Legg til datoer
Gdansk

Buss og minibussturer

Populære Buss og minibussturer i Gdansk

Ofte stilte spørsmål om Gdansk Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Gdansk?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Gdansk er:

Hvilken Gdansk Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Gdansk

Vil du vite mer om aktiviteter i Gdansk? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Gdansk

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 215 vurderinger

Turen til Eliksir restaurant var en bursdagsoverraskelse og en veldig hyggelig smaksopplevelse - et spesielt sted med en usedvanlig imøtekommende og kultivert stab. Bare bilen som hentet oss var en utdatert taxi; Jeg forventet noe bedre fra Mr. Shuttle. På vei tilbake hentet en Mercedes-buss oss, noe som var ok - begge sjåførene var veldig hyggelige og den andre måtte vente på oss foran restauranten en stund og tok ikke (!) tilleggsavgift. Veldig forpliktende. Alt i alt en veldig fin kveld.

Storslått introduksjon til Tri-City-området

Guiden vår Michał var lett å kommunisere med før, under og etter vår tur på hele dagen med ham. Han var punktlig, vennlig og veldig grei; fantastisk lett å snakke med. Takket være hans verdslighet og uutømmelige kunnskap om Gdańsk og omgivelsene, ble oppholdet i området beriket overordnet. Og i stedet for bare å fortelle oss ting om Gdańsk som kan finnes i en gitt kopi av Lonely Planet, hjalp han oss med å oppdage fantastiske historier og steder som andre kanskje aldri vet.

Veldig supert at skyssen kom til hotellet og kjørte oss til slottet og tilbake. Meget jovial og trivelig sjåfør og fikset guide til oss ved ankomst uten problemer. Du kommer i gruppe med dem du er i buss med så veldig deilig å slippe disse store guidegruppene, men er heller i smågruppe på én guide. Lærte utrolig mye og var svært profesjonelt.

Helt fantastisk

Utrolig koselig og hjelpsom sjåfør, var punktlig og infoen rundt hentingen ved hotellet var meget bra. Vi var utrolig heldig med guiden våres, 35 år erfaring og vanvittig kunnskapsrik med gode engelsk tale.

FOR ET SLOTT!

Masse kul historie og stilig arkitektur en ikke har mye å sammenlikne med i Norge, burde sees :^)