Opplevelser i
Italia

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Italia

Vil du vite mer om aktiviteter i Italia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Italia

John var et fantastisk leksikon med kunnskap om alt som er Italia og Vatikanet. Jeg kunne høre på ham i flere dager. Sjarmerende, høflig og humoristisk, det er ingen grenser for hans evne til å navigere i de indre sirkler av hele Vatikanet. Ikke prøv dette oppdraget uten en guide som John. Du vil snurre hjulene og angre på den tapte tiden og svarene du ikke fikk.

Det er så episk fantastisk at ingen ord kan beskrive. Jeg elsker hver bit av det. Så vær så snill å være der for å være vitne til, å ha erfaring, for å se kunstverkene som ingen virkelig kan erstatte det. Med den store historien bak seg. Fra generasjon til generasjon. Jeg er velsignet... for å oppleve denne muligheten og takknemlig. Takk skal du ha.

Turen gjennom museet er litt kjedelig. Hvis du ikke er interessert i kunst, kunst og mer kunst ... prøv kun Det sixtinske kapell og St. Peterskirken. Innen du kommer inn i St. Peters vil du være utslitt. Denne prosessen er 2/3 Museum, 1/6 Det sixtinske kapell og 1/6 St Peter's.

Flott fornøyelsespark! Noen mye variasjon av turer ville gå tilbake igjen hvis du besøker Italia! Den eneste ulempen er at lange køer for å komme inn i parken tar litt tid å få alle inn fra kl. 10.00.

Great trip! So pretty. Would love a little more time in Positano.