Legg til datoer
Opplevelser i

Miami

Slapp av på stranden, kast deg ut i det spennende nattelivet, studér menneskene og mye mer i denne floridiske metropolen.

Flere reisetips for Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Miami

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 16 099 vurderinger

Turer var hvert 20. minutt og vi ankom rundt 10 am. De er også regn eller solskinn, heldigvis slo vi ut regnet og hadde en flott tid. Det er parringssesong for fuglene som bor i Everglades, så vi så flokker og flokker av dem. Vi var også heldige og så flere gatorer i naturen. Men hvis du ikke er heldig nok til å se noen gatorer i naturen, etter turen var det et show hvor vi ble introdusert for flere dyr, inkludert noen amfibier, fugler og selvfølgelig gatorer. Guiden vår var flott mens vi var ute på vannet, og showdirektøren var utrolig modig, og gikk inn i buret med flere alligatorer. Vi vil absolutt anbefale siden det er en flott måte å oppleve nasjonalparken på og alle dyrene i fangenskap blir reddet fra fisk og vilt. Absolutt verdt å støtte!

Jeg betalte $ 25,00 for en billett. Turen var 1 time. God pris for turens lengde. Turistguide var veldig kunnskapsrik om dyreliv og alt annet. Vær forberedt i tilfelle det regner fordi turen fortsetter hvis det regner. Vi fikk regnet litt på. Dette var en flott tur for en som ikke vil gjøre 5 eller 6 timers turer. Jeg bestilte denne turen / kjøpte billett online. Hvis det ikke regner, blir du ikke våt fra båtturen (jeg sier dette fordi det ser ut som om du ville sett det i bilder eller vids på nettet) Det var mye moro og jeg vil anbefale dette til hvem som helst

Mega morsom tur, flott musikk og god veiledning, det burde du ha opplevd selv om det bare er for en kort stund.

Flott båttur hvor vi så alligatorer og forskjellige fugler. Inspirerende guide.

En super opplevelse jeg anbefaler det på det varmeste