Legg til datoer

ColmarBuss og minibussturer

Våre mest anbefalte Colmar Buss og minibussturer

Fra Colmar: Halvdagstur til landsbyer i Alsace

1. Fra Colmar: Halvdagstur til landsbyer i Alsace

Begynn din guidede vandretur i Kaysersberg, en landsby kjent for sine sjarmerende bindingsverkshus, brosteinsbelagte gater, og nyt litt tid på egen hånd her for å utforske. Deretter kan du følge vinruten i Alsace og stoppe underveis for gode fotomuligheter. Dra til Riquewihr for en omvisning til fots i denne praktfulle lille byen. Denne perlen av en by er omgitt av vinmarker. Landsbyen er full av vakkert fargede bindingsverkshus og fasader dekorert med gamle butikkskilt. Allestedsnærværende blomster og klatreplanter gjør dette til en riktig sjarmerende landsby. Deretter går turen videre til Hunawihr, det siste stoppet og en av de vakreste landsbyene i Frankrike, kjent for sine mange håndverksbutikker og kulturelle landemerker.

Alsace halvdags vintur fra Colmar

2. Alsace halvdags vintur fra Colmar

Avreise fra Colmar og reis med fullt utstyrt minivan gjennom de bølgende åsene dekket av vinranker og middelalderborgruiner. Beundre de sjarmerende landsbyene med brosteinsgater og bindingsverkshus dekorert med blomsterkasser og lyst malte fenriker. Få en introduksjon til vinproduksjon i regionen på 2 nøye utvalgte vingårder, hvor du vil prøve noen av de mest kjente druesortene i Alsace, som Riesling, Gewürztraminer eller Sylvaner. Hør om trinnene for å produsere vin, fra vingårdene til karet og aldringskjelleren. Gå ut med en bedre forståelse av en industri som produserer mer enn 150 millioner flasker vin per år.

Fra Zürich: Heldags privattur til Basel & Colmar

3. Fra Zürich: Heldags privattur til Basel & Colmar

På denne unike reisen, vil du kunne besøke 2 naboland, Sveits og Frankrike, og sammenligne dem. Sjåføren din vil plukke deg opp fra hvilket som helst gunstig sted i Zürich, og du vil starte din private tur til Basel, den kulturelle hovedstaden i Sveits. Ta en spasertur til kongresshallen og den gamle byen. Sjåføren tar deg deretter med til en av dine foretrukne museer, slik som Tinguely museum, Etnologimuseet, Basel zoologiske hage eller et annet museum i henhold til dine preferanser. Hvis du heller ønsker å ta en båttur, vil du bli hjulpet i det tilfellet også. Basel er kjent for sine fine sjokolade og søtsaker, og dermed vil du smake noen spesialiteter før du fortsetter til Colmar i Frankrike. Denne lille byen viser livsstilen til hele Alsace-regionen. Du vil garantert bli forbauset av de halv-tømrede husene som dateres tilbake til det 16. århundre. Du vil nemlig besøke husene til Adolf og Pfister og "lille Venezia", som også er på listen av steder du må se når du besøker Colmar. På kveldstid vil du bli forbløffet over originaliteten av lysanlegget i denne byen. På slutten av dagen vil du få privattransport fra Colmar til Zürich. 

Tilgjengelige aktiviteter

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Colmar Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Colmar?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Colmar er:

Flere reisetips for Colmar

Vil du vite mer om aktiviteter i Colmar? Trykk her for full oversikt