Legg til datoer

ParisUtsiktspunkter

Våre mest anbefalte Paris Utsiktspunkter

Paris: Vinsmaking i Eiffeltårnet med lokal produsent

1. Paris: Vinsmaking i Eiffeltårnet med lokal produsent

Bli med en lokal håndverksvinprodusent i 1. etasje i Eiffeltårnet for en spesiell opplevelse ideell for vinelskere. Beundre utsikten over Trocadéro fra restauranten Madame Brasserie og smak et spesielt utvalgt utvalg av 6 utsøkte lokale viner sammen med en rekke tradisjonelle oster. Ved ankomst, gå opp til første nivå av Paris' mest ikoniske landemerke og gå inn i det vakre loungeområdet til Madame Brasserie. Bli med vertene dine som er en del av "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", et nettverk av håndverksmat, kokker og vinprodusenter som er forpliktet til øko-bærekraft og ansvarlighet innen lokal mat og drikke. Lær om historien og den moderne foryngelsen av vinproduksjon i Paris-regionen fra vertene dine gjennom engelsk. Smak på 6 høykvalitetsviner alle hentet innen 50 kilometer fra Eiffeltårnet, alle økologisk produsert, uten bruk av sterke kjemikalier, i tråd med øko-bærekraftige produksjonsmetoder. Par sammen de 4 første vinene med et utvalg av nøye utvalgte tradisjonelle oster. Se heftene som følger med for spesifikasjonene for hver vin og ost mens vertene dine veileder deg gjennom smaksopplevelsen. Når du liker å smake på disse lokale produktene, kan du stå og beundre utsikten over lysbyen fra salongen, med sin unike utsikt over Trocadéro, Pont d'Iéna og elven Seinen.

Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

2. Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

Dra opp i Eiffeltårnet og beundre den fantastiske utsikten fra toppen av denne ikoniske severdigheten. Tilbring så mye tid du vil i tårnet og utforsk de ulike nivåene på egen hånd.  Se Paris ovenfra og fra et helt nytt perspektiv. Beundre den urgamle fasaden på Louvre og forretningsdistriktet La Defense. Beundre det fargerike Pompidou-senteret og den enorme hvite Sacré-Cœur-basilikaen. Stopp i Champagnebaren i toppetasjen for 1 glass med musserende vin. På vei ned kan du prøve de mange interessante aktivitetene på 1. nivå. Test motet ditt ved å gå på glassgulvet.

Paris: Billett til taket av Triumfbuen

3. Paris: Billett til taket av Triumfbuen

Triumfbuen er en nyklassisistisk versjon av den antikke, romerske triumfbuen. Utsikten fra den 50 meter høye plattformen på toppen av buen er vel verdt turen opp trappene. Se et dusin parisiske avenyer som stråler ut fra triumfbuen og ut i «Lysets by». Paris er en av de mest fascinerende stedene i verden og du kan nyte å være i sentrum av det hele. Inspirert av de store buene i Romerriket, bestilte Napoleon Triumfbuen kort tid etter hans seier ved Austerlitz. Dessverre opplevde Napoleon aldri å se den ferdig. Ved foten av buen finner du Den ukjente soldats grav, som er en hyllest til de 1,3 millioner franske soldatene som døde under 1. verdenskrig. Se den evige flamme som tennes hver kveld kl. 18:30. I tillegg er det en interessant utstilling som forklarer den symbolske betydningen av dette monumentet. Utsikten du får fra buen, er verdt de 284 trappetrinnene det er opp til toppen. Herfra kan du se hele Paris. I motsetning til det obligatoriske besøket til Eiffeltårnet, er et besøk til Triumbuen mindre vanlig blant turister.

Eiffeltårnet: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

4. Eiffeltårnet: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

Nyt fugleperspektiv over Paris fra utsiktsplattformen på 2. nivå i Eiffeltårnet. Møt guiden din ved siden av Eiffeltårnet for en kort introduksjon til tårnets historie. Deretter kan du nyte direkte adgang til 2. nivå, og høre interessante historier og anekdoter om tårnets unike historie fra guiden din. Lær mer om «Lysets by» og nyt privilegert utsikt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Deretter forlater guiden deg slik at du kan nyte Eiffeltårnet i ditt eget tempo. Gå opp til toppen, uten guide, når du har lyst for enda mer fantastisk utsikt og nyt 1 glass musserende vin i Champagne Bar (hvis alternativet er bestilt). På vei ned bør du stoppe på 1. nivå, for å gå på det nye glassgulvet 61 meter over bakken.

Paris: Billett til utsiktsterrassen i Montparnassetårnet

5. Paris: Billett til utsiktsterrassen i Montparnassetårnet

Nyt utsikten over Paris ved Montparnassetårnet. Ta bilder av Eiffeltårnet og andre landemerker fra dette 360-graders utsiktspunktet. Last ned en gratis app som bringer byen til live med historier, videoer og fakta. Opplev magien til solnedgangen over byen Paris, eller planlegg besøket ditt så du kan ta inn morgenlyset når det faller over Seinen. Oppdag Paris med den inkluderte gratis mobilapplikasjonen «Magnicity». Bruk utvidet virkelighet for å avdekke fascinerende informasjon om byen. Få en beskrivelse av severdigheter, anekdoter, historier, videoklipp, filtre og 3D-rekonstruksjoner. Av årsaker utenfor aktivitetsleverandørens kontroll, er utsiktsterrassen midlertidig stengt for publikum inntil videre, men 56. etasje er fortsatt åpen for besøkende og tilbyr også fantastisk utsikt.

Paris: Ta trappen til 2. nivå i Eiffeltårnet med valgfritt toppen-alternativ

6. Paris: Ta trappen til 2. nivå i Eiffeltårnet med valgfritt toppen-alternativ

Utforsk Eiffeltårnet som aldri før ved å bestige det til fots. Før du går til billettluken gir guiden deg en introduksjon til den ikoniske strukturen. Guiden underholder deg med anekdoter mens du venter i kø (se varighet nedenfor), for å hente billettene dine. Deretter starter du på oppstigningen, og hører historiene bak tårnets opprinnelse og hvordan det nesten ble fjernet, mens du nyter den unike utsikten fra trappen. Fortsett til utsiktsplattformen på 2. nivå, for fugleperspektiv av Triumfbuen og andre ikoner i Paris, mens du nyter guidens innsiktsfulle og underholdende kommentarer. Når du er ferdig med å beundre den spektakulære utsikten, går du trappene ned til bakkenivå. Velg å oppgradere billetten din til å inkludere toppen (som må gjøres når du bestiller). Dermed får du også se Gustave Eiffel sitt originale kontor og for å nyte utsikten fra den høyeste plattformen.

Paris: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

7. Paris: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

Reduser ventetiden i de lange køene til et av hovedstadens mest uforglemmelige severdigheter, med en adgangsbillett til 2. nivå og (hvis alternativet er valgt) til toppen. Lær mer om tårnet fra guiden din. Nyt utsiktsplattformene i ditt eget tempo og se ut mot katedralen Notre Dame, Les Invalides og mer. Etter en kort introduksjon som avslører historien til det emblematiske tårnet, gå opp til 2. nivå med heis. Dra opp til toppen med heis hvis du har valgt dette alternativet. Nyt den spektakulære utsikten over den franske hovedstaden og berømte severdigheter.

Eiffeltårnet: Omvisning med adgang til toppetasjen eller 2. etasje

8. Eiffeltårnet: Omvisning med adgang til toppetasjen eller 2. etasje

Besøk det mest ikoniske symbolet på den franske hovedstaden, lær dens fascinerende historie, og ta utrolige bilder av Paris fra toppen av Eiffeltårnet. Møt guiden din noen få skritt fra Eiffeltårnet før du starter oppstigningen til 2. nivå. Underveis forteller guiden din noen anekdoter og litt historie til det ikoniske tårnet. Når du kommer til 2. nivå, kan du nyte fantastisk 360-graders panoramautsikt over Frankrikes hovedstad. Ta fantastiske bilder eller simpelthen nyt utsikten over Paris.

Paris: Omvisning i Eiffeltårnet inkludert heis

9. Paris: Omvisning i Eiffeltårnet inkludert heis

Bli med på en omvisning i det berømte Eiffeltårnet og beundre Paris fra oven. Nyt en 2-timers omvisning på engelsk i tårnet for å høre alt om opprinnelsen og hemmelighetene bak konstruksjonen av dette arkitektoniske mesterverket. Ta heisen og gå opp til utsiktsplattformen på 2. nivå, og hvis du velger billetten til toppen, drar du helt opp til toppen. Derfra kan du nyte den fantastiske panoramautsikten over den franske hovedstaden, inkludert Sacré Coeur, Louvre og Triumfbuen. Mulighet for å inkludere et 1-times cruise på Seinen, tilgjengelig hviilken som helst dag og tid etter besøket ditt i Eiffeltårnet. Beundre de UNESCO-vernede bygningene langs elvebredden, inkludert Eiffeltårnet, Les Invalides, Notre-Dame de Paris og Conciergerie. Passer husbåter og flytende restauranter underveis.

Paris: Billett til toppen av Eiffeltårnet og båttur på Seinen

10. Paris: Billett til toppen av Eiffeltårnet og båttur på Seinen

Se Paris' mest kjente severdigheter med denne kombinasjonen av en billett for Eiffeltårnet og et elvecruise på Seinen. Dra nytte av assistert forbi-køen-inngang og utforsk Paris fra toppen av tårnet på egen hånd. Billetten din inkluderer et 1-times cruise på Seinen, tilgjengelig når som helst under oppholdet. Beundre UNESCO verdensarv-bygninger langs elvebredden, inkludert Eiffeltårnet, Les Invalides, Notre-Dame de Paris og Conciergerie. Passer flytende husbåter og restauranter underveis.

65 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 14 475 vurderinger

Vi prøvde å be om å få flytte til første rad for utsikten over Paris selv om det var ledige bord, men de sa nei.. flaks har det at paret ved siden av oss ber om å få flytte og jeg vet ikke hvorfor de får lov. .. hvor servitøren kommer tilbake og gir oss på første rad med en sarkastisk vits "så dere er alle fornøyde..." heldigvis serverte ikke denne servitøren oss, men en annen veldig snill og enda mer sympatisk og morsom som også snakket litt italiensk. Stedet er vakkert, vi valgte en grand dame meny med 3/4 retter og vin, prisen logisk så vel som for den raffinerte og spesielle maten er proporsjonal med utsikten som kan sees ovenfra (men hvis du klarer å komme til på første rad ellers virker det for meg litt for mye), men hvis du liker den romantiske atmosfæren, er du på utkikk etter et luksussted eller du må feire en viktig begivenhet er dette stedet for deg..! Det er en gang i livet!

Først en sikkerhetssjekk for å komme inn på Esplanade. Deretter henter du heiskortet i restaurantdisken. Foreløpig litt forvirrende på grunn av mange stillaser. Men alle er vennlige og hjelpsomme. I 1. etasje Deretter inngang til restauranten. Vi hadde et bord rett ved vinduet med utsikt over Pont d'Iena. Fantastisk utsikt, veldig god mat og en veldig vennlig og høflig servitør Ahmed. Ekstra fotograf for suvenirbilder (3 for 50 euro). Generelt anbefalt, selv om prisen selvfølgelig er høy.

Turen var bare flott! Guiden vår "Ann-Marie" var super vennlig, morsom, høflig og hjelpsom. Alt hun fortalte oss om Eiffeltårnet var veldig interessant og morsomt! Det var den perfekte blandingen av en guidet tur og nok tid for deg selv (og det har du virkelig! Ingen leder deg, men du kan bruke så mye tid på nivåene du vil!)

På møtepunktet fant vi ut at det er planlagt 3 guider til vår avtale. De to første var også veldig punktlige. Vi ble tildelt 3. guide - men da dukket han også opp. Informasjon om Eiffeltårnet var underholdende. Og så fungerte alt annet utmerket. Gjerne igjen.

Utrolig flink og morsom guide, som også var veldig god i engelsk!