Legg til datoer
Opplevelser i

USA

Flere reisetips for USA

Vil du vite mer om aktiviteter i USA? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om USA

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 247 256 vurderinger

Veldig godt organisert tur. De to guidene Tehila og Andrea var flotte. Det var mye nyttig informasjon og de var alltid villige til å ta bilder av deg. De lange reisene virket underholdende. Det ble gjort nok stopp. Bussen hadde også wifi og det var måter å lade mobiltelefoner på. Den kanadiske siden har en så mye finere utsikt over Niagara Falls. Inntreden i Canada fungerte også uten problemer. Alt du trengte var et pass.

Alt var perfekt organisert. Turistguiden var vennlig og humoristisk og delte interessante og informative historier om Amerikas historie og stedene vi besøkte. Selv om reisen er lang, var den godt fordelt med måltid/toalettpauser eller små aktiviteter innimellom. Jeg var glad for å ha valgt den 2-dagers turen, da kan du virkelig nyte fossene. Bussjåføren kjørte veldig trygt og trivelig! Alt i alt en flott tur!

Det har vært kjempebra! Sannheten er at vi har spart og vi har ikke manglet noe. Du må bare være klar over hvor du skal dra og bestille før du ankommer. Vi stilte ikke veldig lange køer fordi jeg alltid var oppmerksom på å spørre hvor jeg skulle gå. Så jeg unngår unødvendige bråk. Jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ikke vil gå glipp av noe og også vil spare på kjøpet av attraksjoner.

Min femte gang jeg går på Centennial Wheel, og det er alltid så gøy å se på brygga. Billettkøene var lange, så jeg ønsket å kjøpe billetten online på nettsiden til marinebryggen, men det fungerte dessverre ikke. Heldigvis fant jeg billetter på Getyourguide-appen, og utsjekkingsprosessen var veldig rask.

Mega morsom tur, flott musikk og god veiledning, det burde du ha opplevd selv om det bare er for en kort stund.