Legg til datoer

DubaiGåturer

Våre mest anbefalte Dubai Gåturer

Dubai: Omvisning til fots i Dubai Creek og soukene inkludert gatemat

1. Dubai: Omvisning til fots i Dubai Creek og soukene inkludert gatemat

Reis tilbake i tid og utforsk Al Fahidi-distriktet på denne omvisningen til fots i Dubai. Lær om historien til De forente arabiske emiratene, kryss Dubai Creek på en tradisjonell abra, nyt lokal gatemat og prøv arabisk kaffe på Al Khayma Heritage House. Besøk kaffemuseet og myntmuseet med inngangsbillettene som er inkludert. Møt guiden din på Al Khayma Heritage House og nyt en velkomstkopp med arabisk kaffe og dadler, sammen med snacks og gatemat. Omvisningen starter med å utforske den historiske og tradisjonelle siden av Dubai. Besøk kaffemuseet med guiden din og lær hvordan kaffe har spilt en rolle i å forme De forente arabiske emiraters historie og kultur. Deretter besøker du Al Seef, et historisk kulturarvområde. Gå forbi den gamle moskéen og gå rundt i det historiske Al Fahidi-distriktet og spaser gjennom de trange smugene, mens du beundrer den arkitektoniske prakten til de gamle kulturarvbygningene. Fortsett forbi Grand Souk for å hoppe om bord på en tradisjonell abra vanntaxi, for en tur rundt Dubai Creek. Nyt panoramautsikten til enorme handelsskip og den vakre arkitekturen underveis. Når du er kommet frem til kryddersouken kan du lære om de forskjellige krydderne, og prøve å prute for tilbud i bodene. Til slutt besøker du gullsouken for å se fantastiske smykker, sølv og edelstener.

Fremtidens museum i Dubai

2. Fremtidens museum i Dubai

Fremtidens museum er et permanent reisemål for å vise verdens fremtid. Museets innhold og utstillinger vil bli bærekraftig forbedret og næret av de siste tekniske fremskritt og vitenskapelige oppdagelser, slik at de opprettholder sin dynamikk og vitalitet. Det vil også utgjøre et omfattende laboratorium for fremtidige teknologier, fremtidige ideer og fremtidige byer, ved å investere i det kreative sinnet og støtte ideer, prosjekter, initiativer og forskning som tilfører kvalitativ verdi og bidrar til å oppnå en positiv effekt.

Dubai: Gamlebyen, lokale markeder og Creek-tur med båttur

3. Dubai: Gamlebyen, lokale markeder og Creek-tur med båttur

Dykk inn i den rike historien til Dubais Al Fahidi-distrikt på en guidet vandretur, beundre utsikten over Dubai Creek på en tradisjonell abra-båttur, nipp til arabisk kaffe på Al Khayma Heritage House, og utforsk Dubai Spice Souk og Gold Souk på denne kombinasjonsopplevelse. Møt guiden din på møtepunktet og nipp til en varm kopp arabisk te eller kaffe med dadler, snacks og kamelmelksjokolade. Ta deretter veien til kaffemuseet og oppdag den kulturelle betydningen av kaffe i De forente arabiske emirater. Besøk Myntmuseet, spaser deretter langs Al Seef-promenaden og beundre den sjarmerende moskeen. Naviger i de trange smugene i Al Fahidi-distriktet mens du beundrer den arkitektoniske prakten til historiske bygninger i kontrast til moderne konstruksjoner. Passer Grand Souk og hopp ombord på en tradisjonell abra vanntaxi for en sightseeingtur rundt Dubai Creek. Nyt panoramautsikten over enorme handelsskip og de ruvende skyskraperne i Dubais skyline mens du seiler. Ankom kryddersouken og opplev de lokkende luktene og livlige duftene av krydder fra hele verden. Fortsett gjennom Dubai Museum (for øyeblikket stengt for oppussing) til Textile Souk, hjem til produkter fra flere sivilisasjoner. Deretter besøker du Gold Souk rett ved siden av Spice Souk. Forbered deg på å prute med kjøpmennene om det reneste gullet og beundre de forskjellige designene til dette edle metallet. Turen avsluttes på slutten av Gold Souk.

Dubai: Dhow Cruise med middagsbuffé og live underholdning

4. Dubai: Dhow Cruise med middagsbuffé og live underholdning

Klatre ombord på en romantisk dhow (et tradisjonelt arabisk seilfartøy) og cruise gjennom Dubai Marina på denne deilige 2-timers middagsturen. Få nærliggende utsikt over det uoffisielle 8. verdens underverk, The Palm Island-komplekset (utsikt fra lagunene). Nyt en romantisk atmosfære fra det øyeblikket du går ombord i den 2-etasjes trebåten. Mens du seiler ut av Dubai Marina Yacht Club og cruiser opp Dubai Channel, kan du få et glimt av de stilige Jumeirah Beach Residences og mega-yachter i Dubai Marina. Fortsett videre for å beundre The Blu Water Island og Dubai Eye (Ain Dubai), mens du koser deg med en internasjonal og asiatisk buffémiddag. Nipp til ubegrenset med brus, mineralvann, te og kaffe. Bli fortryllet mens myk arabisk, engelsk og hindi musikk svaier med den milde bølgen, og den smidige bevegelsen til Tanura-dansere gir en behagelig distraksjon. Gå tilbake til møtestedet ditt i godt humør.

Dubai: Privat mattur – 10 smaksprøver med lokalbefolkningen

5. Dubai: Privat mattur – 10 smaksprøver med lokalbefolkningen

Spis deg gjennom Dubais kulinariske scene på en privat mattur. Gå på en deilig reise mens du prøver 10 av de beste matvarene som er elsket av lokalbefolkningen: fra salte til søte og lokale drinker; denne turen gjør alle matelskere fornøyde. Nyt en bit av de ultimate klassikerne dadler og falafel og smak dem i deres autentiske, lokale smak. Hver smaksprøve er typisk for det lokale kjøkkenet og håndplukket av din lokale guide som er lidenskapelig opptatt av mat. Besøk Spice Souk, Textile Souk og Indian Temple Street, pluss andre bemerkelsesverdige steder mellom matstoppene, og lær om deres historie og kulturelle relevans fra din kunnskapsrike guide.

Dubai: 4-timers kveldstur

6. Dubai: 4-timers kveldstur

Få et annet perspektiv på Dubai på en 4-timers kveldstur og oppdag en by som virkelig aldri sover. Start i det eksklusive feriestedet Madinat Jumeirah, og se veier full av luksusleiligheter. Se lysbelagte ganger og smale vannveier. Deretter går du til Dubai Marina for et glimt av et av byens mest spennende boligdistrikter og for å ta spaserturen på Dubai Marina. Dra til Downtown Dubai for å se Burj Khalifa-skyskraperen som er opplyst for kvelden. Beundre de avanserte lysinstallasjonene på fontenene i Dubai Mall, som er utformet for å skape et visuelt spektrum av over 1000 abstrakte lys. Lysstrålene som skinner opp fra fontenene kan sees fra over 32 kilometer unna. Det sies å være synlig fra verdensrommet, og er det lyseste stedet i Midtøsten - ja kanskje i hele verden!

Dubai: 5-timers omvisning i solnedgangen inkludert Burj Khalifa

7. Dubai: 5-timers omvisning i solnedgangen inkludert Burj Khalifa

Oppdag Dubai tidlig om sent på ettermiddagen og om kvelden, på denne fantastiske omvisningen i solnedgangen. Du blir hentet fra hotellet ditt i Dubai av guiden og blir vist rundt i et komfortabelt kjøretøy. Stopp ved Dubai Marina, og spaser forbi en rekke restauranter og kafeer. Nyt utsikten til byen og dens fascinerende arkitektur. Besøk de kunstige Palm Islands og det fantastiske Atlantis Hotel. Omvisningen fortsetter videre til Souk Madinat Jumeirah, et lite Venezia i den arabiske verden. Herfra kan du beundre den fantastiske utsikten tilr Dubais landemerke Burj Al Arab. Deretter nyter du middag på en tradisjonell, arabisk restaurant med lokale spesialiteter, salater og te. Det største fonteneshowet i verden finner sted hver kveld ved foten av Burj Khalifa. På slutten av omvisningen kjører du opp til 124. etasje, og beundrer den nydelige utsikten over byen som er opplyst om kvelden.

Dubai : Hotellhenting | Privat Old Dubai, souker og abra-tur

8. Dubai : Hotellhenting | Privat Old Dubai, souker og abra-tur

Opplev essensen av tradisjonell Dubais historie, kultur og souker (lokale markeder) på en guidet tur fra Dubai. Oppdag den fengslende sjarmen til gamle Dubai mens du utforsker Al Fahidi Historical Neighborhood. Kjør på en tradisjonell abra-båt og smak på lokale drinker og søtsaker. Utforsk det fortryllende nabolaget Al Fahidi (Bastakiya), fødestedet til Dubais historie. Fordyp deg i kulturen og historien gjennom fengslende historier og anekdoter mens du utforsker sammen med guiden din. Utforsk eldgamle tradisjonelle hus og fordyp deg i de fascinerende livene til de lokale innbyggerne fra gamle dager. Avdekke hemmelighetene til lokal arkitektur og spor den bemerkelsesverdige reisen til Dubais utvikling. Unn deg en sensorisk og kulinarisk opplevelse mens du nyter lokale søtsaker, te og andre delikatesser. Lær hemmelighetene ved å tilberede tradisjonell te og utforsk krydderverdenen. Senere kan du slappe av mens du krysser elven på en tradisjonell Abra-båt. Besøk krydder- og gullsoukene for en smak av det lokale livet. Oppdag de skjulte skattene til lokale souker mens du ser, utforsker og handler etter lokale produkter. Se hvor gamle historier kommer til live.

Dubai: Fotoshoot med personlig reisefotograf

9. Dubai: Fotoshoot med personlig reisefotograf

Møt din personlige fotograf på et forhåndsbestemt sted for et privat fotografering basert på dine egne krav, enten det er en familieferie, en romantisk tur med din kjære eller en gruppeferie med venner.  Få bekreftelse på all den informasjonen du trenger når alle detaljer er organisert. Slapp av i visshet om at fotografen vil gjøre sin magi og fange din reise på en moderne og ærlig måte. Fotografene er håndplukkede og erfarne lokale eksperter som vil dele sin kunnskap om byen som en gammel venn. Poser foran dine favorittsteder - det nøyaktige antallet vil avhenge av alternativet du har bestilt. Deretter kan du vente på en link til ditt eget personlige, passordbeskyttede nettgalleri som kommer innen de neste 5 arbeidsdager. Last ned profesjonelt redigerte bilder gratis, og se tilbake på dine reiser med gode minner.

Dubai: Inngangsbillett til Al Shindagha Museum

10. Dubai: Inngangsbillett til Al Shindagha Museum

Dubai er realiseringen av oppfinnsomhet, robusthet, velstand og vekst basert på rik kultur og immateriell arv. Al Shindagha Museum formidler visjonen til Al Maktoum-familien, Dubai og UAE, og deler den med UAE-borgere, innbyggere og besøkende fra hele verden. Museet ligger ved bredden av Dubai Creek i det mest fremtredende historiske nabolaget Al Shindagha, og er et fyrtårn av Emiratis arv, som forbinder den rike fortiden med fremtiden og avslører moderne emiratiske identitet. Uforglemmelige reiser venter for å engasjere og inspirere besøkende når de kommer inn i besøkssenteret og utover. Museet består av 21 hus, med innovative multi-sensoriske interaktive installasjoner vakkert vevd gjennom. Fra virtual reality-teknologi, til skreddersydde workshops, omvisninger og opplæring, bringer Al Shindagha Museum til live minneverdige, rike opplevelser på tvers av et dynamisk innholdsspekter. Al Shindagha Museum forteller den universelle historien om menneskelig innovasjon, motstandskraft og ønsket om fremgang som har formet dagens Dubai og UAE. Al Shindagha-museet er hjemmet til 21 unike utstillingshus, inkludert Sheikh Saeed Al Maktoum Residence, opprinnelig hjemmet til Al Maktoum-familien og Dubai-monark på den tiden frem til 1958, Sheikh Saeed Al Maktoum, bestefaren til Sheikh Mohammed bin Rashid. Hus inkluderer: Tradisjonelt håndverk | Livet på land | Handel og reiser | Vann, fauna og flora | Uttrykk | Samfunnshus | Skjønnhet og utsmykning | Parfyme | Fremvoksende by | Tradisjonelle smykker | Mennesker og tro | Tradisjonelt helsevesen | Tradisjonell mat | Creek | Havets kultur | Tradisjonell mat | Poesi | Barnas Paviljong | Navigasjon | Besøkssenter

47 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 322 vurderinger

Denne turen er absolutt veldig nyttig for å orientere deg i Dubai, og du har liten tid til rådighet for å besøke byen. Vi bestilte det i siste liten og hadde et lite problem ved avreise som ble håndtert av kundeservice. I løpet av turen hadde vi lite tid til å besøke de forskjellige stedene og alt ble opplevd med en viss angst, da guiden fortsatte å kjøre oss, ikke fordi vi hadde lite tid, men fordi turen startet 35 minutter senere på grunn av dem. Utmerket fonteneshow på Dubai Mall.

En morsom kveldstur i Dubai. Hvis du ikke har utforsket byen før, er denne turen perfekt for deg. Du får oppleve de mest ikoniske stedene i Dubai, som fonteneshowet på Dubai Mall og Burj Al Arab. Men hvis du som oss utforsket byen før denne turen, er det fortsatt en frodig opplevelse; se byen lyse opp om natten og lære de små historiske perlene om hvert av stedene.

Det er en minibuss med en lydguide som forteller deg historien til stedet du skal gjennom. Den stopper ved seiling, ved en souk hvor du kan gjøre litt ekspressshopping og på Dubai Mall. Det anbefales å reise rundt i byen om natten og lære litt mer om historien.