hva er andre ting å gjøre enn Show og musikaler som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

En veldig beskjeden setting, veldig ulik praktisk talt alle Romas svært forseggjorte kirker, men det hjelper å fokusere på musikken. Det er litt av en løpende tilnærming med artister som står i kø for individuelle og noen duetter, men de er dyktige sangere og musikere. Pianisten er veldig flink. En fin smakebit på opera og fin akklimatisering til opera i hyggelige italienske omgivelser. Natten gikk veldig fort og et glass vin, i intervallet, stående like utenfor i den travle, romerske skumringen var veldig hyggelig. Nytt, stilig og oppløftende

Det var en fin måte å oppleve mange originale operastykker fra kjente italienske komponister. En fantastisk forestilling av Roberto, Emilio og Vanessa på et utrolig lite sted inne i en liten kirke. Akustikken var flott! Vi tok datteren vår for første gang for å bli utsatt for en opera, og de lokale utøverne var svært talentfulle!!!

Fantastisk opplevelse! Utsikten, forestillingen samt snacks og vin gir en fantastisk kveld. En ting som er greit å vite på forhånd: Hvis du ønsker å bo på taket etter at forestillingen er over (f.eks. for å nyte en cocktail til), må du reservere, da du vanligvis må reise etter forestillingen (som vanligvis er fullstendig booket).

En unik opplevelse i hjertet av Roma. Med lyden av fontenen på piazza navona i bakgrunnen, nedsenket i en magisk atmosfære: operaen. Tenoren og sopranen var veldig bra, jeg ble så begeistret. Miljøet er intimt og innbydende. Sterkt anbefalt !!!

Det var en fin start på en romersk aften. Vakre stemmer og stilig stemning på taket. Til slutt fikk vi lov til å ta en titt på piazzaen ovenfra. Vi kan anbefale.