Legg til datoer
Opplevelser i

Portugal

Flere reisetips for Portugal

Vil du vite mer om aktiviteter i Portugal? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Portugal

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 170 056 vurderinger

Veldig bra konsept, det er faktisk verdt å ta bypasset (veldig raskt lønnsomt mellom prisen på offentlig transport og besøk). I tillegg tillater det reduserte køer, faktisk er det en normal kø for å kjøpe billetter og en annen for å gå til monumentet, med bypasset er det enda en liten kø for å konvertere bypasset til en billett (spesielt for Belem-tårnet , for klosteret er det ikke nødvendig å ha en billett) Lisboa en veldig vakker by i alle fall

Fantastisk spenningstur! Vennlig personale som snakker fransk veldig bra. Vi kunne ikke se noen delfiner, men det er ikke å bestille fordi ville dyr. Med den lille båten kunne vi se hulene på nært hold og til og med fra innsiden. Vi anbefaler denne aktiviteten på det sterkeste.

Det var en fantastisk opplevelse. Siden er nydelig og det er mye å utforske. Det var en fottur å komme opp dit. Jeg anbefaler på det sterkeste å komme dit tidlig klokken 10.00 eller senere klokken 04.30 eller så for å unngå sprø linjer for å komme inn og komme inn i palasset.

This trip was definitely worth it! Pedro was a really nice guide, the scenery of the valley was beautiful and the visits to the wineries were great too. I also enjoyed the boat ride a lot.

Veldig fin opplevelse. Mannskapet er veldig vennlige og profesjonelle. Vi hadde en flott tid.