Legg til datoer

ParisTemaparker og fornøyelsesparker

Våre mest anbefalte Paris Temaparker og fornøyelsesparker

Disneyland Paris: Dagsbillett

1. Disneyland Paris: Dagsbillett

Disneyland® Park: Fram til 30. september 2023 kan du nyte den store finalen i Disney Paris' 30-årsjubileum. Drøm større, le høyere og smil bredere, med imponerende show, nye attraksjoner og opplevelser som vil gjøre slutten på denne enestående feiringen mer spesiell enn noen gang. I en fantasiverden ikke så langt unna, lever Disneys helter og heltinner lykkelige i eventyr som aldri tar slutt. Nyt endeløs moro i forskjellige magiske land. Opplev dine favoritthistorier fra Disney akkurat slik du husker dem fra de klassiske Disney-filmene. Dette er stedet hvor eventyrene virkelig går i oppfyllelse. Spenningen i Disneyland®-parken kommer i alle størrelser og fasonger. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyr et rush for voksne, mens de små kan seile høyt inn i den månelyse himmelen med «Peter Pan's Flight». Selvfølgelig kan du finne familiemoro i hvert eneste hjørne av parken, fra Pirates of the Caribbean til Mad Hatter Tea Cups. Møt forskjellige Disney-karakterer. Ikke gå glipp av hovedattraksjonen, et møte med kjære og kjente Disney-karakterer. Ha penn og kamera klart, og møt karakterene du elsker. Hver dag er en fest i Disneyland® fornøyelsespark. I tillegg til alle de flotte attraksjonene og karakterene, finnes det mange spektakulære familieparader og forestillinger å oppleve året rundt. I år kan du nyte 30-årsjubileet, hvor det blir feststemningen med musikk, dekorasjoner og mye mer, som forvandler parken til et livlig eventyrland. Mikke, Minnie, Donald og Dolly er glade for å vise frem sine blendende nye antrekk, med en danseforestilling spesielt laget for 30-årsjubileet. Når kvelden faller på, forbered deg på å bli overrasket av et helt nytt, magisk øyeblikk. Beundre banebrytende teknologi som lyser opp Torneroseslottet, etterfulgt av de spektakulære Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Utforsk den magiske kino- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park Opplev 4 filmstudioer med massevis av spennende attraksjoner og spektakulære forestillinger. Drømmene dine står i sentrum i studioene, bare noen skritt unna Disneyland®-parken. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Slå deg sammen med Avengers og dra på de mektigste MARVEL-oppdragene i Avengers Campus. Gå bak kulissene og prøv Worlds of Pixar-området. Dra til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro med karakterer i omgivelser rett fra Rottatouille, Oppdrag Nemo, Toy Story og mer.

Paris: Flerdagers inngangsbillett til Disneyland® Paris

2. Paris: Flerdagers inngangsbillett til Disneyland® Paris

Utforsk Disneyland Paris med en inngangsbillett til underverkene i Disneyland Park og magien til Walt Disney Studios. Nyt barndommens gleder som vekkes til live når du ser Torneroseslottet og flyr med Peter Pan til Neverland. Velg ditt eget eventyr med 2-, 3- eller 4-dagers billetter. Fram til 30. september 2023 kan du nyte den store finalen i Disney Paris' 30-årsjubileum. Drøm større, le høyere og smil bredere, med imponerende show, nye attraksjoner og opplevelser som vil gjøre slutten på denne enestående feiringen mer spesiell enn noen gang. Begynn opplevelsen i den parken du ønsker. I Disneyland Park kan du møte eventyr mens de vekkes til live. Møt dine favoritt Disney-figurer og utforsk attraksjoner på tvers av de 5 landene. Oppdag verdenen til Pirates of the Caribbean og se Buzz Lightyears Laser Blast.  Fortsett eventyrene dine i Walt Disney Studios, hvor du kan se førstehånds stjernespekkede filmer og magien bak kulissene. Bli med i Avengers for å ta på seg oppdrag, eller gå inn i den store verdenen Ratatouille og Toy Story Playland. I løpet av dagen kan du se en herlig opptreden av Mickey, Minnie, Donald og Daisy for å feire parkens 30-årsjubileum. Senere, om kvelden, kan du se når parkene i Disneyland Paris lager et fantastisk lysshow for å lyse opp Torneroseslottet og minnes klassiske Disney- eventyr. Fans av utrolig live underholdning – hør her! Fra 15. juli 2023, og for første gang noensinne i Disneyland® Paris, kan du forberede deg på å legge ut på en musikalsk reise gjennom de mange fantastiske verdenene til Pixar i «Together: a Pixar Musical Adventure» – en original, oppslukende ny produksjon som treffer alle de riktige notene.

Parc Astérix: Heldagsbillett

3. Parc Astérix: Heldagsbillett

Gå forbi den lange billettkøen og nyt alle eventyrene og aktivitetene til Parc Astérix med en heldags adgangsbillett. Nyt en minneverdig dag med alle favorittkarakterene dine fra landsbyen Gallia, kun 35 kilometer fra Paris. Oppdag 6 forskjellige soner med ulike temaer og mer enn 40 forskjellige attraksjoner og forestillinger med nye opplevelser og spenning rundt hvert hjørne. Dra på din egen odyssè til rikene til romerne, gallerne, grekerne, vikingene og egypterne. Gå om bord på Menhir Expressen for en god latter, og ta Cæsars utfordring om å spionere på den romerske legionen i galehuset Défi de César. Registrer deg for å tjene Romerriket på La Legion Recrute, og kast deg inn i tegneseriens gale verden for å oppleve den siste kampen mellom de romerske legionærene og de kjempende gallerne. Beundre de eneste delfinene og sjøløvene som opptrer så nære Paris i Poseidon-teateret. Oppdag Forest of Idefix, et nytt område for familien midt i hjertet av parken, med 5 nye attraksjoner for unge gallere fra 3-års alderen. Et lite stykke fra den galliske landsbyen, vil Idefix introdusere deg til et par druider, som er venner av Panoramix, samt deres merkelige oppfinnelser.

Paris: Notre Dame Virtual Reality Tour

4. Paris: Notre Dame Virtual Reality Tour

"Step inside" Notre Dame of Paris med en virtuell virkelighetsopplevelse som vil få deg til å føle deg som du virkelig var inne i den berømte katedralen før og etter brannen. Beundre det enorme midtskipet, gargoylene, klokketårnene og sakristiet takket være det virkelige liv, 360°-bilder filmet før den beryktede brannen i 2019. Oppdag den utrolige historien til Paris' katedral og få et intimt glimt bak scenen ved hjelp av et virtual reality-headset. Få også se katedralen i sin nåværende gjenoppbyggingstilstand og stå ved episenteret av den ødelagte katedralen, på selve stedet der det flammende spiret falt og styrtet gjennom hvelvet. Bli transportert gjennom en unik opplevelse gripende med følelser mens du ser den knuste marmoren og gulvene strødd med steinsprut.

Paris: Jardin d'Acclimatation 1-dagers ubegrenset pass

5. Paris: Jardin d'Acclimatation 1-dagers ubegrenset pass

Oppdag Jardin d'Acclimatation opprettet i 1860 av Napoleon III og keiserinne Eugenie. Finn ut hvorfor parken regnes for å være hovedstadens grønne lunge, som stolt viser sin arkitektoniske arv og sitt landskap og kombinerer en fornøyelsespark med det perfekte stedet for hyggelige spaserturer. Utforsk 18 hektar i parken, inkludert volieren og koreansk hage, småbruk og grønne enger, fredelige stier og 48 nye og moderniserte attraksjoner. Prøv spennende turer inkludert Speed Rocket, Steam Machine, the Dragon og Clock Tower. Fordyp deg i en rekke interaktive opplevelser som Kinetorium eller Rafting Adventure. Enten du er barn eller voksen, kos deg på de historiske Merry-Go-Rounds, på galopphestene, på Flying Chairs, Steam Train eller Enchanted River. Møt naturen og dyrene mens du går blant de 1800 trærne, møter geitene og sauene i et halvåpent habitat eller observerer bier som surrer rundt bikubene deres.

Paris: Billett til 2 av Disneyland Paris fornøyelsesparker inkludert transport

6. Paris: Billett til 2 av Disneyland Paris fornøyelsesparker inkludert transport

Denne dagsbilletten til Walt Disney Studios® Park og/eller Disneyland® Park lar deg tilbringe en hel dag med familie eller venner blant de kjente og kjære Mikke, Minni, Askepott, Balo, Ole Brumm og resten av Disney-gjengen. Dagsbilletten inkluderer transport med en komfortabel buss fra sentrum av Paris og en hel dag fylt av magiske øyeblikk. Møt Alice og Hattemakeren og nyt deres galskap eller lek hermeleken med Peter Pan, et øyeblikk enhver liten pirat setter pris på. Hvis det er fortyllede prinsesser som fascinerer de små, forbered deg på kongelige invitasjoner og vær vitne til at barnet ditt forvandles til en eventyprinsesse. Du kan også få adrenalinet til å pumpe og slippe fantasien løs når Lynet McQueen gjør en gjesteopptreden i det actionfylte showet Moteurs! Action! Spektakulært stunsthow! Mickey’s Magical Celebration trollbinder deg fra det øyeblikket når Mikke gnikker på Åndens lampe, blir forvandlet til en mestermagiker og tryller Disney-feer og uendelig glede ut av bare lufta. Nyt alle disse aktivitetene og mye mer med et dagspass til én eller begge Disneyparkene. Parken ligger i den nye byen Marne-la-Vallée, i nærheten av Paris. Disse vidunderlige minnene kommer med en praktisk busstransport fra ditt overnattingssted i sentrum av den franske hovedstaden.

Disneyland® Paris: Adgangsbillett og busstransport

7. Disneyland® Paris: Adgangsbillett og busstransport

Disneyland® Paris ekspresstransport tilbyr en helt ny måte å komme seg fra Paris sentrum til parkene i Disneyland®. Denne pakken inkluderer transport og adgangsbillett til parkene i Disneyland®. Disneyland® Paris ekspresstransport har 3 strategiske busstopp i hjertet av Paris og attraktive priser for hele familien. Stoppestedene ligger ved Eiffeltårnet, Gare du Nord, Opéra og Châtelet. Du finner flere detaljer om disse stoppestedene under møtestedseksjonen.  Bussen har klimaanlegg for å sikre deg en behagelig reise.

Paris: Inngangsbillett til Aquaboulevard vannpark

8. Paris: Inngangsbillett til Aquaboulevard vannpark

Bestill inngangsbillett til Aquaboulevard i Paris, et badeland dedikert til moro og vannlek midt i hjertet av byen. Utforsk parkens 7000 kvadratmeter med aktiviteter, med bølger, fosser, geysirer, vannkanoner og mye mer. Skli ned gigantiske vannsklier, svøm med blåhvalen Jonas og plask under vannsoppene . Slapp av i et av boblebadene eller strekk ut på en sandstrand. Finn lett noe for alle å gjøre i parken. Nyt en morsom, men trygg tur, vel vitende om at tilsyn, sikkerhet og hygiene er en toppprioritet. Vannattraksjoner er fullt bemannet med sertifiserte badevakter som opererer på et roterende skift, og vannet blir sjekket 15 ganger om dagen og konstant filtrert og resirkulert.

Paris: Fly over Paris og verden – i en virtuell virkelighet

9. Paris: Fly over Paris og verden – i en virtuell virkelighet

Legg ut på en intens flyopplevelse over Paris, der du flyr over Paris og byens severdigheter i virtuell virkelighet, som om du skulle vært i et ekte fly. Gå til avgangshallen for dine flyinstruksjoner, og deretter tar du på deg din jetpack, dine virtuell virkelighets-briller og flyr over takene i Paris. Nyt en 35-minutters opplevelse (inkludert 20 minutter i virtuell virkelighet), filmet med virkelige bilder. Fly forbi Eiffeltårnet, svev over Seine, og oppdag Champs-Elysées, Triumfbuen og andre ikoniske severdigheter. Opplev den realistiske følelsen av å faktisk fly ved hjelp av virtuell virkelighets-briller og en jetpack (flysimulator). Etter en fantastisk flytur over Paris, flyr du over 7 drømmedestinasjoner med strålende 360-graders utsikt over Den kinesiske mur, Victoria Falls i Zimbabwe, Angelfossen i Venezuela, Baikal-sjøen i Russland og andre steder.

Paris: Go City All-inclusive Pass med 35+ attraksjoner

10. Paris: Go City All-inclusive Pass med 35+ attraksjoner

Besøk det beste Paris har å tilby og spar opptil 50 %* sammenlignet med å kjøpe separate attraksjonsbilletter. Velg mellom et 2-, 3-, 4- eller 6-dagers Paris All-Inclusive Pass, bla gjennom de inkluderte aktivitetene, plasser reservasjoner der det er nødvendig, og vis det digitale passet ditt på din mobile enhet på besøksdagen. Så enkelt er det. Beundre severdighetene fra elven på et Bateaux Parisiens elvecruise, klatre opp Eiffeltårnet på en guidet tur, smake på et frekt glass fransk vin, hoppe på og av en busstur rundt i byen, og mye mer. Velg et 4- eller 6-dagerspass, og du vil også få et digitalt Paris Museum Pass, gyldig for adgang til over 50 av byens beste museer og landemerker, inkludert Louvre, d'Orsay-museet, Versailles og mer. Passet ditt er gyldig i 2 år fra kjøpsdatoen og aktiveres først når du besøker din første attraksjon - og gir deg mye fleksibilitet rundt reisen. Du har da 2, 3, 4 eller 6 dager på rad til å fortsette å bruke passet ditt der du ønsker det. Inkludert med alle varighetene av Paris All-Inclusive Pass - (R) reservasjoner kreves: • Eiffeltårnet guidet klatring (2. etasje) (R) • 1-dagers storbuss Paris Hopp-på Hopp-av-tur • Bateaux Parisiens - Cruise på Seinen • Tour Montparnasse • Fransk vinsmaking på Les Caves du Louvre (R) • Notre Dame and the Archaeological Crypt Experience (R) • Montmartre og Sacré Coeur - fottur (R) • Ostesmaking på O Chateau • Miniverksted for parfyme av Fragonard (R) • Franske søte pannekaker på Bistro Marbeuf • Champagne Gourmand i Montmartre • Aquarium de Paris • Fransk Apéro i Saint-Germains-des-Prés • FlyOver Paris - Virtual Reality Experience • Ballon de Paris Generali • Parisisk frokost på Café Louise • Moteshow på Galleries Lafayette (R) • Gourmet-sjokolademuseet Choco-Story • Paris skjulte perler i Le Marais - Vandring (R) • Grévin Paris - Voksmuseum • PanoraMagique i Disney Village • Petit Train de Montmartre • Selfie-tur i Latinerkvarteret (R) • Dali Paris • Skandaler og kjærlighetsforhold på Pere Lachaise - Walking Tour (R) • Montparnasse nabolagsvandring (R) • Walking Passages (R) • Great Women of History Walking Tour • Galleries Lafayette guidet kulturarvstur • Rex Studios • Stade de France Tour • Ølsmaking og gaver på Maison BAPBAP • Parc Astérix (åpner 8. april) • Emily i Paris: Den uoffisielle omvisningen av ExperienceFirst • Saint-Germain-Des-Prés-vandring • Morgen Macaron pause i Montmartre Inkludert kun med 4 og 6-dagers Paris All-Inclusive Pass (med Paris Museum Pass): • Louvre-museet (R) • Triumfbuen • d'Orsay-museet • Palace of Versailles (R) • Orangeriemuseet • Saint-Chapelle (R) • Panthéon • Hærmuseet • Centre Pompidou (R) • Picasso-museet • La Conciergerie (R) • Musée Quai Brainly (R) • Vitenskapsmuseet i Paris • Rodin-museet • Basilika-katedralen i Saint-Dennis og mer! *Besparelser basert på reiseruter på Go City-nettstedet.

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Paris Temaparker og fornøyelsesparker

Hva er andre ting å gjøre enn Temaparker og fornøyelsesparker som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris Temaparker og fornøyelsesparker tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 11 771 vurderinger

Utmerket. Kjøpte en ekstra dag, og det gjorde 3 dager for å komme gjennom begge parkene med 6-åringen vår. Vi klarte fortsatt ikke å gjøre alle turene. Nyttig å ha mange toaletter og vannfontener. Flotte turer bortsett fra Snøhvit og kunne ikke komme i treningsøktene da de virtuelle køene var umulige å bli med. Beste ritt: Ratatouille, iron man, Spider-Man. Totalt sett koste vi oss veldig.

Drømmen min var å besøke Disney og den drømmen gikk i oppfyllelse Fantastisk dag, vi klarte å besøke begge parkene og ble på fyrverkerishowet, det er sent, men det er virkelig verdt det. Da jeg kjøpte billetten her, var det veldig enkelt å komme inn i parkene, vi trengte ikke stå i kø og vi kom lett inn Super anbefaler

Så lett å stole på og ingen problemer med noen av billettene. Og du betaler for det du kjøper verdt hver krone anbefaler definitivt denne siden. Pass fungerte hver dag vi hadde kjøpt. Så bra at vi snart kommer til å kjøpe billetter igjen ettersom vi reiser ut til Disney om bare noen få måneder.

Ankom takket være t-banen og RER-en som forlater deg rett ved inngangen til parken, ble vi møtt med entusiasme og forundring. Det var en morsom opplevelse, men også spennende. Jeg anbefaler å bo på finaleshowet kl. 23.00 for å bli målløs.

Veldig lett med transport fra paris sentrum til Disneyland. Tog gikk hele tiden. Parken var full, men køene inn til parken gled bra. Endel kø til hver attraksjon, men det er naturlig.