Legg til datoer

BordeauxSykkelturer

Våre mest anbefalte Bordeaux Sykkelturer

Bordeaux: Historisk senter og sykkeltur i Chartrons District

1. Bordeaux: Historisk senter og sykkeltur i Chartrons District

Gå tilbake i tid til en tid da Bordeaux var moderne og livlig, full av historie og livlig fransk kultur av høy klasse på denne guidede sykkelturen. Kjør gjennom ikoniske distrikter som det sjarmerende sentrum, Bordeauxs høyre bredd og Nord-Bordeaux. Møt guiden din og sett deg opp med sykkelen og hjelmen av høy kvalitet. Følg guiden og veksle i tid mellom moderne og gammel historie. Oppdag hemmelighetene til byens eldste monumenter, så vel som de nyeste gatekunstverkene på skjulte steder. Finn ut hvor lokalbefolkningen liker å spise, slik at du vet hvilke restauranter du bør besøke. Gilde gjennom de vakreste grøntområdene hvor du kan slappe av. Lær mer om byens kunst og arkitektur. Oppdag Bordeaux som en lokal, på sykkelen din. Besøk områder som det historiske sentrum, Bordeauxs høyre bredd, Nord-Bordeaux og Chartrons-distriktet. Gå tilbake til startpunktet på slutten av turen.

Bordeaux: Elsykkeltur til St. Emilion vingård m/ vin & lunsj

2. Bordeaux: Elsykkeltur til St. Emilion vingård m/ vin & lunsj

Tråkk gjennom de berømte vingårdene i St. Emilion på denne dagsturen på elsykkel fra Bordeaux. Besøk to slott og en sjarmerende familiedrevet vingård, samt en Great Classified Growth-vingård og den UNESCO-vernede landsbyen St. Emilion.  Start dagen med en kort kjøretur (50 minutter) til St. Emilion-regionen. Begynn med å besøke den sjarmerende landsbyen St. Emilion som har blitt klassifisert som et av UNESCOs verdensarvsteder siden 1999, så tar elsykkelturen deg til kjente vingårder som Petrus eller Château Cheval Blanc. Sykle gjennom frodige vingårder og ankom det første slottet som drives av en lokal familie. Vandre gjennom vingårdene og lær om vingårdens tradisjonelle måte å produsere vin på. Nyt en vinsmaking og fortsett til hagen for en velsmakende lunsj.  Utforsk eiendommen på en omvisning og lær om vinfremstillingsprosessen deres, fra vinrankenen til flaskene. På slutten av omvisningen kan du smake på et håndplukket utvalg av vinene deres. Ta turen tilbake til Bordeaux og avslutt omvisningen. 

Bordeaux: Guidet sykkeltur

3. Bordeaux: Guidet sykkeltur

Bli med oss i hjertet av det historiske sentrum av Bordeaux på sjarmerende Place Raymond Colom, det ideelle møtepunktet for å starte denne praktfulle sykkelturen. På agendaen: Oppdage Bordeaux sammen i en hyggelig atmosfære, mange smil og velvære. Når vi er utstyrt, klare for eventyret foran oss, tar vi veien mot den eldste døren til Bordeaux, Grosse Cloche (også kjent som "Big Bell") fra 1200-tallet. Deretter skal vi krysse Saint-Michel-distriktet, kjent for sitt lokale marked, før vi raskt når den praktfulle Pont de Pierre-broen for å krysse elven Garonne. Denne banen gir oss en unik utsikt over "Månehavnen" og dens majestetiske fasade fra 1700-tallet. Dette vil være det perfekte øyeblikket for å dele historien til Bordeaux gjennom århundrene med deg. Vi vil spasere langs Parc des Angéliques ("Engleparken") og over Garonne-elven via den imponerende Jacques Chaban-Delmas-broen for å utforske noen av byens viktigste severdigheter. Vi vil oppdage Chartrons-distriktet, det historiske hjertet av vinhandelen i Bordeaux, som er kjent for sine vinkjellere. Vi vil gjenoppta vår spasertur langs den sjarmerende gaten Notre Dame. Vi tar turen til den vakre Jardin Public ("Offentlige hager") og deretter det historiske sentrum, forbi Quinconces-esplanaden og monumentet dedikert til Girondins, Triangle d'or ("Det gylne triangel"), rådhuset og Saint-André-katedralen. Deretter vil vi gå gjennom de brosteinsbelagte gatene, vakre torg (alltid animerte takket være kafeene deres!), og til slutt vil vi passere foran den verdensberømte Miroir D'eau (“Vannspeilet”) før vi går for å beundre den nest eldste byen porten til Bordeaux og tilbake til utgangspunktet vårt. Reiseruten kan variere avhengig av været, mulige byarrangementer.

Bordeaux: Saint-Emilion elsykkeltur med pikniklunsj

4. Bordeaux: Saint-Emilion elsykkeltur med pikniklunsj

En ekstraordinær måte å besøke Bordeaux vingårder på og i tråd med tiden; kom og prøv vår elsykkeltur i Saint-Emilion! I en liten gruppe guider vi deg trygt gjennom spektakulær svingete vingårdsutsikt i Saint-Emilion og Pomerol. Oppdag druesortene som fremhever Bordeauxs emblematiske prestisje over andre kjente regioner. Smak på viner i privatlivet til slottene der de er laget før du mister deg selv i sjarmen og skjønnheten til middelalderlandsbyen Saint-Emilion. Mellom vingårdsbesøk kan du nyte en frisk lunsj i hjertet av vinstokkene, og la tiden stå stille mens du soler deg i solen og frisk luft. Denne turen er et uanstrengt eventyr for alle ferdighetsnivåer takket være den elektriske kraften til våre splitter nye sykler. Bli med oss på en forfriskende reise gjennom dette historiske franske landskapet! Reiserute: 09:00 Møt guiden din foran Bordeaux turistkontor på 12 cours du 30 Juillet. Avreise til Saint-Emilion i en minivan 10:00 Hopp på! Skaff deg e-sykkel og klær før en sikkerhetsbriefing med guiden din 11:15 Besøk av et slott i Saint-Emilion og rødvinssmaking etterfulgt av en privat sittende pikniklunsj hjemmelaget av vår lokale cateringfirma med utsikt over vinrankene! 14:00 Guidet besøk av Saint-Emilion og dens pittoreske brosteinsbelagte stier 15:30 Oppdag en familieeid eiendom som ligger på en av de beste terroirene til Saint Emilions vingårder! Nyt en ekstra smaking og noen småbiter for å fullføre smakingen. 17:30 Tilbake til Bordeaux! *Vi tilpasser oss gjerne dine kostholdsbehov. Vi kan imidlertid ikke garantere vegansk catering. Vennligst informer oss minst 72 timer før avreise. Alle gjester må være minst 155 cm (5,02 fot) høye og ha tilstrekkelig sykkelerfaring til å reservere denne turen. Sikkerheten til alle er vår prioritet, så hvis du ikke oppfyller disse kravene og en ulykke inntreffer, skal ingen refusjon gis.

Bordeaux: 3-timers sykkeltur med det essensielle

5. Bordeaux: 3-timers sykkeltur med det essensielle

Møt guiden din i sentrum av Bordeaux, bare et par skritt fra Saint-Andre-katedralen. Få et overblikk over dagen, og sett så ut på en lett sykkeltur som vil introdusere deg til alle elementene som har gjort byen til det den er i dag. Bordeaux har hatt plass på UNESCO sin verdensarvliste siden 2007 for sin «fremragende urbane og arkitektoniske ensemble». Byen ble også kåret til den beste europeiske destinasjonen i 2015, og slo rivaler som Barcelona, Wien og Roma. Oppdag det historiske hjertet i gamlebyen, og sykle langs Garonne-elven før du oppdager gamle og nye distrikter som har gitt byens dens gode rykte. Få noen lokale tips for å gjøre sykkelturen til et av dine beste minner fra oppholdet i Bordeaux.

Bordeaux: Medoc Vineyards e-sykkeltur med vin og lunsj

6. Bordeaux: Medoc Vineyards e-sykkeltur med vin og lunsj

Utforsk vingårdene i Medoc-vinregionen på en dagstur fra Bordeaux med varebiltransport. Følg guiden din på en e-sykkel gjennom chateaux-vinruten. Besøk 2 vingårder for å smake på deres lokale viner, og stopp for en pikniklunsj på veien. Start dagen med en kort kjøretur fra Bordeaux til Medoc-regionen. Hopp deretter på en e-sykkel og beundre vakre slott når du passerer Margaux, Kirwan og Cantenac-Brown. Sykle gjennom frodige vingårder på sykkel og kom til et slott for å nyte en vinsmaking og fortsett til en hage for en deilig pikniklunsj. Utforsk eiendommen med en guidet tur, lær om vinfremstillingsprosessen deres fra vintreet til flasken. På slutten av turen kan du prøve et håndplukket utvalg av vinene deres før du drar tilbake til Bordeaux.

Flere reisetips for Bordeaux

Vil du vite mer om aktiviteter i Bordeaux? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bordeaux

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 203 vurderinger

Gjennomføringen av denne aktiviteten er mye bedre enn beskrivelsen på nettstedet. Vi hadde en fantastisk guide... Alice. Hun kjenner St. Emilion som sin egen bukselomme og var kreativ med å utdanne og underholde vår lille gruppe på syv. Å sykle gjennom vingårdene med mannen min, 3 voksne barn og 2 nye venner er høydepunktet på turen.

Virkelig bra tur. Inkluderte alle severdighetene jeg hadde lest opp om før jeg dro til Bordeaux. Det er en virkelig vakker by som overgikk forventningene.

En stor oppdagelse, et veldig hyggelig øyeblikk, en super vennlig guide som deler historien til Bordeaux med oss med lidenskap.

Han var virkelig kunnskapsrik om historien til regionen og tok oss med til noen kule steder