Legg til datoer
Opplevelser i

Peru

Flere reisetips for Peru

Vil du vite mer om aktiviteter i Peru? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Peru

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 819 vurderinger

Jessica og sjåføren hennes (glem navnet hans) var herlige mennesker. Hun var veldig kunnskapsrik og engelsken hennes var perfekt. Vi lærte mye om nettstedet før Incan, som var nytt for oss. Caral i seg selv var fantastisk og landet rundt det veldig vakkert. Turen inkluderte frokost (enkelt men ok) og lunsj som vi hadde et fantastisk lokalt sted. Maten var frisk og deilig. Min kone var syk fra dagen før, og de stoppet når hun trengte det. Vil anbefale denne turen på det sterkeste.

Alexandra, ventet utenfor på oss. Cala er en lang kjøretur fra Lima. Hvert øyeblikk var et eventyr. Guiden vår var så entusiastisk i å gi oss så mye flott informasjon og minner. Hun møtte til og med kvinnen som oppdaget Cala. Hun var i stand til å fortelle oss, i hver detalj, om hvilke funn som ble gjort. Vi hadde en god lunsj. Jeg vil anbefale å gå med Alewandra hvis det er Cala du vil lære om.

Å bade i kildevann på 39 grader var en fantastisk opplevelse. Besøket til Colca Canyon var virkelig ekstraordinært, for en fantastisk canyon! Vi ventet og ble belønnet med kondorer, hele 6! Betrakt oss selv som heldige, for vi ble fortalt at ting ikke alltid går så bra! Forbindelsesturen til Puno var ideell, sparte oss for en hel dag!

Billettene kom i tide og da det var en endring i tidsplanen informerte de meg

Fantastic experience and the guide Victor was very friendly and good.