Legg til datoer
Roma

Mat og drikke

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Verksteder og kurs
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
176 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 176

Ofte stilte spørsmål om Roma Mat og drikke

Hva er andre ting å gjøre enn Mat og drikke som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Mat og drikke tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Carolina var søt og den første smakingen på La Nicchia var veldig morsom og interessant. Vi lærte mye om italienske produkter og koste oss. På den annen side må folk vite at det krever utholdenhet! Vi ventet mye snacks og til slutt hadde vi flere en forrett og deretter fulle kurs! Det var vanskelig å fullføre og likevel er vi grådige! På den annen side var alt deilig, drinkene inkludert etter ønske og restaurantene sjarmerende.

Fantastisk opplevelse! Paola og hennes hjelpere var gode verter! Vingården og landet er vakkert, og jeg likte å lytte til historien. Mot slutten av turen kommer du innom et lokalt sted for lunsj. Det varer litt lenger enn 3,5 timer, men det er definitivt verdt tiden din!

Vi hadde en super avslappet gruppe, alle ville bare ha en flott kveld med moro. I begynnelsen animerte guiden vår folket til drikkelekene og deretter ble harmonien i gruppen desto større. Jeg ville gjort det igjen når som helst. Vi hadde en veldig fin kveld alt zs.

We where four people together for the course. One of the best experiences we has in Rome. Perfect to do as a couple. Great hosts and a lot to learn. Will recommend!!

veldig nyttig for å få en oversikt over romerske tradisjoner og noe historie