Legg til datoer

Katakombene i ParisLydguider

Våre mest anbefalte Katakombene i Paris Lydguider

Paris: Catacombs Entry & Seine River Cruise med Audio Guide

1. Paris: Catacombs Entry & Seine River Cruise med Audio Guide

Opplev de fascinerende restene av Paris' fortid med en billett til de mystiske katakombene. Oppdag byens romantiske side på et pittoresk cruise på Seinen. Bli vitne til ikoniske landemerker og avslør hemmelighetene under byen. Begynn i de fengslende katakombene i Paris, et intrikat underjordisk nettverk plassert under byens gater. Gå gjennom tunnelene som huser restene av millioner av parisere for å kjenne hvordan historiene og historiene deres er etset inn i de stille steinene. Etter reisen din gjennom byens skjulte underliv, gå opp til det pulserende bybildet og ta deg til Seinen-elvens bredder. Gå ombord på en komfortabel cruiser og seil gjennom hjertet av Paris. Beundre de fantastiske severdighetene i Paris' ikoniske landemerker, som Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame-katedralen, mens du soler deg i byens glød.

Katakombene i Paris: Forbi-køen-billett med lydguide

2. Katakombene i Paris: Forbi-køen-billett med lydguide

Unngå bryderiet med billettskranker. Bare vis kupongen din, start omvisningen din og utforsk «Lysets by» i ditt eget tempo med en informativ lydguide. Når du oppdager en verden under gatene i Paris, kan du se tunneler og rom dekorert med de menneskelige benene og hodeskallene til rundt 6 millioner parisere. Katakombene i Paris var opprinnelig et steinbrudd med hundrevis av kilometer med utgravde tunneler under gatene av Paris. Når kirkegårder i Paris ble overfylt, begynte byen å flytte de døde ned i katakombene. 

Paris: Lydguide-app med Lupin-tema

3. Paris: Lydguide-app med Lupin-tema

Katakombene i Paris er verdensberømte, men visste du at en episode av Netflixs Lupin-serie ble skutt der? Noen av de ikoniske scenene om den fiktive fanen til 'gentlemantyven', Arsène Lupin, ble filmet i katakombenes turistseksjoner, men andre fant sted i private tunnelnettverk uten tilgang. Hvis du noen gang har drømt om å lære om de utenforliggende delene av Paris' underjordiske tunneler uten å bryte loven eller å måtte håndtere bein og klaustrofobi, så er denne vandreturen gjennom byens 14. arrondissement for deg. Vi vil holde oss over bakken på gatenivå, der de forskjellige scenene fra seriens sesong 2, episode 4 ble skutt, og jeg vil til og med vise deg den virkelige plasseringen av Lupins hemmelige trapp. Jeg vil også påpeke det parisiske nabolaget der Lupins midlertidige hjem ble plassert. Men denne turen handler ikke bare om gentlemantyven. Jeg vil dele mange interessante historiske fakta, som hvorfor seks millioner kadaver havnet dypt i katakombene. Jeg skal også fortelle deg hvordan byen skapte sin egen meridianlinje for å prøve å konkurrere med den universelle tidsstandarden basert på Greenwich. På denne turen har du muligheten til å: • Ta inn imponerende bygninger med over 400 år med lagdelt historie, inkludert Congrégation des Sœurs de Saint-Joseph de Cluny (klosteret av St. Joseph-ordenen av Cluny) og Cochin Hospital • Hør sanne historier om jailbreaks fra Centre Pénitentiaire de Paris la Santé (Santé-fengselet), noen er Lupin verdig, noen litt mer voldelige • Se faktiske bygninger som medlemmer av motstanden fikk tilgang til via katakombene for å unngå å bli oppdaget av nazistene under andre verdenskrig • Finn ut om Société des Gens de Lettres, eller Literary Society, som ligger i Hôtel de Massa (Massa Hotel) der Maurice Leblanc jobbet før han skrev sine Lupin-noveller • Følg en liten strekning av Paris Meridian • Lær om François Aragos usynlige statue og hvor i Jardin de l’Observatoire de Paris (Paris-observatoriet) kan du se en ekte statue av ham Beregn opptil en time for denne morsomme turen der lydeffekter brukes til å avsløre hva som ligger bak enkelte høye vegger, eller dypt under føttene dine. Det er flere stopp underveis med benker hvor du kan hvile deg og gratis offentlige toaletter i nærheten. Bli med meg på denne vandringen, og sammen dykker vi dypt inn i Paris’ makabre fortid!

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Katakombene i Paris Lydguider

Hva er andre ting å gjøre enn Katakombene i Paris Lydguider som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Katakombene i Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Katakombene i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Katakombene i Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 820 vurderinger

Lydguiden (også på tysk) ga verdifull informasjon om hva som ble sett. Informasjonen han hørte forkortet også gangtiden gjennom tomme tunneler til ossuariet. I vårt tilfelle var det nok å være der 10 minutter før den bestilte tidsluken, siden det (på grunn av store folkemengder) ikke var tillatt å stå i kø i rekken på forhånd. Bestill absolutt billetter på forhånd, for (minst) innen 16:30 var skiltet "Utsolgt" allerede synlig.

Veldig interessant tur og lydguiden hjelper deg å bli bedre kjent med historien, men det er verdt å undersøke konteksten til stedet før du besøker. Det er verdt å kjøpe billetten på forhånd, for den dagen jeg dro på besøk var det ingen adgang tilgjengelig de neste 2 dagene.

Med nettbilletten måtte vi nesten ikke stå i kø. Turen gjennom katakombene var veldig interessant - den ca 1 km lange ruten ble inspisert i detalj på 1,5 time og på grunn av den kontrollerte inngangen var den ikke full.

We had a good experience. Lots of stairs, for us that was OK.

Trappene ned er bratte og smale som kan gjøre deg svimmel