Legg til datoer
Roma

Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Verksteder og kurs
88 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 88

Ofte stilte spørsmål om Roma Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Vi hadde en flott tur med barna våre (8 og 10 år). Det var 12 av oss totalt - 3 familier med 6 barn og 6 voksne. Guiden vår Martina var flink til å rette oppmerksomheten mot barna og sørge for at informasjonen var på deres nivå. Men samtidig kunne de voksne lære også. Det var ikke en cheesy eller dumbed down tur, men snarere en tur som var hyggelig for alle, men som holdt barna engasjert. Vi vil anbefale denne turen på det sterkeste og ønsker å gi en stor takk til Martina!

Kierroksessa pääsi areenalle ja opas oli asiantunteva, minkä ansiosta Colosseumista sai paljon enemmän irti itsenäiseen kiertelyyn verrattuna. Lippujen hankinta oli jouhevaa ja tapaamispaikka oli helppo löytää. Suhteellisen kalliista lippuhinnoista huolimatta erittäin suositeltava kierros!

Vi likte turen. Det var veldig lærerikt. Uansett bør du også bestille undergrunnen til Colosseum. Møtepunktet er litt vanskelig å finne på grunn av byggeplassene - bare gå opp trappene gjennom t-banestasjonen. Guiden (Flavio) var veldig bra.

Denne turen med Italia med familie var fantastisk. Guiden vår overrasket oss. Informasjonen ble formidlet på en svært underholdende og oversiktlig måte. En liten gutt ble inkludert så dyktig at det ikke ble noen kjedsomhet. Sterkt anbefalt!

For en flott måte å tilbringe en varm ettermiddag med nysgjerrige barn! Takk for en flott opplevelse.