Legg til datoer
Paris

Bra for grupper

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
72 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 72

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Flott guide, selv om hun snakket litt raskt. Ha det i bakhodet hvis du ikke er så flytende, men jeg vedder på at du kan be henne snakke litt saktere og hun ville: hun var super vennlig! Men!! Get Your Guide sier at guiden skal ha på seg blått, noe som ikke er tilfelle! Dette var en guide som kunne bestilles gjennom flere nettsteder ser det ut til, siden flagget hun holdt opp ikke sa "Få din guide". Bare vit: det er stedet du må gå til! Hun var akkurat der de sa hun skulle være, så den delen var helt i orden. Vi gikk mot Eiffeltårnet og fikk fin informasjon, flere morsomme fakta og mer enn nok tid til å ta bilder. Guiden slapp oss av rett under tårnet (allerede inne), sendte billettene våre på e-post og vi kunne gå opp alene, noe som var veldig flott å gjøre i vårt eget tempo.

Dette var en seier for oss. Vi tok bilder på Trocadero Square før vi møtte reiselederen. Hun ga en interessant historie om Eiffeltårnet. Da følte vi oss som en VIP-gjest fordi vi gikk forbi hundrevis av mennesker i kø til en MYE kortere privat turlinje, og fikk billettene våre for å gå inn. Hvis du drar til Paris i en høysesong, er det verdt det slik at du slipper å vente på hvem vet hvor mange timer i kø!

Veldig avslappet måte å se alle de berømte høydepunktene fra en annen side. Husk at solnedgangen starter litt senere på sommeren enn om vinteren... Fordi vi ikke kunne bestille en senere båt enn avgang kl 19, var det selvfølgelig ingen solnedgang, og ingen lys å se. ;-))

Omvisningen var veldig fin, guiden vår bao var veldig entusiastisk, han fortalte oss historien til konstruksjonen og lot oss stå i heisens rad. guidene er ikke kledd i blått, du må spesifisere informasjonen, men de henter deg på møtepunktet uten problemer

Guiden var bra, litt mørk humor som ikke passet godt med meg, men andre lo.