Våre mest anbefalte ting å gjøre i Dubai

Dubai: Adgangsbillett til 124. og 125. etasje i Burj Khalifa

1. Dubai: Adgangsbillett til 124. og 125. etasje i Burj Khalifa

Ta verdens raskeste heis opp i Dubais ikoniske skyskraper Burj Khalifa. Ta heisen opp til 125. etasje i verdens høyeste bygning og se utsikten fra utsiktsplattformen. Burj Khalifa ruver 828 meter over Dubai sentrum. Nyt utsikten over De forente arabiske emirater, med et 360-graders panorama. Lær om arkitekturen og teknologien bak dette landemerket i Midtøsten, mens du nyter utsikten over byen gjennom kikkertene. Kjøp et suvenirbilde tatt ved inngangen til 125. etasje. Se Dubai Fountain-showet med synkronisert musikk, på utsiktsplattformen til Burj Khalifa. Beundre verdens største dansende vannfontene i Burj Khalifa-sjøen ovenfra.

Dubai: Ørkensafari, firehjulingtur, kameltur og Al Khayma-leir

2. Dubai: Ørkensafari, firehjulingtur, kameltur og Al Khayma-leir

Oppdag ørkenen utenfor Dubai på en guidet safari i sanddynene. Benytt muligheten til å ta del i en rekke valgfrie aktiviteter, inkludert en tur på firehjuling (ATV), kamelridning eller middag, og underholdning med et utvidet alternativ. Du blir hentet av guiden fra hotellet eller et annet ønsket sted. Deretter blir du kjørt ut i Dubai-ørkenen, og etter en kort pause, kan du oppleve spennende sanddynekjøring sammen med erfarne sjåfører. Du kan også prøve sandbrettkjøring og ta noen fantastiske bilder av de bølgende sanddynene. Deretter fortsetter ferden til Al Khayma-leiren for kamelridning og forfriskninger. De som deltar på 7-timers opplevelsen, kan dessuten glede seg til et underholdende show og deilig grillmat i leiren. Etter endt opplevelse blir du kjørt tilbake til hotellet / overnattingsstedet ditt.

Dubai: Museum of the Future Adgangsbillett

3. Dubai: Museum of the Future Adgangsbillett

Opplev et museum som prøver å forvandle verden i stedet for å fortelle en historie om fortiden med denne billetten til Fremtidsmuseet i Dubai. Besøk denne ikoniske bygningen som er en av verdens mest komplekse arkitektoniske strukturer. Gå gjennom dette unike rommet som rommer flere oppslukende fremtidige miljøer som tar sikte på å posisjonere besøkende i en styrkende versjon av fremtiden. Utforsk fremtiden for romfart, klimaendringer, helse, velvære og spiritualitet. Lær om feltene robotikk og kunstig intelligens. Oppdag mulighetene til konsepter som menneskelig forsterkning. Se hvordan utdanning, smarte byer, energi og transport kan bli transformert i fremtiden.

Dubai: Billett og omvisning for 124., 125. og 148. etasje i Burj Khalifa

4. Dubai: Billett og omvisning for 124., 125. og 148. etasje i Burj Khalifa

Unngå folkemengdene og kos på deg en førsteklasses opplevelse på 124., 125. og 148. etasje i Burj Khalifas, inkludert adgang til utendørsterrassen på verdens høyeste observasjonsdekk. Velg alternativet for solnedgang for å nyte byen mens solen går ned over silhuetten til Dubai.  Lær om arkitekturen og teknologien bak dette landemerket i Midtøsten, mens du nyter utsikten over byen gjennom kikkertene. Stig opp den 555 meter høye Burj Khalifa, med start ved SKY Lounge. Se på at spesialdesignede projeksjoner lar deg «fly» over byens landemerker underveis. Se fonteneshowet i Dubai med synkronisert musikk og beundre verdens største dansende fontene ved Burj Khalifa-sjøen med panoramautsikt. Gå ned til bakkenivå, hvor en ny utstilling lar deg gjenoppleve konstruksjonen av Burj Khalifa. Hør intervjuer fra folkene bak byggingen, fra interiør til utendørs planlegging og formgivning, arkitektur og mer.

Dubai: Skip-the-line-billett til Dubai Miracle Garden

5. Dubai: Skip-the-line-billett til Dubai Miracle Garden

Utforsk Dubai Miracle Garden, verdens største naturlige blomsterhage, med denne halvdags hopp over køen-billetten. Oppdag en verden laget av 50 millioner blomster, en frodig skattekiste av opplevelser som fanger fantasien. Bli imponert av skulpturer som har vunnet tre Guinness verdensrekorder. Vitne 45 millioner blomstrende blomster i fantastisk design, fantastiske former og iøynefallende farger i Miracle Garden. Se en større enn livet dobbeltdekkerdesign av Emirates A380 airbus, dekket av mer enn 500 000 friske blomster og levende planter. Se kjente fjes som Mikey Mouse, Mini Mouse og vennene deres. Spaser rundt Sunflower Field, Lake Park, Smurfs Village og Paraply Tunnel. Lytt til levende musikk, beundre street-danserne i flyter, og nyt en uforglemmelig opplevelse med familie og venner.

Dubai Marina: Yachtcruise med frokost eller grillmat

6. Dubai Marina: Yachtcruise med frokost eller grillmat

Legg ut på et cruise rundt Dubai for å se høydepunktene fra vannet med et yacht-charterselskap som har vært i drift i 15 år og betjener over 1 million gjester per år. Seil gjennom Dubai Marina til Bluewaters Island. Cruise over til Dubai Eye, se de berømte Jumeirah Beach og Palm, og passer Burj Al Arab. Få en VIP-velkomst når du går om bord på yachten. Nyt frokost eller grilling om bord, avhengig av valgt alternativ. Nyt kvalitetstid og utvid nettverket ditt, om bord på det 64 fot store fartøyet. Dra nytte av båtens bekvemmeligheter og fasiliteter, inkludert en spiseplass og 3 vakre lugarer med naturlig lys. Slapp av i salongen med rikelig både sol og skygge. 

Dubai: Adgangsbillett til Dubai Aquaventure Waterpark

7. Dubai: Adgangsbillett til Dubai Aquaventure Waterpark

Nyt spenning og moro på Dubai Aquaventure Waterpark, den største vannparken i Midtøsten, med dusinvis av attraksjoner og vannsklier. Med din dagsbillett kan du forberede deg til å kjempe mot kongen av havet ved Poseidon-tårnet. Skli gjennom den mørke og svingende vanntunellen Aquaconda. Ta tak i et indre rør og ta en tur i strykene av en tidevannsflod. Test nervene på den spennende Ziggurat, og stup mer enn 27 meter ned i Leap of Faith, et nært vertikalt fall i vannsklien, gjennom vann med hai. Slapp av på en privat strand, og nyt lett snacks og forfriskninger fra restaurantene på stedet. Ta med de små til Splashers, en lekeplass spesielt for barn.

Dubai: Ørkensafari, ATV-tur, kamelridning og grillmiddag

8. Dubai: Ørkensafari, ATV-tur, kamelridning og grillmiddag

Utforsk ørkenen på denne opplevelsen med en SUV fra Dubai. Cruise opp, ned og gjennom ørkendyner med en Land Cruiser. Kjør en ATV over sanddyner før du nyter levende underholdning og middag i en beduinleir. Start med å utforske ørkenen og besøk den begravde landsbyen, for å få et glimt av hvor hardt og intenst ørkenmiljøet kan være. Etterpå drar du ut på sanddynekjøring i en firehjulsdrevet Land Cruiser (som er fullt utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner). Du kan dessuten forsøke deg på sandboarding på de røde sanddynene. Den neste opplevelsen på programmet er en firehjulingtur. Før du drar ut på en spennende tur i ørkenen, får du en sikkerhetsorientering. Til slutt kan du slappe av i en tradisjonell leir i beduinstil, hvor du kan nyte aktiviteter som kamelridning og hennamaling. Nyt å bli underholdt av mage- og folkedansere mens du spiser en lekker grillmiddag.

Dubai: Guidet tur i Burj Al Arab med hotelltransport

9. Dubai: Guidet tur i Burj Al Arab med hotelltransport

Ta en guidet tur til Burj Al Arab, Dubais mest ikoniske hotell og et globalt ikon for arabisk luksus. Utforsk juvelen til Jumeirah og gå inn i det overdådige atriumet, som er 180 meter høyt. Ta en titt på et av de dyreste hotellrommene i verden, Royal Suite. Bli hentet fra hotellet ditt i Dubai og reis i komfort med klimaanlegg til Burj Al Arab. Når du kommer til luksushotellet på sin egen menneskeskapte strand, er det på tide å følge guiden din inne i lokalene. Start turen ved velkomstsenteret, hvor du vil lære om historien til Burj Al Arab. Deretter kan du beundre den futuristiske arkitekturen til dette hotellet og utforske det overdådige interiøret, som er utilgjengelig for de fleste. Gå på en eksklusiv oppdagelsesreise, lytt til de ufortalte historiene til det verdensberømte hotellet og finn ut hva som gjør det internasjonale ikonet til UAE til et landemerke for arkitektonisk innovasjon. Besøk det store atriet, det høyeste i sitt slag, og den blendende Royal Suite, en av de dyreste suitene i verden. Nyt også Experience Suite med digitale interaktiver for å gjenoppleve historien om byggingen av Burj Al Arab og se hvor det hele begynte.

Dubai: Inngangsbillett til utsiktsterrassen The View på Palm Observatory

10. Dubai: Inngangsbillett til utsiktsterrassen The View på Palm Observatory

Nyt uslåelig utsikt over Palm Jumeirah og landemerkene rundt, fra utsiktsterrassen The View på The Palm. Denne inngangsbilletten inkluderer dessuten adgang til den oppslukende The View-utstillingen. Velg mellom en vanlig inngangsbillett eller en forbi-køen-billett. Utsiktsterrassen på 240 meters høyde (nivå 52) i Palm Tower, byr på 360-graders utsikt over Palm Jumeirah, Persiabukta og andre ikoniske landemerker, samt en premium VIP-salong. I tillegg til den enestående utsikten og flotte fotomuligheter av Dubais silhuett, kan du nyte spennende opplevelser som tar deg med på en reise i historien til Palm Jumeirah og mye mer, på den inspirerende utstillingen The View Exhibition. Palm Jumeirah er ikke bare et landemerke, men også et symbol på Dubais energi, vekst og ambisjoner. Denne ikoniske kunstige øya strekker seg ut i Persiabukta i form av en daddelpalme, som er De forente arabiske emiraters nasjonalplante.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Dubai
I dette glamorøse ørkensentrum møtes den gamle og nye verden på enestående måter.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Dubai

Alle aktiviteter

753 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 48

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Dubai

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 292 892 vurderinger

An amazing trip I would strongly recommend. We traveled with kids aged 3 and 5 and we all loved it. The trip is as described and it was really fun to drive through the desert, sleep in an amazing tent, amazing dinner and sandboarding. Our guide Imran was very helpful and organized everything really well.

it was amazing to be able to experience UAE in such a way. The camel riding and Quad biking was exceptional and huge thanks to our guide, William. He was really helpful and made our experience much better than we would imagine.

Turen var perfekt fra start til slutt. Ble hentet til avtalt tid på hotelley og informasjonsflyten underveis fra guiden var toppers. Fikk god tid på alle aktivitetene og det var aldri noe press om tid. 10/10.

Utrolig opplevelse som må prøves når en først er i Dubai! Hyggelig guide som hele tiden passet på at turen var fin. Kan anbefales på det sterkeste. Tipp topp fra A til Å - alt i fra biltur, mat og show.

Utrolig fantastisk opplevelse,en av beste noen sinne,anbefaler på det sterkeste! Bilføreren var veldig hyggelig og veldig snill også veldig flink, helt profesjonelt ❤️