Legg til datoer

StrasbourgOmvisninger

Våre mest anbefalte Strasbourg Omvisninger

Strasbourg: Omvisning med segway

1. Strasbourg: Omvisning med segway

Få en fabelaktig introduksjon til deltidssetet i Europaparlamentent på en 2-timers omvisning med segway i Strasbourg og beundre monumenter fra forskjellige eraer i byens historie, inkludert EU-institusjonene og Quartier Européen. Hent din segway og hjelm og sett kursen ut til forskjellige nabolag, inkludert den gamle bydelen og sentrum. Kjør til «La Petite France» på vestdelen av Grande Île. Her vil du finne det historiske sentrum av byen, der garvere, møllere og fiskere bodde i middelalderen. Hør fascinerende historier om Strasbourg mens du navigerer din 2-hjuls transportmåte og ser på mange forskjellige arkitektoniske stiler i det tyske distriktet Neustadt. Lær om de administrative bygningene i Quartier Européen, der institusjoner inkluderer den europeiske menneskerettighetsdomstolen, bygget av Richard Rogers.

Strasbourg: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt City Tour

2. Strasbourg: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt City Tour

Bli kjent med Strasbourg i ditt eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-turen som spilles på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Etter å ha lastet ned scavenger hunt-turen på mobilenheten din, bruk mobilappen og integrerte kart for å nå 10 av Strasbourgs viktigste attraksjoner til fots. Du kan velge å starte turen når du vil. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Start turen på de mye fotograferte Ponts Couverts. Besøk den arkitektonisk eksemplariske kirken Saint-Thomas, mens La Place Gutenberg vil gi deg en smak av livet i sentrum. Ta et bilde i bygningen til Alsace-museet, som vil forbløffe deg med sine utstillinger, og oppdag skjønnheten til Strasbourg-katedralen, et gotisk arkitektonisk mesterverk. Besøk det uforlignelige vakre Palais Rohan, med sin blåblodige aura. Du kommer også forbi byens største torg, Place Kleber, oppkalt etter en kjent general fra den franske revolusjonen. Beundre det ikoniske operahuset i Strasbourg med sin unike akustikk. Den "nye byen", med sin store historie, vil fortrylle deg og kameraet ditt! Prikken over i-en på denne unike opplevelsen vil være St. Paul's Church (hvor turen slutter) med den rike interiørdesignen. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp riktig kode og avsløre neste reisemål. Når du går gjennom byen, nyt fleksibiliteten til å sette spillet på pause når som helst for å ta en pause, ta de perfekte bildene, stopp for lunsj eller besøk et museum. Velg å fortsette omvisningen senere eller lagre resten til en annen dag.

Fra Strasbourg: Halvdagstur til Alsace med vinsmaking

3. Fra Strasbourg: Halvdagstur til Alsace med vinsmaking

Besøk og vinsmaking i sjarmerende landsbyer langs Alsace Wine Route. Dra på en halvdagstur langs Alsace-vinruten for å oppdage noen av de mest fascinerende vinene i Frankrike. Kjent for sine aromatiske hvitviner, er Alsace-vinregionen ideell med sitt tørre og solrike klima, komplekse geologi, gunstige jordsmonn og utmerket eksponering. I løpet av denne halvdagsturen fra Strasbourg vil du smake vin på 2 forskjellige vingårder. Mens du opplever en vinsmaking, kan du lære om de 7 forskjellige typene Alsace-viner. Denne halvdagsturen i liten gruppe går fra Strasbourg til den vakre byen Obernai, som ligger langs Alsace-«vinruten». Ved ankomst rundt Obernai, nyt din første vinsmaking på en av våre utvalgte vingårder på denne Alsace-vinturen. Omvisningen din vil deretter fortsette langs den fantastiske Alsace-vinruten for å beundre det fantastiske landskapet. Underveis kan du nyte enda en vinsmaking i en typisk Alsace-«caveau». Returner til Strasbourg.

Fra Strasbourg: Dagstur med høydepunkter av Alsace

4. Fra Strasbourg: Dagstur med høydepunkter av Alsace

Du vil forlate Strasbourg om morgenen og gjør tar det første stoppet på denne dagsturen i Colmar. Oppdag sjarmen av den gamle byen og besøk Pfister-huset, Koifhus, St. Martins kollegiale kirke og de idylliske nabolagene i Lille Venezia. Utforsk den vakre landsbyen Eguisheim som er omgitt av vingårder. Beundre de smale gatene og tømmerhusene med sine fargerike blomster.  Fortsett videre til den befestede byen Riquewirh. Omgitt av voller, har landsbyen overlevd kriger og forblitt intakt. Se de små gatene, forsterkede veggene og 1500-talls hus, mens du beundrer den arkitektoniske harmonien. Du vil ha ledig tid til å utforske byen og spise lunsj. Etter lunsj vil du følge den naturskjønne Alsace vinruten. Beliggende mellom Rhinen-dalen og fjellkjeden Vosges, går den 60 år gamle ruten over kuperte løyper i over 170 kilometer. Når du kommer til Haut Koenigsbourg-slottet vil guiden din ta deg med på en omvisningen av den mektige festningen som vender ut mot dalen. Bygget under 1100-tallet, okkuperte slottet en strategisk posisjon for å kontrollere vin- og hveterutene mot nord og saltruten fra øst.

Strasbourg: 1,5-timers guidet Segway-tur

5. Strasbourg: 1,5-timers guidet Segway-tur

Oppdag Strasbourg på denne morsomme og spennende Segway-turen til en av Frankrikes mest pittoreske byer. Gli uanstrengt langs elvebredden på din Segway, oppdag det beste Strasbourg har å tilby og nyt spenningen ved å navigere kjøretøyet rundt i byens gater. Se Petite France, katedralen, Neustadt og noen av Strasbourgs andre høydepunkter på denne guidede turen.

Guidet sykkeltur med en lokal i Strasbourg sentrum

6. Guidet sykkeltur med en lokal i Strasbourg sentrum

Møt sykkelguiden din og ditt 2,5-timers program vil begynne med en kort introduksjon til byen Strasbourg. Turen tar deg på en runde gjennom det keiserlige tyske distriktet, Neustadt og deretter videre for å se de europeiske institusjonene. Kjør tilbake gjennom gamlebyen, Petite France og se de overbygde broene og Vauban-demningen. Kryss Pont du Corbeau og passerer Gutenberg Place. Du vil snart ankomme foran Notre Dame de Strasbourg-katedralen, et av høydepunktene på turen. Se operahuset på Place Broglie. Sykle langs de små gatene rundt katedralen og oppdag noen skjulte steder i nærheten av Place Saint Etienne. Når du passerer gjennom Neustadt, kommer du til hjertet av det europeiske distriktet, hvor du vil se Europaparlamentet, Europarådet og Den europeiske menneskerettighetsdomstolen. Nyt et friskt pust i Parc de l'Orangerie. På vei tilbake til Place d'Austerlitz, sykle langs en del av byens mur fra 1300-tallet. Vær oppmerksom på at denne turen ikke er tilgjengelig i juletider. Ta en titt på denne julemarkedssykkelturen som et alternativ: https://www.getyourguide.com/strasbourg-l293/strasbourg-christmas-market-bike-tour-t123971/

Strasbourg: Høydepunkter Walking Tour i små grupper

7. Strasbourg: Høydepunkter Walking Tour i små grupper

Jeg tar deg med på en "som en lokal" omvisning i "Grande Ile" og Strasbourgs steder du må se. Grande Ile, Strasbourgs sentrum, er fullpakket med kjente monumenter som Notre-Dame-katedralen og Place Kléber, samt små, intime gater og torg fulle av anekdoter. Det er i Petite France du finner Strasbourgs mest "Instagrammable" steder (vi kan starte turen tidlig for å unngå folkemengdene). Her vil du ta de vakreste bildene med også "fotograf"-ferdighetene til guiden din. Strasbourg er litt som mitt andre hjem. Jeg har jobbet der, tilbrakt mange glade sommerettermiddager og kvelder der, gått lange turer... Bare en lokal kan tilby deg en autentisk opplevelse av byen hans. Fortsetter du mot det historiske sentrum, vil du oppdage det livlige Tonneliers-distriktet og dets mange barer og restauranter. Selvfølgelig vil du også få et glimt av Notre-Dame-katedralen, byens 142 meter høye landemerke, med sin Vogeses sandsteinstruktur som gir den den spesielle fargen (utenfor besøk). Dette er symbolet på byen vår! Vi fortsetter turen med noen avsidesliggende deler av det historiske sentrum, og skjuler noen ekte skjulte perler, samt steder som er mer populære blant lokalbefolkningen. Jeg vil også benytte anledningen til å gi deg de beste mat- og barstedene i Strasbourgs historiske sentrum.

Fra Strasbourg: Dagstur langs vinruten til Alsace-landsbyene

8. Fra Strasbourg: Dagstur langs vinruten til Alsace-landsbyene

Dra sørover med avgang fra Strasbourg hvor første stopp vil være i Bergheim, en flott landsby på vinruten som inneholder mange skjulte underverk innenfor middelaldermurene. Du vil da ha muligheten til å besøke den sjarmerende byen Ribeauvillé, den eldgamle byen til Ribeaupierres herrer. Historien vil ta deg til hver eneste gågate.  Etter et besøk i Hunawihr og et fotostopp foran den berømte fontenen, kan du nyte lunsj i landsbyen Riquewihr, en av de mest kjente i regionen –  spesielt anerkjent på grunn av sin idylliske beliggenhet i hjertet av vingården. Turen vil fortsette til to landsbyer som er like kjent for sin historiske karakter: Kaysersberg og Eguisheim. Disse to landsbyene har blitt valgt til «det franske folkets favorittlandsbyer», et kjent fransk program som feirer året for det franske folkets favorittlandsbyer. Kaysersberg vant utgaven i 2017 og Eguisheim i 2013. Dra tilbake til Strasbourg på slutten av ettermiddagen, etter en dag fylt med gode minner og vakre bilder.

Strasbourg: Privat bysightseeingbåttur

9. Strasbourg: Privat bysightseeingbåttur

Oppdag sjarmen til Strasbourg på et privat cruise på III-elven. Velg en 1 times tur for å se de viktigste monumentene eller bli mer intim med byen på en 2 timers tur. Seil på vannet i elven Ill for å oppdage eller gjenoppdage byen og dens historiske monumenter på en annen måte. Hopp ombord på det romslige skipet 'Saint Gothard' ved den gamle Finkwiller-kaien og begynn ditt seileventyr gjennom hjertet av byen. Gå forbi europeiske institusjoner og nyt de unike lyse grønne hustakene til den russisk-ortodokse 'All Saints Church'. Velg alternativet på to timer og kjenn spenningen ved å krysse slusene og Vauban-demningen. Gli inn i gamlebyen i Petite France for å se den klassiske arkitekturen. Kjør langs chinkelsteinsveier og bygninger fra 1500-tallet. Gå tilbake til startpunktet på slutten av cruiset.

Fra Strasbourg: Best Of Alsace Historisk dagstur

10. Fra Strasbourg: Best Of Alsace Historisk dagstur

Turen begynner med avgang fra Strasbourg busstasjon og går til dagens første stopp, det historiske Haut-Koenigsbourg slott. Ved ankomst kan du beundre bygningens arkitektur, lære om menneskene som en gang bodde her, og beundre slottets fantastiske utsikt over Schwarzwald. Etter slottet følger bussen med åpen topp den berømte Alsace-vinruten, og stopper ved en av regionens mest godt bevarte middelalderlandsbyer langs veien, Riquewihr. Bruk litt fritid på å vandre gjennom landsbyens pittoreske gater, handle i en lokal butikk for en suvenir, eller finn en koselig restaurant til lunsj. Turen fortsetter til Kaysersberg neste, for å beundre den vakre befestede broen som ligger blant de sjarmerende landsbyomgivelsene. Dagsturen din avsluttes med et besøk til Colmar, en unik og innbydende by på landet, for en tur med turisttoget. Vær oppmerksom på at turisttoget ikke går i november. I stedet blir det fritid i byen.

56 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Strasbourg Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i Strasbourg?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Strasbourg er:

Flere reisetips for Strasbourg

Vil du vite mer om aktiviteter i Strasbourg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Strasbourg

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 405 vurderinger

En flott tur med en veldig kunnskapsrik og morsom guide, Robin. Den lille gruppen på 8 personer var akkurat den rette blandingen for å lære om og smake viner fra Alsacian, kjøreturen gjennom området trygg og pittoresk. Jeg anbefaler det på det sterkeste.