Tromsø
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Tromsø

Vil du vite mer om aktiviteter i Tromsø? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tromsø

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 231 vurderinger

Vi var heldige som var vitne til nordlyset på vårt første forsøk med denne turen. Turen besto av 4 personer og vår reiseleder Mansoor var veldig hyggelig, han ga instruksjoner om hvordan vi skulle sette opp kameraene våre for å fange nordlyset og tok også bilder av oss med kameraet hans. Deretter satte han opp et bål hvor vi kokte pølser eller burgere og marshmallows. Han ga også noen forklaringer på hvordan nordlyset oppstår. På slutten av turen slapp han oss også av på hotellet vårt.

Jeg gjorde turen på Mansoor to ganger. Han er en absolutt sympatisk fyr. Trenger du hjelp med kamerainnstillingene får du garantert profesjonell hjelp. Hans egne bilder ser også flotte ut. Han snakker tysk veldig bra og å snakke med ham er bare spennende. Vi så nordlys på begge turene. En gang dro vi til Kvaløya og andre gang til finskegrensen. Bålet og maten var også kjempegod. Ville gjort det igjen.

Flott tur. Selv om været var dårlig, tok guiden vår Mansoor oss med til nordlyset. Før turen tilbød han seg å trekke seg tilbake fra turen til alle som ikke ville våge å ta del i det dårlige været. Men vi var alle modige og vi lyktes på Sommaroy. Lagerledelsen var også veldig hyggelig. Termiske drakter var tilstrekkelig tilgjengelige. Toll-tur med mange bilder for medreisende.

På denne turen kunne vi se nordlyset for andre gang, og vi var begeistret over å se disse lysene! Mansoor tok oss med til en privat strand hvor vi så nordlyset.

Sønnen min var veldig fornøyd med husky sleden, besøk husky, se på søte valpene. . Vi skal gjerne komme tilbake igjen i vinteren.