Legg til datoer
Paris

Aktiviteter for par

  • Adgangsbilletter
  • Inngangsbilletter med vert
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
117 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 117

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 926 vurderinger

En flott båttur. Mye å se på Seinen og Canal St. Martin, Paris fra et annet perspektiv. Ønsker du en god plass bør du være der 1/2 time før. Under hele omvisningen fortalte en foredragsholder mye, først på fransk og rett etterpå på engelsk. Det var veldig varmt den dagen, og vi var glade for at vi bestilte turen kl. 10.00. Du kan sitte oppe i friluft, eller inne i skipet, hvor du også har flott utsikt og det er mye kjøligere. Det eneste jeg hadde ønsket meg var bedre gastronomi, i hvert fall en kald drink. Det var kaffemaskin og musserende vin, så ta definitivt med deg noe å drikke. Konklusjon: Jeg kan anbefale denne turen.

Vi ønsket å reise rundt klokken 21:30 for å se byen i skumringen. Det var en god ting at vi kom dit 30 minutter for tidlig fordi køen var utrolig lang. Til tross for dette fungerer systemet godt med ombordstigning og det kom ny båt hvert 10. minutt. Vi var heldige for vi var en av de første som kom på båten, ellers blir det litt ledig med leting etter plass, men man kan ikke påvirke så ille. Selve turen var vakker, lydguiden på mobiltelefonen var et passende supplement til den flotte naturen. Vil definitivt anbefale

En spesiell opplevelse du ikke bør gå glipp av når du kommer til Paris. Personlig fant vi et veldig hjelpsomt personale som tillot oss å ta neste båt, etter å ha mistet den bestilte på grunn av tour de france. Velholdt miljø, gode retter like godt som vinen. Hva å si mer, anbefales på det sterkeste og skal gjentas!

En vakker ting. Skipet hadde et godt sittearrangement. Alle hadde god utsikt. I tillegg til severdigheter er det selvsagt veldig interessant hva som skjer på Seinen om kvelden. Middagen var ganske bra for oss. Kelnerne var litt vanskelige.

It was a beautiful tour at night with pretty views and vibes.