Legg til datoer
Roma

For tilbakevendende reisende

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Verksteder og kurs
20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 20

Ofte stilte spørsmål om Roma For tilbakevendende reisende

Hva er andre ting å gjøre enn For tilbakevendende reisende som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma For tilbakevendende reisende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Jeg reiste alene til Roma i en uke og meldte meg på dette arrangementet på en fredag. Vi var 40-50 personer – kjempekult. Alle er åpne for å møte nye mennesker og ha det gøy. Vi var tre steder. Vi startet med gratis bar i en time og pizza. Der kunne de ha sørget for at det var mer enn én bartender for så mange mennesker. Etterpå dro vi til en karaokebar og avsluttet med en nattklubb på taket. Superkult - og spesielt som alenereisende. Det var imidlertid også mange par, vennepar osv, så alle kan virkelig melde seg på og ha det hyggelig.

Anbefaler virkelig dette! Selena var en god, dyktig og profesjonell med mye kunnskap og gikk i detaljer med mat og historie. Veldig mye god mat og bra med vin. Vi ble en fin gjeng som ble godt kjent og ikke ville det skulle ta slutt. Veldig gøy å få testet smaksløkene på en annen måte. Helt utsøkt og sitter igjen med gode minne for jeg som dro alene og en fin avslutning på turen. Verdt hver eneste krone og du får mye for pengene med mett mage og en liten dose beruselse.

Dette var en fantastisk tur! Det var så hyggelig å komme ut av byen og se det vakre landskapet og spise en deilig lunsj på vingården. Det beste var å besøke de små byene. De var vakre, og jeg var i stand til å kjøpe nydelige gaver som var unike og ikke turistsakene som selges over hele Roma. Chiara var en fantastisk guide - så vennlig og kunnskapsrik. Bussen var også veldig behagelig. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste.

Vi hadde en super avslappet gruppe, alle ville bare ha en flott kveld med moro. I begynnelsen animerte guiden vår folket til drikkelekene og deretter ble harmonien i gruppen desto større. Jeg ville gjort det igjen når som helst. Vi hadde en veldig fin kveld alt zs.

Alle veldig hyggelige og mot samme mål. Å feste skikkelig i Roma. Plassering godt valgt og godt ivaretatt av guiden til enhver tid.