Legg til datoer
Paris

Mat og drikke

  • Inngangsbilletter med vert
  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Verksteder og kurs
123 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 123

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

5.0 / 5

basert på 2 vurderinger

Opplevelsen er verdt mer enn selve måltidet, men maten var også god, men ikke spektakulær. Jeg bestilte aspargessuppe med burrata (rart, men godt), laks med svart ris (utmerket) og en jordbærdessert med sitron og mynte (jeg likte det ikke!). Til tross for dette er servicen, oppmerksomheten, utdanningen og engasjementet til hele teamet en sak fra hverandre. Veldig kult!! Det er verdt opplevelsen, spesielt fordi gode måltider i Paris er nær denne prisen (for 2). Rødvinen var en 5, men den hvite og champagnen var god.

En må-se for alle besøkende til Paris. Et vakkert show med herlig atmosfære, vakre dekorasjoner, profesjonelle dansere og magisk musikk. Min kone og jeg dro til showet klokken 23:30, og det er der området til MOULIN ROGUE er det vakreste. Vi fikk et bord med champagne. Flott service. Ca 2 timer med uforglemmelige inntrykk. Jeg tror vi kommer til å bruke den igjen i fremtiden. MAGISK!!!

Kom tidlig. Kleskoden var ikke streng, men det var fint å kle seg ut. Etter billettsjekk og sikkerhet ble vi til slutt ført til setene våre. Salen var virkelig vakker. Kabareten fikk oss til å rope, skrike og klappe nesten uten stans.

Flott show flotte kostymer flotte seter. Stod foran på scenen og hadde en uforglemmelig kveld med champagne. Anbefales på det sterkeste, alltid fornøyd

Helt positivt overrasket. Mye skjer, men det er normalt uansett :)