Legg til datoer

BerlinShow

Våre mest anbefalte Berlin Show

Berlin: Inngangsbillett til Illuseum

1. Berlin: Inngangsbillett til Illuseum

Ta en pause fra den virkelige verden og gå inn på Illuseum i Berlin. Plassert i sentrum av Berlin ligger Illuseum, et sted der ingenting er som det ser ut til å være og der moro, underholdning og interaktivitet for besøkende i alle aldre er i fokus. Enten det er rom-illusjoner, uforståelige hologrammer eller en imponerende tunnel - alle kan for et øyeblikk leve seg inn i en verden full av illusjoner, og la seg selv lure når sansene narres. Opplev et unikt museum hvor du vil trosse tyngdekraften, miste bakken under deg, se deg selv vokse og krympe og bli inspirert av optiske illusjoner. Som en spesiell godbit, sjekk de smarte lekeområdene laget av bærekraftige treleker med mange imponerende 3D-øvelser og gåter som ikke bare er moro, men som også trener dine logiske ferdigheter. Det er lett å tilbringe en hel dag på dette lure treningssenteret for hjernen.

Berlin: FALLING | IN LOVE - the Grand Show på Friedrichstadt-Palast

2. Berlin: FALLING | IN LOVE - the Grand Show på Friedrichstadt-Palast

Med disse billettene kan du ta turen til Berlins ikoniske Friedrichstadt-Palast-teater for å se det lyse og livlige FALLING | IN LOVE - the Grand Show. Len deg tilbake i stolen, mens du ser mer enn 100 artister på verdens største teaterscene. Bli fortapt i showets rørende scener og føl deg oppløftet når du drar. Begynn med å beundre det glitrende eksteriøret og foajeen til Berlins mest imponerende teater, Friedrichstadt Palast. Ta en drink og gjør deg klar til å svinge deg i takt med artistene, som er kledd i overdådige kostymer av Jean Paul Gaultier og Sasha Frolova. Føl lidenskap og lengsel i en forestilling inspirert av diktet "The Garden of Love" av den engelske poeten William Blake, skrevet og regissert av den suksessrike showmakeren Oliver Hoppmann. Finn ut om en ung, døv poet finner ordene som får menneskeskapte murer til å riste, og kjærligheten til å blomstre.

Berlin: DARK MATTER Opplev inngangsbillett

3. Berlin: DARK MATTER Opplev inngangsbillett

Utforsk lys, bevegelse og lyd, og smelt sammen til uttrykksfulle koreografier av lysende former og farger med DARK MATTER-utstillingen. Oppdag de 1000 kvadratmeterne med utstillingsareal og en rekke multimediainstallasjoner. I de beksvarte rommene på en ombygd fabrikk legger besøkende ut på en reise gjennom syv kunstverk. Fra betagende intime lyskomposisjoner og interaktive walk-in-strukturer til romomfattende audiovisuelle forestillinger, bli en del av en fullstendig oppslukende opplevelse.

Berlin Wintergarten: Billett til Mad Magic Crazy Variety Show

4. Berlin Wintergarten: Billett til Mad Magic Crazy Variety Show

Opplev et annerledes trylleshow med en billett til Mad Magic – The Crazy Variety Show i Berlins vinterhage. Rare fugler, viljesterke kvinnefigurer og noen av de beste magikerne i verden utgjør rollebesetningen i denne splitter nye produksjonen. Se stereotypiene om magi blir snudd på hodet: den hvite kaninen, som passivt har blitt trukket opp av hatten i århundrer, våger å revolusjonere og tar selv septeret med oppsagte jomfruer og egenrådige magiske assistenter . Ha det gøy med sarkastisk måtehold, surrealistiske øyeblikk og optiske illusjoner kombinert med kunstnerskap i verdensklasse, avantgarde sjonglering og en stor porsjon humor for å skape et unikt skue. Poetiske flytende kuler inviterer til drømmer, og angolanske bøyende artister skaper gåsehud. Når den brutale knivkasteren Igor kaster økser mot sin kone, vil noen tilskuere til og med klamre seg til setene sine. Besøkende i lang tid kan se frem til et gjensyn med den franske kultmagikeren Otto Wessely og den perfekt humørede programlederen Hieronymus, som garanterer hoderystende latter.

Berlin: Quatsch Comedy Club Die Live Show

5. Berlin: Quatsch Comedy Club Die Live Show

På «Quatsch Comedy Club – Die Live Show» vil du møte en morsom kvartett med fire forskjellige klubbkomikere og en vert. Den stadig skiftende line-upen gir publikum nye gags hver uke og sørger for mye latter og en uforglemmelig kveld hver gang. Oppskriften på suksess: den perfekte blandingen. Våre komikere velges ut på nytt hver uke og garanterer at det er noe for enhver smak og enhver humorfarge. Så ta en drink, sett deg og nyt to timer med komedie på sitt beste.

Berlin: Lighthouse of Digital Art-billett

6. Berlin: Lighthouse of Digital Art-billett

Gå inn i Lighthouse of Digital Art, et museum for digital og ny mediekunst i Berlin, og opplev den nåværende utstillingen samt AI Gallery og Infinity Room. Nyt en 45-minutters flerdimensjonal reise i et unikt oppslukende rom. Besøk et rom fullt av speil og LED-lys – fullt av refleksjoner fylt med lys og deg selv. Utforsk et lite galleri med et utvalg av forskjellige temaer som har blitt laget med forskjellige AI-verktøy i løpet av de siste månedene.

Berliner Residenz Orchester-konsert i Charlottenburg

7. Berliner Residenz Orchester-konsert i Charlottenburg

Opplev den fantastiske barokken med en konsert med Berliner Residenz Orchester i Große Orangerie på Schloss Charlottenburg. Nyt en virkelig unik kveld i Berlin. Programmet har primært klassiske mesterverk fra det 17. og 18. århundre. Berliner Residenz Orchester og dens sangsolister fremfører komposisjoner av blant annet Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel, Wolfgang Amadeus Mozart og Joseph Haydn. Verker av Fredrik den store selv og hans hoffkomponister bringer festlige musikalske opplevelser til en avslutning.

Berlin: Haunted Guided Live Theatre Tour på tysk

8. Berlin: Haunted Guided Live Theatre Tour på tysk

Er du klar til å fordype deg i Berlins mørke hemmeligheter? Så våg å ta en skummel og mystisk bytur! Denne turen tar deg tilbake i tid, viser deg steder unna de vanlige turistattraksjonene, og avslører noen mørke realiteter. Finn ut hvilken morder som har bearbeidet folk til hermetikk her, hvorfor døden skal være rundt og hvor en uhyggelig forbannelse kommer fra mumier - midt i Berlin. Du skjønner, i motsetning til vanlige byturer i Berlin, dykker du dypt inn i byens mørke historie med guiden din. Kanskje du allerede har hørt om en Ghost Walk eller en Ghost Tour og du har lyst til å gå en slik nattvandring? Da har du helt rett med Gruseltour Berlin!

Berlin: Laughing Spree Comedy Show on a Boat

9. Berlin: Laughing Spree Comedy Show on a Boat

Sett deg til rette for en livlig kveld med komedie ombord på en båt på Spree-elven i Berlin. Nyt den vennlige atmosfæren mens du nyter forestillinger fra byens beste komikere. Beundre utsikten over East Side Gallery ved den tidligere Berlinmuren, nyt et gratis bilde ved inngangen og sosialiser med publikum. Vi åpner dørene kl 20.00 og forestillingen starter kl 21.00 Gå ombord i Floating Lounge på Eastern Comfort Hostelboat, hvor du vil bli møtt av vertene og en gratis sjanse. Sett deg godt til rette for en kveld med latter fra en rekke erfarne lokale komikere, gjester og en og annen nybegynner. Bli for å beundre panoramaer av det berømte East Side Gallery og sosialisere med det livlige publikum.

Berlin: Variety Show på Wilde Matilde Bar

10. Berlin: Variety Show på Wilde Matilde Bar

Ta en fargerik reise gjennom livet til Matilde med denne billetten til Wild Matilde-varianten i Berlin. Fordyp deg i 1920- og 1930-årene under dette programmet med internasjonale artister. Spis autentisk berlinermat og kjøp en drink fra den omfattende cocktailmenyen. Vis billetten til verten din og sett deg i en rosa rokokkostol. Beundre stilen til divaer, salongdamer og tjente kvinner med glitrende kostymer. Lytt til chansons-sanger og se de ville dansebevegelsene til den franske can-can og Moulin Rouge. Se en kvinne med et overdimensjonert champagneglass, swingmusikere på saksofonen som spiller Glenn Miller, en frekk popcorn-jente, og hør "Red Lips and Rock'n'Roll"-lyd fra jukeboksen. Nyt øynene på sjonglører og aerialister. Dig deg inn i middagen med alternativer for å kjøpe originaler fra Berlin som currywurst med letcho (grønnsaksstuing) og kos deg med et kjøp av en av de 150 cocktailene på menyen.

Tilgjengelige aktiviteter

28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 952 vurderinger

Vi var på Illuseum 8/9/22. Det var enkelt og problemfritt å bestille billettene gjennom GetYourGide. Innvendig er det mange interaksjoner og hallusinasjoner å undre seg over, som er godt forklart ut fra tavler. Det er mange måter å ta bilder på, slik at du alltid har et godt minne. På slutten kommer du til en butikk med fine ting å kjøpe. Illuseum hadde mange fans på dagen vår for å gjøre oppholdet utholdelig. Vi var imidlertid gjennom utstillingen etter 30 minutter, selv om vi tok oss god tid. Derfor er ikke informasjonen på hjemmesiden (60 minutter) helt korrekt. Verdi for pengene fra vårt synspunkt i orden.

Arrangementet var kjempebra! Publikum og skuespillere var vennlige, den ukrainske standupen traff humoren min nøyaktig, men den var for smal, spesielt for en pandemisituasjon med insidensverdierover 1000. På grunn av pizzaen og shotsene brukte du ikke maske ved setet, men vi satt like tett sammen som vi pleide på en skikkelig full pub...! 2G+ var påkrevd og sjekket, men jeg følte meg ikke så sikker, derfor bare 4 stjerner.

Mitt første komedieprogram og jeg lo til jeg gråt! Fire fantastiske komikere fra hele verden og drinkene og pizzaen var 10/10. Anbefaler sterkt

Open-mic-dag, vi lo mye og stemningen var utmerket. Folket var veldig høflige og klarte å formidle denne Berlin-følelsen

Interessante forsøk, dessverre skjedde det mye på dagtid på mandag, mange skoleklasser