Legg til datoer

Ting å gjøre i
Baden

Baden

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Baden

Zürich lufthavn: Privat transport til Zürich-området

1. Zürich lufthavn: Privat transport til Zürich-området

Len deg tilbake og slapp av etter flyreisen til Zürich lufthavn. La oss kjøre deg til reisemålet ditt i Zürich by eller Stor-Zürich-området (ca. 50 km fra Zürich i alle retninger). Dette området omfatter for eksempel følgende byer og kommuner: Zürich Winterthur Aarau Lenzburg Brugg Baden Zug Horgen Pfäffikon Rapperswil Den vennlige sjåføren din møter deg ved ankomsten til Zürich lufthavn, hjelper deg med bagasjen og kjører deg til reisemålet ditt. I løpet av turen kan du slappe av eller slå av en prat med den kunnskapsrike sjåføren og få nyttige anbefalinger for ditt opphold i Sveits. VIKTIG: Ved svært sene bestillinger (1 dag før transfer) ber vi deg kontakte oss først for å sjekke om sjåførene våre er tilgjengelige.

Baden Scavenger Hunt and Sights Self-Guided Tour

2. Baden Scavenger Hunt and Sights Self-Guided Tour

Bli kjent med Baden i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen. Du vil utforske byen til fots og få poeng for å løse ulike typer oppgaver: Finn severdigheter: Du vil bruke hint for å finne de beste severdighetene og skjulte perlene i hele byen. Kartfunksjonen i appen hjelper deg å komme dit. Løs spørsmål: Når du har kommet til stedet du leter etter, vil du bli stilt spørsmål om synet. Som oftest er svarene skjult i skilt, bilder osv. En flott og morsom måte å lære nye ting om byen på. Ha det gøy: I løpet av eventyret kan du også forvente spennende fotooppgaver som krever mye kreativitet. Hvis du mestrer øyeblikksbildene, vil du bli belønnet med poeng. Underveis kommer du til fantastiske steder som Ruine Stein, Kurplatz, Stadtturm og mange flere spennende severdigheter i nabolaget. Etter at du har booket spillet, får du en spillkode via e-post med instruksjoner om hvordan du spiller. Gå til "Stadtbrunnen beim Bahnhof" og bruk koden for å låse opp spillet i appen. Turen avsluttes ved Stadtpark. Opplevelsen er ikke begrenset i tid. Du kan utforske byen i ditt eget tempo og ta pauser. Bare last ned Explorial-appen, gå til startpunktet, og du er klar til å begynne med spillet. Turen varer i gjennomsnitt ca 1-2 timer.

Zürich lufthavn: Privat transport fra Stor-Zürich-området

3. Zürich lufthavn: Privat transport fra Stor-Zürich-området

Len deg tilbake, slapp av og la oss kjøre deg til Zürich lufthavn fra destinasjonen din i Zürich by eller i Zürich-området (ca. 50 km fra Zürich i alle retninger). Dette området omfatter blant annet følgende byer og kommuner: Zürich Winterthur Aarau Lenzburg Brugg Baden Zug Horgen Pfäffikon Rapperswil Din vennlige sjåfør henter deg i Zürich-området, hjelper deg med bagasjen og kjører deg til Zürich lufthavn. I løpet av turen kan du slappe av eller slå av en prat med den kunnskapsrike sjåføren og få nyttige anbefalinger for ditt neste opphold i Sveits. VIKTIG: Ved svært sene bestillinger (1 dag før transfer) ber vi deg kontakte oss først for å sjekke om sjåførene våre er tilgjengelige.

Pinot Noir i Baden-Württemberg.

4. Pinot Noir i Baden-Württemberg.

Legg ut på en guidet vinsmakingstur i Tysklands vinregion Baden-Württemberg fra enten Colmar eller Basel. Besøk en rekke lokale vingårder og landsbyer med en ekspertguide og beundre det vakre landskapet i området. Start med henting fra hotellet ditt i enten Colmar eller Basel og møt din kunnskapsrike reiseleder og vinekspert, Sett av gårde på reisen langs den berømte Badisch Weinstraß, en 115 mil lang vei som vever seg gjennom de frodige vingårdsprikkede bakkene i de naturskjønne Schwarzwaldfjellene. I løpet av dagen kan du stoppe ved 4 små håndverksvingårder for å smake og nyte de praktfulle vinene som Baden-Württemberg med rette er hyllet for. Smak på lokale varianter, inkludert Gewürztraminer, Graüburgunder (Pinot Gris), Muskateller Weißburgunder (Pinot Blanc), Gutedel og Riesling. Lær om det rike mangfoldet av druer som dyrkes, påvirkningen av de mange varierte jordsmonnene og betydningen av terroir. Møt en anerkjent vinproduserende familie hvis multi-prisvinnende viner er produsert i harmoni med naturen og det omkringliggende økosystemet. I løpet av dagen kan du utforske den sjarmerende landsbyen Ihringen. Her står du fritt til enten å spise lunsj, gjøre litt sightseeing eller ta deg tid til shopping. Ta deretter veien til en vingård hvor du kan observere det rike billedvev av det omkringliggende landskapet og det grønne, bølgende landskapet som strekker seg ut foran deg. Gå blant gamle vinstokker med et avkjølt glass vin i hånden. Reis ved siden av den herlige landsbyen Bad Krozingen, som ligger under de vingårdsbelastede skråningene til en gammel romersk vingård, hjem til to av de mest dynamiske vinprodusentene i regionen. Slapp av på vei tilbake til enten Colmar eller Basel, med avreise på hotellet.

Flere reisetips for Baden

Vil du vite mer om aktiviteter i Baden? Trykk her for full oversikt