Legg til datoer
Opplevelser i

De forente arabiske emirater

Byer i De forente arabiske emirater

Flere reisetips for De forente arabiske emirater

Vil du vite mer om aktiviteter i De forente arabiske emirater? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om De forente arabiske emirater

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 232 003 vurderinger

Min kone og jeg feiret vår 20-års bryllupsdag den kvelden med dette cruiset, og det var INGENTING mindre enn magisk. Vi betalte også ekstra for VIP-en, og mens min kone var litt skeptisk til å begynne med, oppdaget vi at VIP-prisene og plasseringen var VERDT HVER ØYE! Anbefaler dette cruiset på det sterkeste. Det var veldig romantisk, men også mye moro og spenning til tider også. Også, mannskapet var EKSTREMT profesjonelle og sang til og med gratulasjonsdagen for oss. Var en av de beste kveldene i livet vårt.

AD Ali var flott, han var i tide til henting og under informasjonssamtalen om quad-sykkelen var han veldig lett å følge og strick for vår egen sikkerhet. info og forberedelse før ridning var flott. Masse vann !! Så du kan slappe av. Kamelridning var en opplevelse for livet, og de var veldig profesjonelle.

En nydelig båt, personalet wee helt utrolig sluttet aldri å spørre gjester med band om de vil ha mer drinker.. Turen var nydelig, men hadde vært bedre om vi ble informert om bygningene vi passerte. Siden det var mange bygninger, men hva de var vet vi ikke? Så kanskje dette kan introduseres på turen..

Excellent guide (Noor)! Not a standard boring guide. Noor took great care of us and told us interesting information. Six stars! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

the crew were nice and friendly. Good food and got very nice pictures of the sunset