Legg til datoer
Paris

For tilbakevendende reisende

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Verksteder og kurs
  • Vannaktiviteter
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 18

Ofte stilte spørsmål om Paris For tilbakevendende reisende

Hva er andre ting å gjøre enn For tilbakevendende reisende som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris For tilbakevendende reisende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Vakker sykkeltur langs torg og smug som du vanligvis ikke ville gått forbi. Guiden vår Frederik var et vandre (eller rettere sagt syklende) leksikon som ga mye informasjon om ulike historiske fakta. En rundtur i Paris hvor vi aldri fikk inntrykk av at vi ville bli absorbert av den tunge trafikken. Sterkt anbefalt

Veldig fin sykkeltur med guide Frederique (nederlandsktalende), som snakket nederlandsk veldig bra. Vært på fine steder med gode forklaringer overalt. Videre var det en hyggelig gjeng på 8 personer. Under turen er det regelmessige stopp for en historie eller forklaring, noe som også gjør det veldig avslappet.

Det var en flott tur. Vi lærte mye om historien til Paris. Kjørehastigheten var lett å holde og det var nok pauser. Frederick (guiden vår) var oppmerksom, vennlig og en total Paris-ekspert. Det var hjelmer til deltakere som ønsket dem og syklene var i god form. Fem stjerner av fem, spesielt for Frederick.

Med mange historiske aspekter og interessante historier hadde vi en flott tur! Syklene var i god stand. Vår super hyggelige reiseleder med "A" (jeg glemte navnet hans) var flott. Hun svarte på alle spørsmålene våre og vi hadde gode samtaler som var virkelig gode og vil også bli husket :)

Dyktig guide og sjåfør. Tydelig og vennlig med all informasjon. Ca 30 min pause midtveis på busstur. Gode steder for pause med mat, mange kaffeautomater og rikelig med toalett.