Legg til datoer

SeoulBuss og minibussturer

Våre mest anbefalte Seoul Buss og minibussturer

Seoul: 3-timers omvisning (Palass, tempel og mer)

1. Seoul: 3-timers omvisning (Palass, tempel og mer)

Begynn turen fra hotellet ditt i Seoul mellom klokken 08:00 til 09:20. Første stopp er Jogyesa buddhistiske tempel. Legg merke til trærene av typen storrobinia og baeksong foran tempelets hovedinngang Daeungjeon, et virkelig vakkert syn. Her kan du beundre Daeungjeon og tempelets hovedbygg som er ca 500 år gammel. Fortsett videre til Gyeongbok-palasset der du først få se sermonien der de gjør et skifte av vaktene. Deretter utforsk Gyeongbok-palasset, bygget i 1395 og er uten tvil det vakreste palasset i Korea og er fortsatt den flotteste av alle de fem viktigste palassene i Seoul. Neste besøk Cheongwadae, presidentens blå hus, kjent for sine vakre, blå fliser. Disse flisene og det glatte taket er i vakker harmoni med fjellet Bugaksan som ligger bak. Oppdag hvordan det blå huset med sine blå fliser og det jevne kurvede taket representerer Koreas skjønnhet. Her har du sjansen til å besøke Cheongwadae Sarangchae, et historie senter som gir besøkende en sjanse til å følge i fotsporene til presidentene i Korea og lære om den fascinerende historien om Seoul før turen ender rundt klokken 12:30.

BTS filming strandtur: bts bussholdeplass, butter beach

2. BTS filming strandtur: bts bussholdeplass, butter beach

Jeg er sikker på at denne turen er den enkleste og mest underholdende turen for å besøke Bts' innspillingssted i Korea. 1. Gapyeong rasteplass – Dette er Jungkooks campingvlogg-filmsted. Bts-strandturen fyller også rasteområdene med Bts-plasser. Prøv de virvelvindende potet- og søtpotetpinnene som Jungkook spiste. 2. Bts bussholdeplass - Hyangho Beach, den #1 Bts turistdestinasjonen valgt av Army's rundt om i verden, er kjent for sin Bts bussholdeplass. Bts tok albumbildet for «You Never Walk Alone». Nyt naturen til Hyangho Beach og det blå østhavet som fører til Jumunjin Beach. Sørg for å legge igjen livlige bilder med varene tilberedt av operatøren. 3. Gangneung jungang marked - Ha ledig tid til å spise på Gangneung Central Market, som er fullt av mat. Hjemmelagde fiskekakekroketter, Gangneungdang kaffebønnebrød, kimchi rullet svinekjøtt, blekksprut sundae, kyllinggangjeong, Gangneung-sand osv. Den fyller magen og er full av reisemat, så det er mye moro å se. Ønsker du å spise på restaurant anbefaler vi Jangkalguksu eller Ongsimi restaurant inne på markedet. 4. Maengbang-stranden (filmstedet "Smør") – Hvis du har fylt magen, ta turen over til Samcheok og møt Maengbang Beach! Maengbang Beach, som gjengir albumbildet "Smør" som det er, er spennende når du ser en parasoll. Ta bilder etter stillingene til Bts-medlemmer i solsenger og ulike fotosoner. Eksklusivitet - to ganske gjennomsiktige fotokort. - 3 polaroid for å lage minner. - et fanatisk program utarbeidet for Hæren. - Lucky draw (koreanske varer relaterte bts - varierer fra episode til episode) - Leie diverse varer for å ta et bilde.

Suwon: Privat heldagstur til Hwaseong festning

3. Suwon: Privat heldagstur til Hwaseong festning

Suwon Hwaseong er et UNESCOs verdensarvsted som ligger i Suwon, Sør-Korea. Det ble bygget på slutten av 1700-tallet av kong Jeongjo som et festnings- og palasskompleks. Festningsmurene spenner over nesten 6 kilometer og er oversådd med fire porter og en rekke vakttårn. Du kan gå langs veggene, utforske palassbygningene og nyte kulturelle forestillinger og arrangementer på stedet. Du vil også ha uforglemmelige aktiviteter rundt festningen og få deilige måltider som gjenspeiler din smak. Detaljerte tidsplaner for din referanse 08:00 Henting på hotellet ditt i Seoul (rutene vil bli arrangert annerledes enn Seoul) 10:00 Kjør Suwon Hwaseong turtog 11:00 Gå gjennom Suwon Hwaseong Palace Tour med guide 12:00 Lunsj og te (restauranter vil bli anbefalt som reflekterer din smak) 14:30 Tradisjonell bueskyting (pilskyting) og festningsvandring 16:30 Opplev og lag ditt eget koreanske tradisjonshåndverk (detaljert informasjon vil bli levert senere) 18:00 Middag (restauranter vil bli anbefalt som reflekterer din smak) 20:00 Opplev fantastisk nattutsikt i varmluftsballong, 'Flying Suwon' 20:30 Gå tilbake til hotellet med gode minner :)

Seoul: Privat omvisning med bil (hel/halv dag)

4. Seoul: Privat omvisning med bil (hel/halv dag)

Oppdag Seoul- eller Gangwon-do-områdene med en hel eller halv dag privat omvisning med bil. Sett opp en omvisning som passer dine interesser og reis rundt i ditt eget tempo. Bestill en valgfri guide for å følge deg hele dagen. Bestill en privat bil med en valgfri guide og se det beste fra Seoul eller Gangwon-do. Lag en mer fokusert og personlig opplevelse skreddersydd for dine interesser. Enten du ønsker å lære mer om K-pop, historie, kultur eller mat, kan denne opplevelsen utformes for å møte dine behov. Mulige steder å besøke i hvert område: Seoul by Gyeongbokgung Palace, Myeongdong, Dongdaemun, Cheonggyecheon, N Seoul Tower, Gangnam, Lotte World, Bukchon Hanok Village, Yeouido, Hangang Park, Hongdae, Ewha Womans University, Sinchon og andre steder i Seoul by. Seouls forsteder Incheon City, Woongjin Playdoci, Everland, Seoul Park, one mount, Swiss Village, Korean Folk Village, Paju Outlets, Panmunjom, The Garden of Morning Calm, Little French Village, Nami Island, Chuncheon City, Gangchon Rail Bike (Dressintur), Herb Garden, Heyri Art Village og andre steder rundt Seoul. Gangwon-do Alpaca World, Seoraksan nasjonalpark, Sokcho City, Nami Island, Chuncheon City, Gangchon Rail Bike (Dressintur), Daegwallyeong sauefarm, Pyeong Chang, Yongpyong, Phoenix Park, Alpensia Resort, HIGH ONE Resort, Donghae City og andre steder i Gangwon-do.

Fra Seoul: Kveldstur til UNESCO Suwon Hwaseong festning

5. Fra Seoul: Kveldstur til UNESCO Suwon Hwaseong festning

Utforsk et stykke koreansk historie i et unikt lys på denne nattturen til Suwon Hwaseong-festningen. Oppdag et av de mest kjente og elskede UNESCO-stedene i Korea. Avreise fra Seoul og dra til Suwon, den eneste byen med fullstendig murer i Sør-Korea. Beundre Suwon Hwaseong-festningen som ble utpekt som UNESCOs verdensarvliste i 1997. Festningen er designet av den mest inspirerende eldgamle arkitekten ved navn Jeong Yak-Yong, og er en fusjon av vitenskap og industri og inkorporerer kinesisk oppfinnsomhet i planene sine. Hele festningen er vakkert opplyst om natten. Lær om Joseon-dynastiets historie, inkludert det faktum at Suwon kunne ha vært den nye hovedstaden i det gamle Korea og at kongen bygde festningen for å være nærmere sin døde far. Etter å ha utforsket festningen, tar turen deg til Haenggung-dong, AKA Haengnidan-gil, et sjarmerende nabolag i Suwon. Dette området er kjent for sine sjarmerende gater med tradisjonelle koreanske hus, kjent som "hanoks". Og også populær for unike kafeer og restauranter i den yngre generasjonen. Nabolagets fredelige atmosfære og historiske atmosfære gjør det til et populært reisemål for både lokalbefolkningen og turister. Du kan sjekke kimbap-restauranten som eies og administreres av Woo Young-woos far i Extraordinary Attorney Woo (ENA/Netflix, 2022) i dette området. I tillegg til flere dramaer, inkludert SBS-dramaet, "Our Beloved Summer" og OCN-dramaet "The Uncanny Counter", som ble skutt i samme område. Prøv ny gatemat som du ikke er modig nok til å prøve, eller du kan spise lett middag også. I sommersesongen (juni-sep) vil du besøke Hwaseong Haenggung-palasset i stedet. 'Haenggung' står for et midlertidig sted der kongelige familier bor. Suwon Haenggung-palasset er det største av disse. Nyt nattutsikten over dette palasset og ta noen flotte bilder. (Ingen middag eller matpause om sommeren.) Turen avsluttes med et drop-off ved Myeongdong, et av Seouls mest travle og livlige shoppingdistrikter.

Fra Seoul: Suwon Hwaseong festning halvdagstur

6. Fra Seoul: Suwon Hwaseong festning halvdagstur

Turen din begynner i Seoul, den pulserende hovedstaden i Sør-Korea. Etter å ha møtt reiselederen din og medreisende, vil du sette ut for en spennende dag med utforskning og oppdagelse. Dagens første stopp er den UNESCOs verdensarvlistede Suwon Hwaseong festning, som ligger i byen Suwon, like sør for Seoul. Denne praktfulle festningen ble bygget på slutten av 1700-tallet av kong Jeongjo fra Joseon-dynastiet som en defensiv befestning. Når du nærmer deg festningsmurene, vil du bli overveldet av deres imponerende størrelse og godt bevarte tilstand. Gå langs de gamle murene og lær om den historiske betydningen av dette bemerkelsesverdige arkitektoniske mesterverket. Deretter besøker du Hwaseong Haenggung, et befestet palasskompleks. Dette palasset fungerte som en midlertidig residens for Joseon-kongene og deres følge under deres reiser utenfor hovedstaden. Beundre den vakre tradisjonelle arkitekturen og forestill deg storheten til det kongelige livet under Joseon-dynastiet. Din kunnskapsrike guide vil gi innsikt i palassets historie og de viktige hendelsene som fant sted her. På slutten av turen kommer du tilbake til Seoul og blir satt av i Myeongdong-området.

Seoul: Ancient Palaces and Scenic Points Walking Tour

7. Seoul: Ancient Palaces and Scenic Points Walking Tour

Oppdag byens høydepunkter og hemmelige smug i Seoul med en profesjonell guide. For morgenturen, møt på rådhusstasjonen og gå deretter til Gyeongbokgung-palasset. Se den skiftende seremonien til kongelige vakter og lær Joseon-dynastiets 500-årige historie. Stopp ved National Folk Museum of Korea, som ligger i palasset. Se over 98 000 artefakter og forstå dagliglivet til koreanere under Joseon-dynastiet. Neste stopp er Bukchon Hanok Village for å gå gjennom Samcheongdong Alley. Beundre de tradisjonelle husene og se hvordan gammelt og nytt sameksisterer i byen. Morgenturen ender i Insadong-området, et perfekt sted å handle suvenirer. Du kan spørre guiden din om anbefalinger. Med heldagsalternativet vil lunsj være inkludert, og turen fortsetter etterpå.

Seoul: Det kongelige palasset ettermiddagstur inkludert Changdeokgung

8. Seoul: Det kongelige palasset ettermiddagstur inkludert Changdeokgung

For å starte eventyret ditt vil en guide møte deg foran resepsjonen (1 etasje) på Lotte Hotel Seoul. Først drar du til Changdeokgung-palasset; selve navnet betyr "å lyse opp dyd." Changdeokgung er Koreas mest vellykkede bevarte palass og et UNESCOs verdensarvsted. Utforsk Insadong antikvitetsbutikk smug, for å oppleve den tradisjonelle kulturen i Korea i hjertet av byen. Med kunstgallerier, tradisjonelle håndverksbutikker, antikvitetshandlere, tradisjonelle tehus og restauranter, kan denne gaten ikke gå glipp av. Ta deretter veien til Namsangol Hanok-landsbyen som ligger mellom de høye bygningene midt i et vanlig bybilde. Denne landsbyen har 5 restaurerte tradisjonelle koreanske hus, en paviljong, en dam og en tidskapsel også, noe som gjør den til et perfekt sted å ta en fritidstur. På eiendommen kan du prøve tradisjonelle spill som: neolttwigi (vippehopping), tuhonori (pilkasting) og yutnori (tradisjonelt brettspill) . Etterpå vil du besøke Namdaemun gate (Sungnyemun eller South gate) og gå inn og beundre porten. Deretter besøker du Namdaemun-markedet, som dateres tilbake til Joseon-dynastiet. Dette friluftsmarkedet ligger bare noen få minutter fra Seouls gamle Namdaemun-port (Sungnyemun eller sørporten). Det ligger nær sentrumsområdet og en rekke luksushoteller, og kan skilte med et imponerende utvalg av varer. På slutten av turen vil du bli satt av på Myeongdong eller City hall t-banestasjon Reiserute: • 13.00 foran resepsjonen (1. etasje) på Lotte Hotel Seoul (30 eulji-ro, Jung-gu, Seoul) • [UNESCO] Changdeokgung-palasset (Jongmyo kongelige helligdom på mandager) • Insadong antikvitetsbutikk smug • Namsangol hanok landsby (mandag: landsbyen Bukchon hanok) • Sungnyemun-porten (utenfor Sungnyemun-porten på mandager) • Namdaemun-markedet • Kl. 17.00 Avlevering på Myeongdong eller Rådhuset T-banestasjon

Seoul: Nighttime Tour of Palace, Market, Naksan Park og mer

9. Seoul: Nighttime Tour of Palace, Market, Naksan Park og mer

Handle som en lokal på det største lokale markedet på Gwangjang Market, slapp av med en spasertur ved Cheonggyecheon-elven, og føl deg som en konge i Changyeonggung Royal Palace på denne guidede nattturen i Seoul. Velg alternativet for gruppetur med tilgjengelige møtepunkter eller det private alternativet med hotelltransport og fleksible avgangstider. Hopp ombord i et komfortabelt kjøretøy og len deg tilbake og slapp av med sjåføren din. Først til det største koreanske tradisjonelle markedet på Gwangjang Market (a.k.a Dongdaemun Market tidligere) hvor du kan smake på en autentisk koreansk middag og en deilig gate snacks, og kjøp noen fantastiske koreanske varer. Fortsett til den vakre Cheonggyecheon-elven i nærheten, og slapp av i denne lokales favoritthvileområde i det viktigste sentrumsområdet i denne travle byen. Gå inn i det fortryllende kongelige palasset Changyeonggung, spesielt kjent for natten med innvendig belysning, og oppdag historiene fra den berømte Sejong den store til moderne tid. Deretter kan du spasere langs bymuren under måneskinn mens du nyter nattutsikten over byen i Naksan Park med grøntområde på bakketoppen i nærheten av bymuren i Seoul. Ta noen fantastiske bilder av Seoul City før du går tilbake til møtepunktet for gruppealternativet eller hvor du bor for det private alternativet.

Seoul: Privat tilpassbar tur til Nami Island og mer

10. Seoul: Privat tilpassbar tur til Nami Island og mer

Unngå byen og reis til det ultimate dagstursmålet fra Seoul, den berømte Nami-øya. Unngå store grupper og stramme tidsplaner og velg å reise komfortabelt i private omgivelser. Etter hotellhenting i Seoul, kjør til Nami Island, underveis for å hente tips for besøket ditt fra din engelsktalende sjåfør. Nyt fritiden på Nami Island, kjent for sine vakre panoramiske severdigheter som varierer drastisk med skiftende årstider. Ta noen fargerike bilder og rusle rundt på øya for å finne skjulte steder og filmsteder for koreanske dramaer og filmer. For resten av dagen kan du besøke en av de to stedene i nærheten: Petite France og Garden of Morning Calm. Petite France er en liten by innredet som en gammel fransk landsby, med litt koreansk arkitektur blandet inn. Ta bilder med landsbyens maskot, den lille prinsen, og finn et sted å sitte for kaffe. Hvis du er mer et naturmenneske, velg mer tid i Garden of Morning Calm, hvor ulike typer flora er organisert i tradisjonelle hager. Ta et bilde ved lysthuset i koreansk stil og oppdag de forskjellige hagestilene. Etter turen kan du gå tilbake til overnattingsstedet ditt eller et hvilket som helst sted du ønsker i Seoul by.

Tilgjengelige aktiviteter

20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Seoul Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Seoul?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Seoul er:

Hvilken Seoul Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Seoul

Vil du vite mer om aktiviteter i Seoul? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Seoul

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 069 vurderinger

This was a great tour with a very friendly and helpfull guide who had a lot of knowledge about the korean sights we were visiting