Legg til datoer

Paris
Museer og utstillinger

Museer og utstillinger

Våre mest anbefalte Paris Museer og utstillinger

Paris: 1-times elvecruise på Seinen

1. Paris: 1-times elvecruise på Seinen

Sett ut på et rundturscruise på elven Seinen som begynner ved foten av Eiffeltårnet. Gli under broene i Paris og beundre en rekke vakre monumenter langs vannveien mens du lytter til kommentarer om Paris og severdighetene du går forbi. Under cruiset ditt passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og mer. Velg å ta cruiset ditt om natten for et annet perspektiv av lysets by helt ettersom byen blir opplyst når kvelden nærmer seg. Individuelle lydguider er tilgjengelige på 14 språk og gir kommentarer om Paris og dets historie, monumenter og arkitektur. Vær oppmerksom på at lydguiden er tilgjengelig via smarttelefonen din ved å koble til Wi-Fi ombord.

Paris: Tidsbillett til Louvre-museet

2. Paris: Tidsbillett til Louvre-museet

Utforsk Louvre i ditt eget tempo med en tidsbestemt inngangsbillett, som sikrer deg adgang innen 30 minutter. Se berømte og ikoniske kunstverk som «Mona Lisa» og «Venus fra Milo». Oppdag renessansemesterverk og gamle egyptiske relikvier, sammen med malerier fra 1300–2000-tallet. Museet åpnet første gang 10. august 1793 og hadde kun 537 malerier på utstilling den gang. Til tross for at det ble stengt i 1796 på grunn av strukturelle problemer, åpnet det igjen i 1801 som Musée Napoléon med en større samling.  Samlingen har etter dette blitt utvidet med 20 000 verk. Nå er det 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, nær østlige antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, islamsk kunst, skulpturer, dekorativ kunst, malerier, trykk og tegninger.

Disneyland Paris: 1-dagsbillett

3. Disneyland Paris: 1-dagsbillett

Disneyland® Park: I en fantasiverden ikke så langt unna, lever Disney-helter og heltinner i eventyr som, lykkelig, aldri tar slutt. Nyt uendelig moro i forskjellige magiske land. Opplev dine favoritt Disney-historier akkurat slik du husker dem fra klassiske Disney-filmer. Det er her eventyr virkelig går i oppfyllelse. Spenningen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyr et rush for voksne, mens de små kan seile høyt inn i den månelyse himmelen med «Peter Pan's Flight». Selvfølgelig kan du finne familiemoro i hvert hjørne av parken, fra "Pirates of the Caribbean" til "Mad Hatter's Tea Cups". Møt Disney-karakterer. Ikke gå glipp av hovedattraksjonen: et møte og hilsen med elskede Disney-karakterer. Ha pennen og kameraet klart og møt karakterene du elsker. Hver dag er det en fest i Disneyland® Park. På toppen av alle de fantastiske attraksjonene og karakterene er det mange spektakulære familieparader og show å glede seg over hele året. Når natten faller på, forbered deg på å bli overrasket når et helt nytt, magisk øyeblikk bruker banebrytende teknologi for å lyse opp Torneroseslottet, etterfulgt av de spektakulære Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Oppdag den magiske verdenen av kino og TV på Walt Disney Studios® Park. Utforsk 4 Cinemagic studiopartier med spennende attraksjoner og spektakulære show. Innstill scenen i Studios, bare noen skritt unna Disneyland® Park. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Slå deg sammen med Avengers og ta på de mektigste MARVEL-oppdragene som Avengers Campus lander. Vil du møte Halloween-utfordringen vår? Finn ut når du blir med i Mischief Makers, Villainous Masters og Mysterious Hosts på årets Disney Halloween Festival, fra 1. oktober til 5. november 2023. Fans av utrolig live underholdning – lytt! For første gang noensinne på Disneyland® Paris, forbered deg på å legge ut på en musikalsk reise gjennom de mange fantastiske verdenene til Pixar in Together: a Pixar Musical Adventure – en original, oppslukende ny produksjon som treffer alle de riktige tonene. Gå bak kulissene og prøv Worlds of Pixar-området. Bli tatt av til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro med karakterer i omgivelser rett fra Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story og mer.

Paris: Billett til taket av Triumfbuen

4. Paris: Billett til taket av Triumfbuen

Triumfbuen er en nyklassisistisk versjon av den antikke, romerske triumfbuen. Utsikten fra den 50 meter høye plattformen på toppen av buen er vel verdt turen opp trappene. Se et dusin parisiske avenyer som stråler ut fra triumfbuen og ut i «Lysets by». Paris er en av de mest fascinerende stedene i verden og du kan nyte å være i sentrum av det hele. Inspirert av de store buene i Romerriket, bestilte Napoleon Triumfbuen kort tid etter hans seier ved Austerlitz. Dessverre opplevde Napoleon aldri å se den ferdig. Ved foten av buen finner du Den ukjente soldats grav, som er en hyllest til de 1,3 millioner franske soldatene som døde under 1. verdenskrig. Se den evige flamme som tennes hver kveld kl. 18:30. I tillegg er det en interessant utstilling som forklarer den symbolske betydningen av dette monumentet. Utsikten du får fra buen, er verdt de 284 trappetrinnene det er opp til toppen. Herfra kan du se hele Paris. I motsetning til det obligatoriske besøket til Eiffeltårnet, er et besøk til Triumbuen mindre vanlig blant turister.

Paris: Reservert adgang til Louvre og elvecruise

5. Paris: Reservert adgang til Louvre og elvecruise

Oppdag Paris med en kombibillett for Louvre-museet og et elvecruise. Besøk det ikoniske Louvre-museet med en reservert adgangsbillett, og bli med på et cruise på elven Seinen når som helst på dagen. Beundre kunstverk fra det antikke Egypt til renessansen i ditt eget tempo. Deretter slapper du av på et 1-times elvecruise, hvor du får sett byen fra et annet perspektiv. Se verden gli forbi fra en komfortabel cruisebåt, som går daglig fra Eiffeltårnet. Båtbilletten er gyldig for alle dager i løpet av de neste 6 månedene. Båten går omtrent hvert 30. minutt, 7 dager i uken, fra Alma-broen (Pont de l'Alma), som ligger i gangavstand fra Eiffeltårnet.

Paris: Versailles slott og hager Full adgangsbillett

6. Paris: Versailles slott og hager Full adgangsbillett

Besøk slottet og hagene i Versailles med et forhåndsbestilt 1-dags adgangskort. Utforsk de utsmykkede representasjonsboligene og den fantastiske Speilsalen i det franske monarkiets offisielle residens fra 1682 til 1789. Lær mer om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få en følelse av livet ved det franske hoffet når du tar en spasertur gjennom den glitrende Speilsalen. Spaser gjennom de legendariske hagene i ditt eget tempo, og beundre fontener, skulpturer og vakkert velstelte plener. Få tilgang til Grand og Petit Trianon i deres egne områder. Se hvor "Solkongen" underholdt privat, og hvor han dro for å slippe unna hofflivets strabaser. Deretter kan du besøke Marie Antoinettes eiendom og se hvor hun søkte tilflukt privat. Om våren og sommeren kan du velge fontene og musikalsk hage for å nyte et spektakulært fonteneshow eller den ikoniske musikalske hagen som avslutning på besøket. Horace Vernet: Utstilling på slottet i Versailles fra 14. november 2023 til 17. mars 2024.

Paris: Inngangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri tilgang til toppmøtet

7. Paris: Inngangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri tilgang til toppmøtet

Nyt tilgangen til Eiffeltårnet og beundre den fantastiske utsikten fra den valgte etasjen i den ikoniske strukturen. Tilbring så mye tid du vil i tårnet og utforsk de forskjellige nivåene på din egen fritid. Se Paris ovenfra og fra et helt nytt perspektiv. Beundre den eldgamle fasaden til Louvre og finansdistriktet La Defense. Beundre det fargerike Pompidou-museet og den store hvite vidden av Sacré-Coeur-basilikaen. Stopp ved Champagne Bar i toppetasjen for et glass bobler. På vei ned kan du nyte de mange interessante aktivitetene i første etasje. Test motet ditt ved å gå på glassgulvet!

Paris: Tidsbillett til Louvre-museet og Seine-cruise

8. Paris: Tidsbillett til Louvre-museet og Seine-cruise

Besøk mesterverkene i Louvre-museet, en av verdens mest populære turistattraksjoner. Dra deretter på et cruise langs den praktfulle Seinen og beundre byens berømte severdigheter. Louvre er verdens største museum, og byr på 35 000 kunstverk i et 73 000 kvadratmeter stort utstillingsområde over 3 fløyer. Hver fløy har mer enn 70 rom og viser en omfattende samling av malerier og kunstgjenstander. Se den ikoniske Mona Lisa, beundre tusenvis av fantastiske malerier og gå blant perfekte skulpturer. Bestill alternativet med en lydguide for å forbedre opplevelsen din samt forståelsen av verkene som vises. Etter besøket i Louvre-museet kan du ta et 1-times cruise på elven Seinen. Se flere av de ikoniske severdighetene i Paris, som Institut de France, Eiffeltårnet, Notre Dame, Conciergerie, Musee de Orsay, Hotel de Ville og mer. Om bord har du gratis tilgang til lydguide på ditt valgte språk, slik at du får vite mer om den interessante historien til de ulike severdighetene.

Paris: Elvecruise om kvelden med musikk

9. Paris: Elvecruise om kvelden med musikk

Nyt nattelyset fra Paris på et sightseeingcruise i Seinen. Besøk lysbyen og nyt den avslappende atmosfæren om bord mens musikken spilles. Ta en panoramautsikt over Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-plassen, Petit og Grand Palace, Marie-broen og mange flere mens du seiler. For å lære mer om monumentene du ser, last ned turappen som skal brukes under cruiset (last ned instruksjoner på bekreftelseskupongen).

Paris: Hopp over køen til Louvre-billett med vert for Mona Lisa

10. Paris: Hopp over køen til Louvre-billett med vert for Mona Lisa

I lang tid, før det ble museum i 1793, var Louvre en av hovedresidensen til kongene av Frankrike. Ligger i hjertet av Paris, dekker det et område på 73 000 kvadratmeter og huser den største samlingen av kunstverk i verden, fra sivilisasjoner over 7000 år gamle til 1800-tallet. Museets samlinger er delt inn i 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, orientalske antikviteter, islamsk kunst, malerier, skulpturer, kunstverk og grafikk. Ved ankomst kan du beundre dette mesterverket malt av Leonardo da Vinci i 1506 og et av de mest kjente kvinneportrettene i verden, verten vil la deg nyte museet i ditt eget tempo.

257 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Paris

Paris

Ofte stilte spørsmål om Paris Museer og utstillinger

Hva er andre ting å gjøre enn Museer og utstillinger som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

Museet er alltid veldig overfylt, det er viktig å ha billetter allerede for ikke å kaste bort tid med køen ved billettkontoret. Museet er enormt, og det ville være fint å ha en mer detaljert plan for å prøve å besøke bare det som interesserer deg. Selvfølgelig skal vi kunne gå tilbake flere ganger!

Our second time to Versailles but our first with a guide. Really happy we did it with a guide! Magdalena had a lot of humor and knowledge!

Easy too book the activity with the app. Easy to form our time lane on the museum and the waitingtime was short.

REMEMBER TO BRING PROOF OF AGE IF YOU TRAVEL WITH CHILDREN UNDER 18 !