Hamburg
Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Hamburg Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i Hamburg?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Hamburg er:

Flere reisetips for Hamburg

Vil du vite mer om aktiviteter i Hamburg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Hamburg

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 35 733 vurderinger

Bestilling på nett er definitivt verdt det! Prisen på turen som tilbys her er €6 mer enn nettprisen i havnen. Det var litt vanskelig å finne rett båtplass, men etter å ha spurt flere ganger ved brygge 1 ble vi så sendt til rett båt. Med online-kupongen kunne vi komme oss på båten og nyte turen på kort varsel. Dessverre var det bare noen få uteseter og innendørssetene var veldig godt oppvarmet. Men utenfor var utsikten flott! Selve turen var litt over to timer lang, veldig informativ og dekket et stort område av havnen. Vi var kjempefornøyde!

Vi hadde booket turen av nysgjerrighet - kulinariske spesialiteter. Vi hadde forventet spesialiteter fra Hamburg, men ble ikke skuffet over at de var internasjonale spesialiteter. Selv om vi på kort varsel ble informert om at guiden vår var syk, fikk damen fra Get your Guide en erstatningsguide, som bare gjorde turen med oss 2 personer. En ekstra tommel opp for det!

Grei båt med vennlige ansatte! Kapteinen beskriver severdighetene og tilpasser kommentaren til skipene som for tiden ligger i havnen, dette gjør det til en flott opplevelse! Vi fikk se både Hamburg og den imponerende havnen på den andre siden av elven! Sterkt anbefalt!

Klaus gjorde en fantastisk tur som var morsom, interessant og spennende. Jeg kan anbefale turen til alle som besøker Hamburg.

Gut organisert. Alle Informationen kamen via Email.