Våre mest anbefalte ting å gjøre i USA

NYC: MoMA Before Hours-turné med kunstekspert

1. NYC: MoMA Before Hours-turné med kunstekspert

Opplev roen til en eksklusiv omvisning før åpningstidene til The Museum of Modern Art (MoMA) i New York City. Bli med din profesjonelle kunsthistorikerguide på en avslappende spasertur gjennom galleriene. Koble på et dypere nivå med verkene som vises før den åpnes for allmennheten. Møt tidlig om morgenen på MoMA og dra nytte av 1 times eksklusiv tilgang til galleriene via en privat inngang. Med guiden din og en mindre gruppe kan du nyte freden og roen for å sette pris på noen av verkene som vises, inkludert de som trekker større mengder av besøkende. Med en mer intim opplevelse designet for kunstelskere, få en dypere forståelse for noen av stykkene som vises. Lær noen fascinerende fakta og anekdoter om kunstnerne og deres teknikker. Deretter kan du utforske de 6 etasjene med kunstgallerier når du vil. Oppdaget omfattende utvalg av moderne og samtidskunst, alt fra europeisk maleri og skulptur fra 1880-tallet til samtidsfilm, design og performancekunst. Beundre kjente verk som Monets Vannliljer, Van Goghs Stjernenatten, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dance (I), og Warhols Campbells suppebokser. Se moderne verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Som en del av denne opplevelsen vil du også få ekstra adgang til MoMA PS1, samtidskunstsenteret i Long Island City, Queens. Oppdag utstillingene som forkjemper samtidskunstscenens siste nyskapende og eksperimentelle verk.

Surfetime med den svingete surferjenta og lokalbefolkningen i Waikiki

2. Surfetime med den svingete surferjenta og lokalbefolkningen i Waikiki

Nyt en tilgjengelig surfetime egnet for nybegynnere med lokalbefolkningen i Waikiki og Elizabeth Sneed, grunnlegger av Curvy Surfer Girl-bevegelsen. Ta din første bølge i et avslappet og vennlig miljø mens du lærer mer om Waikikis rike arv. Bli med Elizabeth og de lokale strandguttene og -jentene i Waikiki for en morgensurfingtime rett på Waikiki Beach. Lær å ri på bølgene med lidenskapelige lokale instruktører som har en dyp forståelse for surfing som en immateriell del av lokal kultur. Lær det grunnleggende om surfing i et avslappet og tilgjengelig miljø, eller avgrens ferdighetene dine på surfebrettet. Nyt de vakre omgivelsene på stranden mens du fanger din første bølge. Etterpå kan du ta en kort spasertur med guiden din gjennom lobbyen til Outrigger Hotel, som har bilder og informasjon om den historiske konteksten til surfing. Ta deg til Duke Kahanamoku-statuen og lær mer om surfingens far. Til slutt, avslutt opplevelsen i ekte hawaiisk stil med noen forfriskende hawaiisk barberis eller Dole Pineapple Whip. Du vil også motta en spesiell nøttelei-suvenir som et minne om opplevelsen din. Din guide, Elizabeth, er grunnleggeren av Curvy Surfer Girl-bevegelsen, som er et fellesskap forpliktet til bredere representasjon i kvinnesurfing. Hun har bodd i Waikiki i flere år og fortsetter å lede kvinnenes surfebevegelse av kroppsmangfold og positivitet.

Universal Studios Hollywood: Billett som kan avbestilles

3. Universal Studios Hollywood: Billett som kan avbestilles

Opplev Universal Studios Hollywood™ hvor underholdning av verdensklasse er samlet på et sted. Med den ordinære inngangsbilletten, får du full tilgang til parken og alle dens attraksjoner i 1 eller 2 dager (avhengig av hvilket alternativ du har valgt). For de som ønsker å bruke mindre tid i kø, er Universal Express Ticket også tilgjengelig for bestilling. Denne billetten inkluderer ordinær inngangsbillett gyldig i 1 dag, 1 forbi-køen-inngangsbillett, 1 engangs ekspressbillett til hver berg- og dalbane og attraksjon, pluss prioritert sitteplass på en forestilling.* Denne billetten er veldig populær blant gjestene, så det er viktig at man bestiller billetten i forkant for å garantere Universal Express™ fordelene. Noen av de populære attraksjonene og showene du kan oppleve på Universal Studios Hollywood inkluderer: World Famous Studio-omvisning Utforsk kulissene bak med legendariske studio-omvisningen for å se Hollywoods mest berømte kulisser i verdens største operative filmstudio. • Få en omvisning i det verdensberømte studioet sammen med komiker Jimmy Fallon, og lær om hemmelighetene bak filmskaping i Hollywood.  • Besøk verdens største gatekulisser i Hollywoods historie, som ble bygget med kreativ hjelp av selveste Steven Spielberg.  • Se filmsett fra kjente TV-serier og opplev spesialeffekter brukt i storfilmer som «The War of the Worlds». • I tillegg kan du kjøre gjennom verdens største 3D-opplevelse på King Kong 360 3D som er laget av Peter Jackson. The Wizarding World of Harry Potter™ Fra magiske trollformler til magiske skapninger, fra skumle skurker til dristige helter, du finner alt på The Wizarding World of Harry Potter™. Utforsk mysteriene til Galtvort™-slottet, besøk butikkene til Hogsmeade™, og prøv mat fra trollmannsverdenens mest kjente spisesteder. Despicable Me Minion Mayhem Bli med Gru, døtrene hans og de opprørske undersåttene på en hjertevarm og spennende 3D-tur. Reisen starter i Grus hjem, hvor gjester rekrutteres til hans siste opplegg – en hvor de blir til en ekte Minion! Ekspressadgang gjelder ikke for matsteder, butikker eller ikke-sittende show. HARRY POTTER karakterer, navn og relaterte media er © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s18). Jurassic Park TM & © 2018 Universal Studios and Amblin Entertainment, Inc. The Walking Dead © 2018 AMC Film Holdings LLC. Alle rettigheter reservert. ©2018 Universal Studios. Alle rettigheter reservert. * Fornøyelsesparken, attraksjoner, forestillinger, opplevelser og/eller tilgang kan være begrenset eller utilgjengelig pga kapasitet/stengetider/andre faktorer, og fordeler/restriksjoner kan endres uten forvarsel * Billetten er ikke gyldig på Universal Orlando Resort. Billetten er gyldig i Universal Studios Hollywood, som ligger i Los Angeles, California.

NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

4. NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

Besøk SUMMIT, som ligger på toppen av det ikoniske moderne landemerket One Vanderbilt. Oppdag et sted som endrer vårt forhold til byer, miljø og oss selv gjennom oppslukende, multisensoriske opplevelser. Gå fra hovedhallen til Grand Central-terminalen for å lære historien bak dens skapelse. Lær alt om en attraksjon som ble designet med den hensikt å overskride hverdagens eksistens, og engasjere rom på en fascinerende ny måte. Begynn med en sansestimulerende heistur til 91. etasje. Bli transportert inn i SUMMIT AIR, en ny måte å se og samhandle med rom designet av Kenzo Digital. Laget med to etasjer med gulv-til-tak-speil, tilbyr AIR et nytt perspektiv ettersom Manhattans silhuett reflekteres rundt deg. Deretter kan du teste grensene dine på SUMMIT LEVITATION og nyte rushet med å gå ut over byen på to glasshyller som henger 324 meter over Madison Avenue. Se bildet ditt flyte i skyene på en multimedieskjerm og ta kontakt med din lekne side i AFFINITY-rommet med sølvballonger. Når du kommer til 93. etasje, kan du nyte synet og lyden av NYC fra et annet utsiktspunkt på utsiktsplattformen utendørs. For en mer intim, voksenvennlig kveldsopplevelse, velg å besøke SUMMIT under Air at Night. Gjestene kan nyte tilgang til alle områder av attraksjonen, et LED-lysshow med tilhørende livlig musikk og cocktailer for kjøp i baren i 93. etasje.

Side: Inngang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

5. Side: Inngang til Lower Antelope Canyon og guidet tur

Legg ut på en fotografs drøm med denne kombinasjonsbilletten til Lower Antelope Canyon til og guidet fottur med en Navajo-guide. Få en sjelden titt på nært hold på de vannutskårne sandsteinsveggene til en av de mest besøkte kløftene. Med årene har Lower Antelope Canyon blitt et yndet samlingssted for fotografer, turister og besøkende fra hele verden. Navajo-navnet for Lower Antelope Canyon er Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches." Denne pittoreske canyonen har blitt skapt over mange tusen år av de nådeløse kreftene fra vann og vind, sakte utskjærer og skulpturerer sandsteinen til former, teksturer og former, som du vil få observere under besøket ditt. Utsikten i Lower Antelope Canyon endrer seg konstant når solen beveger seg over himmelen og filtrerer lyset mykt over steinveggene. Disse stadig bevegelige solvinklene spretter lys frem og tilbake over veggene i den smale canyonen, og skaper en blendende visning av farger, lys og skygge. For fotografer, med riktig eksponering, kan du få frem det beste i din egen kreativitet. Både for aspirerende eller ikke-fotografer er det en magisk ny verden å utforske og fordype seg i.

Chicago River: 1,5-timers guidet arkitekturcruise

6. Chicago River: 1,5-timers guidet arkitekturcruise

Opplev mer av Chicago med båt enn på noe annet arkitektonisk cruise. Se arkitektoniske høydepunkter og nyt et utendørs dekk eller klimakontrollert interiør mens du reiser gjennom elven og dens nordlige og sørlige grener. Se alle Chicagos arkitektoniske høydepunkter under denne omfattende sightseeingturen. Bli underholdt av de ekspertene og vennlige reiseguidene mens de forklarer den 130 år lange historien bak skyline, mens bartendere og ansatte holder deg komfortabel med forfriskninger. Velg mellom den friske luften på friluftsdekkene eller nyt komforten til det klimakontrollerte interiøret under cruiset. Turen starter ved Michigan Avenue (DuSable) broen og går opp hovedgrenen av Chicago River forbi Wolf Point. Deretter cruiser den langs de nordlige og sørlige grenene av elven, før den drar tilbake forbi Chicago Riverwalk mot Lake Michigan. På veien kan du lære om utsmykkede, historiske tidlige skyskrapere som Wrigley Building og Tribune Tower, den imponerende art deco Merchandise Mart, skyskrapere fra midten av århundret som Mies Van der Rohe AMA Building. Ikke gå glipp av de sirkulære Marina City Towers, det majestetiske Willis Tower (tidligere Sears Tower og den høyeste bygningen i Chicago), det skyhøye AON Center, og mer modernistiske strukturer som Aqua, Trump Tower, Nuveen, og det nye Vista Tower. Under cruiset ditt har du muligheten til å nyte en full-service kontantbar med autentiske Chicago-produkter, inkludert lokalt øl og brennevin, og Garrett's Popcorn. Ikke glem å ta en selfie ved Grand Staircase foran på båten eller posere for bilder ved den pittoreske hekken eller baugen til dette klassiske fartøyet.

Side: Lower Antelope Canyon Walking Tour med Navajo Guide

7. Side: Lower Antelope Canyon Walking Tour med Navajo Guide

Utforsk de naturlig laget, fargerike labyrintiske stiene til en av de mest populære spilleautomatene i verden: Lower Antelope Canyon. Følg en lokal Navajo-guide på en vandretur i denne canyonen, og lær om disse nysgjerrige fjellformasjonene og landets historie. Gå rett inn i de kronglete passasjene i canyonen, og beundre dets strålende forblåste mønstre, de fargerike høye veggene og svingete korridorene. Føl storheten og roen i dine naturlig lagde omgivelser mens din lokale Navajo-guide går i detalj om disse formasjonene. Deretter går du ned fem trapper ned 35 meter og inn i den største hulen på denne turen. Se opp for å fange tynne skiver av den knallblå himmelen høyt over deg. Gå tilbake opp åtte forskjellige trapper, og prøv å ikke la kjeven falle for lavt mens du ser et kaleidoskop av lyse farger virvle rundt deg på den omkringliggende Navajo-sandsteinen. Laget av regn, vind og erosjon har denne sandsteinen blitt formet og farget til det du nå ser over år. Stopp for å ta utrolige bilder langs ruten din. Det er tross alt ikke hver dag du er omgitt av slike fargerike, naturlige fjellformasjoner.

New Orleans: Kveldscruise med jazz på dampbåten Natchez

8. New Orleans: Kveldscruise med jazz på dampbåten Natchez

Reis tilbake i tid om bord på den nyoppussede elvebåten «City of New Orleans». Len deg tilbake, slapp av og nyt atmosfæren i New Orleans mens den jevne jazzen til Dukes Trio fyller ørene dine på dette 2-timers cruiset på den mektige Mississippi, og nyt håndverkscocktailer og stedene. Gå fra hjertet av det franske kvarteret og opplev en fantastisk utsikt over New Orleans mens byens silhuett forsvinner. Sitteplasser er tilgjengelig innendørs og på de utendørs dekkene for den aller beste utsikten over Mississippi-elven og New Orleans. Pass på at du sjekker ut alle 4 dekkene om bord, ettersom utsikten fra toppdekket er helt uforglemmelgi.  Velg alternativet for middagsbuffé for en middagsmeny som inkluderer: Blandet salat, kylling og pølsegumbo, bakt kylling med soppragout, Bayou-sjømatpasta, urte- og hvitløkspoteter, pasta primavera, grønne bønner, hvit sjokoladebrødpudding, Bananas Foster-dessert og hvitløksrundstykker. 

South Lake Tahoe: Sightseeingcruise i Emerald Bay

9. South Lake Tahoe: Sightseeingcruise i Emerald Bay

Legg ut på et sightseeingcruise med start i South Lake Tahoe enten ved solnedgang eller i løpet av dagen. Nyt den naturskjønne skjønnheten mens du cruiser 11 kilometer over innsjøen til Emerald Bay, et av de ti mest fotograferte stedene i verden. Nyt snacks og drinker mens du seiler. Se de majestetiske fjellene i South Lake Tahoe mens du er ombord på Tahoe Bleu Wave-yachten i verdensklasse. Mens du cruiser, vil du finne innendørs og utendørs sitteplasser med 360-graders panoramautsikt over Lake Tahoe, de snødekte fjellene, Fannette Island, Vikingsholm Castle, Eagle Waterfall og Rubicon. Naviger i det uberørte vannet i Lake Tahoe mens du hører kapteinens fortelling om denne innsjøen. Du kan til og med få sjansen til å se en rekke dyreliv som den skallete ørnen, svartbjørner og villgjess. Hvis du har valgt solnedgangsalternativet, slapp av og se solen dykke lavt under himmelen.

Fairbanks: Riverboat Cruise og Local Village Tour

10. Fairbanks: Riverboat Cruise og Local Village Tour

Nyt et elvebåtcruise langs Chena-elven. Oppdag Alaskas skjønnhet fra elven og gjør flere stopp for å virkelig forstå Alaskas livsstil. Du vil besøke en lokal landsby, besøke en hundesledekennel og se en bushpilot ta av og lande rett foran båten. Bli fordypet i grenselivet med en guidet spasertur i en Athabascan-landsby. Du vil se en Athabascan-landsby med hytter laget av granstokker, en cache som brukes til å lagre forsyninger, en primitiv granbarkhytte og pelsskinn. Guidene dine vil forklare hvordan ulven, reven, martin og bever ble brukt til å gi mat og beskyttelse i det harde arktiske klimaet. De vil også dele hvordan Athabascans dyktig overlevde i over 10 000 år og hvordan de tilpasset seg landsbylivet og vestlig kultur i det siste århundret. På slutten av din guidede tur vil du ha tid til å utforske landsbyen på egen hånd, samhandle med guidene dine og besøke hunder fra Susan Butcher's Trail Breaker Kennel. Du vil også få sjansen til å se en Alaskan bush-pilot ta av og lande rett ved siden av båten. Piloten vil dele sine historier om landsbylivet og forklare den viktige rollen fly spiller i avsidesliggende Alaska. Til slutt, besøk hjemmet og kennelen til den avdøde fire ganger Iditarod-mesteren Susan Butcher mens du passerer Trail Breaker Kennel langs Chena-elven. Lær førstehånds om kennellivet og utfordringene som ligger i å lage et championhundespann. Hør historier om livet på stiene mens valper leker i påvente av å bli med på laget. Hold kameraene klare; du vil ikke gå glipp av hundekjøringsdemonstrasjonen. Hvis du er sulten, stikk innom Captain's Corner som ligger inne i Steamboat Landing. Der finner du nylagde smørbrød, wraps og salater klar hver dag. Nyt lunsjen din på det vakre utendørsdekket mens du nyter solen og nyter utsikten over Chena-elven. Øl, vin og snacks er også tilgjengelig for salg ombord på Discovery III.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
USA

Alle aktiviteter

897 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 57

Byer i USA

Flere reisetips for USA

Vil du vite mer om aktiviteter i USA? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om USA

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 247 256 vurderinger

Vakker opplevelse!!! Så mye å se, å fotografere og et øyeblikk ser det ut til at det virkelig er på settet!!! Personalet er veldig hyggelige og super hjelpsomme .. på en time har du tid til å se så mange ting, kanskje vi har tatt en "heldig" tid fordi vi var en gruppe på 9 totalt! Og å ta en cappuccino på Central Perk på slutten av turen gjør det enda mer ekte! Veldig hyggelig og gøy!!!

Du kan gå rett til inngangen. Ingen kø hos oss, vi var der tidlig på ettermiddagen, det er nok mer rush på kvelden. Godt veiledningssystem gjennom bygningen, personalet prøver hardt, er veldig vennlige. Vi kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen og opp til observasjonsdekket med 2 små barn, inkludert traller og mat, drikke,... 2 store ryggsekker... Ingen sa noe.

Praktisk ved ankomst når du ikke kjenner byen i det hele tatt og du er litt sliten av forsinkelsen, for eksempel Eller bare se byen annerledes Veldig hyggelig i alle fall selv om ruten ikke alltid er virkelig respektert har jeg inntrykk av Å gjøre Litt ventetid, men det er superraskt

Very interesting. Absolutely a winner. Learned a lot about the Space and shuttles.

Amazing experience better than empire and Rockefeller