Legg til datoer
Paris

Førstegangsbesøkende

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 18

Ofte stilte spørsmål om Paris For førstegangsbesøkende

Hva er andre ting å gjøre enn For førstegangsbesøkende som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris For førstegangsbesøkende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Glad for at jeg bestilte denne turen. Liten gruppe, nær liten tur til ET og guiden vår var bra og likte spørsmålene og kommentarene våre. Vi nøt turen med spørsmål og svar. Hun, som jeg ikke husker, var en fryd, og dessverre fikk jeg ikke si takk eller tilby en drikkepenger. Vil anbefale dette programmet til alle som ønsket å se ET uten å måtte gjøre det alene.

Jeg tror Saint-Chapelle er det vakreste stedet i hele Paris, anbefaler et besøk. Denne turen er flott fordi den hopper over linjene, noe som kan være betydelig. Anbefaler å gjøre en lydtur for å gi bakgrunnshistorien til nettstedet, som var veldig interessant. Kunstverket er det vakreste glassmaleriet hvor som helst.

Dette var en "selvbetjent" situasjon som ga oss rask tilgang til trappen. Vi måtte fortsatt gå gjennom sikkerheten og gå trappene. Heldigvis var køene veldig korte og raske. Jeg la merke til at billettkøen var lang, så jeg tror det var der vi sparte tiden vår. Vi gikk før middag på en klar dag.

Museet er alltid veldig overfylt, det er viktig å ha billetter allerede for ikke å kaste bort tid med køen ved billettkontoret. Museet er enormt, og det ville være fint å ha en mer detaljert plan for å prøve å besøke bare det som interesserer deg. Selvfølgelig skal vi kunne gå tilbake flere ganger!

Our second time to Versailles but our first with a guide. Really happy we did it with a guide! Magdalena had a lot of humor and knowledge!