Legg til datoer

ParisFor tilbakevendende reisende

Våre mest anbefalte Paris For tilbakevendende reisende

Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

1. Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

Reis gjennom Normandie på vei til middelalderens Mont-Saint-Michel, på en dagstur fra Paris om bord på en buss med klimaanlegg. Velg å dra alene, med en guide eller med en lydguide. Oppdag tidevannsøya og dens gotiske kloster, som er et UNESCO verdensarvsted. Lær om dens fascinerende historie og legendariske fortellinger. Reis fra Paris og reis gjennom det franske landskapet med en buss med klimaanlegg til den fantastiske, befestede byen Mont-Saint-Michel utenfor Normandiekysten. Len deg tilbake og slapp av med fantastisk utsikt over landskapet underveis. Stopp for en pause i en nærliggende landsby som dateres tilbake til normannernes dager, og rusle i de svingete gatene og de smale stiene for å finne den beste utsikten over bukten. Fortsett til munningen av Couesnon-elven, der Mont-Saint-Michel ble bygget på en holme, bare noen få hundre meter fra fastlandet. Tilbring ettermiddagen med å utforske de bemerkelsesverdige severdighetene i den befestede byen, klassifisert som et verdensarvsted av UNESCO siden 1979. Ta deg tid til å oppdage den lille, men øya i ditt eget tempo. Gå langs vollene og finn veien til klosteret på toppen av byen. Besøk klosteret Mont-Saint-Michel med en inkludert adgangsbillett. Denne benediktinerbygningen har spilt en viktig rolle i kommunens historie og det føydale samfunnet den representerer. Beundre dette praktfulle eksemplet på gotisk arkitektur fra tidlig på 1200-tallet. Beundre utsikten over den omkringliggende bukten før du forlater Mont-Saint-Michel sent på ettermiddagen. Bli kjørt tilbake til den franske hovedstaden for å bli satt av ved startpunktet.

Parc Astérix: Heldagsbillett

2. Parc Astérix: Heldagsbillett

Gå forbi den lange billettkøen og nyt alle eventyrene og aktivitetene til Parc Astérix med en heldags adgangsbillett. Nyt en minneverdig dag med alle favorittkarakterene dine fra landsbyen Gallia, kun 35 kilometer fra Paris. Oppdag 6 forskjellige soner med ulike temaer og mer enn 40 forskjellige attraksjoner og forestillinger med nye opplevelser og spenning rundt hvert hjørne. Dra på din egen odyssè til rikene til romerne, gallerne, grekerne, vikingene og egypterne. Gå om bord på Menhir Expressen for en god latter, og ta Cæsars utfordring om å spionere på den romerske legionen i galehuset Défi de César. Registrer deg for å tjene Romerriket på La Legion Recrute, og kast deg inn i tegneseriens gale verden for å oppleve den siste kampen mellom de romerske legionærene og de kjempende gallerne. Beundre de eneste delfinene og sjøløvene som opptrer så nære Paris i Poseidon-teateret. Oppdag Forest of Idefix, et nytt område for familien midt i hjertet av parken, med 5 nye attraksjoner for unge gallere fra 3-års alderen. Et lite stykke fra den galliske landsbyen, vil Idefix introdusere deg til et par druider, som er venner av Panoramix, samt deres merkelige oppfinnelser.

Paris: Billett til Musée Grevin voksmuseum

3. Paris: Billett til Musée Grevin voksmuseum

I hjertet av Paris venter mer enn 200 personligheter fra fortiden og nåtiden på å oppleve noen uforglemmelige møter med deg, din familie og dine venner. Posér sammen med noen av verdens mest populære mennesker og ta morsomme og overraskende bilder. Siden 1882 har dette stedet vært en populær plass for parisisk underholdning og har alltid ønsket både unge og gamle velkommen til en opplevelse som overskrider all tid. En overdådig marmortrapp, bygget i 1900, leder deg opp til en helt unik verden som begynner i Speilsalen. Dette unike lys- og lydshowet som ble skapt i 1906 og som ble komplett renovert for sitt hundreårsjubileum, har forbløffet generasjon etter generasjon av besøkende. Voksmuseet er stolte over å kunne presentere sine nyeste karakterer:  Mick Jagger, Lang Lang, Katy Perry og Ranveer Singh. Du har også muligheten til å besøke det nye «The Voice»-området. 

Paris: Inngangsbillett til Aquarium de Paris

4. Paris: Inngangsbillett til Aquarium de Paris

Dra til Trocadéro-hagene i hjertet av Paris og nyt dagen i akvariet. Akvariet byr på mer enn 10 000 fisk fra hele verden i det 3500 kvadratmeter store huset, og gir deg en spennende introduksjon til havets magi. Se fryktinngytende haier og søte kråkeboller. Se etter sjenerte klovnefisk og bli sjarmert av piggrokkene. Det marine livet kommer fra områder så forskjellige som Reunion-øyene i Det indiske hav, til elvemunninger og elven Seine. Det finnes også et berøringsbasseng som gir deg muligheten til å berøre og mate fiskene. Du kan også more deg på de skiftende forestillingene. Tilbring en magisk dag med familie eller venner, lær mer om livet under vann og få gratis adgang til det daglige programmet med interaktive workshops (ingen reservasjoner er nødvendig).

Fra Paris: Guidet dagstur til Monets hus og hage i Giverny

5. Fra Paris: Guidet dagstur til Monets hus og hage i Giverny

Utforsk den vakre landsbyen i Haute-Normandie, der den impresjonistiske kunstneren Claude Monet bodde de siste 40 årene av sitt liv. Besøk den sjarmerende landsbyen Giverny og oppdag hvorfor dette stedet var til så stor inspirasjon for impresjonistiske kunstnere. Etter kjøreturen fra Paris besøker du huset der Monet bodde og jobbet. Hagene og omgivelsene, som ligger i en utsøkt dal ved elven Seine, utgjorde en stor del av motivet for maleriene hans etter at han flyttet dit i 1883. Når du har sett rommene der kunstneren bodde med familien sin, kan du spasere gjennom 2 unike hager som Monet har designet og modifisert gjennom hele livet. Se mer enn 100 forskjellige typer blomster og sammenflettet løvverk i Monets blomsterhage. Deretter kan du føle det som om du har gått inn i et av hans malerier i den japanske hagen. Gå til innsjøen full av vannliljer, og få en bedre forståelse av hvorfor Monet brukte denne hagen som inspirasjon for over 250 av maleriene hans.

Paris: Fransk vinsmakingskurs med vinkelner

6. Paris: Fransk vinsmakingskurs med vinkelner

Delta på en vinsmaking utenom det vanlige og få tips om hvordan du identifiserer, velger og smaker på vin. På et sentralt sted i sentrum av Paris, vil du bli med på en reise gjennom Frankrikes vindistrikt (på Tour de France-alternativet). Med denne opplevelsen vil du få en mye bedre forståelse av og kunnskap om vin generelt. Lokalet ligger noen få minutters gange fra Louvre, og du vil smake på forskjellige viner, fra forskjellige regioner i Frankrike. Oppdag forskjellen mellom vinprodukter fra Champagne og utover. Med en unik og forfriskende tilnærming, tar vinkelneren deg gjennom et utvalg av temaer for å bygge opp vinkunnskapen din. Hør om hvordan Champagne lages og hvordan du smaker vin på riktig måte. Gå gjennom de viktigste vinområdene i Frankrike, druene de dyrker og vinstilen de lager.Lær hvordan du leser en fransk etikett, og forstå begreper som terroir og appellasjon. All vinen vil være tilgjengelig for salg, pluss mange flere andre varianter også. Bare spør vinkelneren din! Vil du bli til middag og prøve enda flere viner, venter O Chateaus helt nye vinbar på deg, med velsmakende retter og 40 fantastiske viner som kan prøves per glass, hver dag.

Paris: Sykkeltur i byens sjarmerende kriker og kroker

7. Paris: Sykkeltur i byens sjarmerende kriker og kroker

Start din 3-timers guidete sykkeltur foran rådhuset. På denne guidete sykkelturen med en liten gruppe, kan du nyte en rolig sykkeltur gjennom byens historiske nabolag. Din erfarne og lokale guide viser deg krikene og krokene i det gamle Paris og forklare anekdoter til byens historie. Du starter på Île de la Cité og sykler mot Île Saint Louis, som for det meste har vært uendret siden 1700-tallet. Kryss Seinen over til middelalderske Marais, som er berømt for sitt jødiske nabolag og LGBT-samfunn. Dra deretter fra middelalderhus og til trendy områder, på Place du Palais Royal med sine praktfulle bygninger. Fortsett gjennom Bastille-torget og avmystifiser det legendariske fengselet og den berømte Bastille-dagen. Flykt fra byens trafikk og tråkk i vei langs den sykkelveien langs Seinen, og gjør et stopp ved elvebredden for noe å drikke. Deretter utforsker du Seinens venstre bredd. Fra verdens eldste selskap, som er 1154 år gammelt, drar du mot den litterære Saint Germain des Prés og ser parisernes mest populære kaféer og kunstgallerier. Se hvordan kongene, dronningene, revolusjonærene og Napoléon blandet seg i en ballett som endte blodig i Odéon og Luxembourg. Etter å ha hvilt litt i en vakker hage, fortsetter sykkelturen til Sorbonne-universitetet og Latinerkvarteret, med sine antikke romerske ruiner blandet med de farligste bakgatene fra middelalderen. Bli med på denne omvisningen på begynnelsen av ferien din, slik at du kan se mye av byen og finne ut hvor du ønsker dra tilbake til.

Fra Paris: Dagstur til Brugge med sesongavhengig kanalcruise

8. Fra Paris: Dagstur til Brugge med sesongavhengig kanalcruise

Tilbring en dag utenfor Paris og kryss grensen til hovedstaden i Belgias provins Vest-Flandern. Dagsturen inkluderer tur/retur-transport fra Paris sentrum og tar deg med til byen som noen ganger omtales som «Nordens Venezia». Byen er også oppført på UNESCOs verdensarvliste. Nyt en omvisning i det historiske sentrum og beundre blant annet det gotiske rådhuset, renessansearkitekturen til det utsmykkede Place du Bourg og Basilique du Saint-Sang (det hellige blods basilika) fra 1100-tallet. Du får tid til en lunsj på en lokal restaurant, hvor du kan nyte belgiske spesialiteter, som for eksempel tradisjonelle moules frites (blåskjell og pommes frites) og et omfattende utvalg av belgisk øl. Brugge kan også by på et besøk til Groeningemuseet, som huser mesterverk av flere store flamske kunstnere, som blant annet van Eyck og Hieronymus Bosch. Alternativt kan du rusle rundt i byens eksklusive butikker som tilbyr både håndlagede blonder og belgisk sjokolade. I sommersesongen kan du velge det guidede alternativet for å nyte et båtcruise langs noen av de mest kjente kanalene i Brugge, bygget så langt tilbake som på 1100-tallet.

Paris: Makroner-kurs, te og eske å ta med hjem

9. Paris: Makroner-kurs, te og eske å ta med hjem

Oppdag hemmeligheten bak perfekte makroner på et makronkurs med en liten gruppe i hjertet av Paris. Vanligvis er gruppen på mellom 3 til 7 personer, noe som gjør opplevelsen mer personlig og sikrer full oppmerksomhet fra verten. Verten vil demonstrere og gi detaljerte instruksjoner om hvordan man lager makroner med en vanskeligere, men mer pålitelig, italiensk marengs-teknikk. Lær å røre, blande i en farge og lage fløtesjokolade- eller kremfyll. Etterpå kan du nyte dine kreasjoner med te, kaffe eller juice. Verten vil fortelle historien om makroner og andre interessante fortellinger om fransk kultur. Du får også med deg en eske med dine egne kreasjoner som du kan dele med dine venner og familie, eller spise selv de neste dagene!

Paris: Ikoniske nabolag med guidet fottur

10. Paris: Ikoniske nabolag med guidet fottur

Velg et av fem Paris-distrikter å besøke på en guidet vandretur, hver av dem er gjennomsyret av historie og fylt med fascinerende steder å utforske. Bli med guiden din mens de tar deg til hjertet av ditt valgte Quartier og forteller deg alt om historien, kunsten, arkitekturen, maten, moten og mer. Le Marais: Historie og mote Oppdag de skjulte skattene i Le Marais og finn ut hvorfor dette distriktet er en favoritt blant hippe parisere. Kom og se hvor historie og arkitektur gnider seg med hippe butikker, kule kafeer og gourmetrestauranter. Montmartre: The Artists' Quarter Besøk det sjarmerende parisiske distriktet Montmartre med en lokal guide. Oppdag Montmartre of Picasso, Toulouse-Lautrec og Van Gogh. Se hvor kunstnere bodde, drakk, danset og malte, og byttet ut maleriene sine mot mat og kunstmateriell. Saint-Germain-des-Prés: Intellektuelle og jazz på venstre bredd Bli med guiden din mens du dykker inn i den fascinerende fortiden til dette ikoniske venstrebreddsområdet. Hør fengslende historier om Saint-Germain-des-Prés, en gang hjemmet til litterære genier, opprørske studenter og revolusjonære. Latinerkvarteret: litterære legender i det bøhmiske Paris Oppdag det pulserende og eklektiske Latinerkvarteret på en guidet tur. Spaser nedover brosteinsbelagte gater omkranset av sære bokhandler og livlige kafeer, se Sorbonne og beundre det mektige Pantheon. De dekkede passasjene: skjulte skatter og elegant shopping Utforsk en mindre kjent side av Paris og se skjulte skatter som ofte savnes av andre besøkende. Oppdag de herlige dekkede passasjene fylt med små butikker og kafeer, og lær om de beste stedene å handle og ta en matbit i byen.

12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Paris For tilbakevendende reisende

Hva er andre ting å gjøre enn For tilbakevendende reisende som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris For tilbakevendende reisende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Vakker sykkeltur langs torg og smug som du vanligvis ikke ville gått forbi. Guiden vår Frederik var et vandre (eller rettere sagt syklende) leksikon som ga mye informasjon om ulike historiske fakta. En rundtur i Paris hvor vi aldri fikk inntrykk av at vi ville bli absorbert av den tunge trafikken. Sterkt anbefalt

Veldig fin sykkeltur med guide Frederique (nederlandsktalende), som snakket nederlandsk veldig bra. Vært på fine steder med gode forklaringer overalt. Videre var det en hyggelig gjeng på 8 personer. Under turen er det regelmessige stopp for en historie eller forklaring, noe som også gjør det veldig avslappet.

Det var en flott tur. Vi lærte mye om historien til Paris. Kjørehastigheten var lett å holde og det var nok pauser. Frederick (guiden vår) var oppmerksom, vennlig og en total Paris-ekspert. Det var hjelmer til deltakere som ønsket dem og syklene var i god form. Fem stjerner av fem, spesielt for Frederick.

Med mange historiske aspekter og interessante historier hadde vi en flott tur! Syklene var i god stand. Vår super hyggelige reiseleder med "A" (jeg glemte navnet hans) var flott. Hun svarte på alle spørsmålene våre og vi hadde gode samtaler som var virkelig gode og vil også bli husket :)

Dyktig guide og sjåfør. Tydelig og vennlig med all informasjon. Ca 30 min pause midtveis på busstur. Gode steder for pause med mat, mange kaffeautomater og rikelig med toalett.