Legg til datoer
Porto

Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
80 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 80

Ofte stilte spørsmål om Porto Kultur og historie

Hva er andre ting å gjøre enn Kultur og historie som er verdt å besøke i Porto?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Porto er:

Flere reisetips for Porto

Vil du vite mer om aktiviteter i Porto? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Porto

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 186 vurderinger

Vi likte turen mye. Guiden vår var snill, rolig og vennlig. Portwine-turen og smakingen på sandeman var hyggelig, båtturen også. Lunsj var fantastisk, aldri hatt så mye og god mat på en organisert tur. vinsmakingen var på en veldig fin beliggenhet med en fantastisk utsikt og en morsom guide. vi kunne sitte der ganske lenge for å nyte vinen og naturen og prate med andre gjester på turen. ikke som på andre turer, hvor du bare har noen minutter på deg før du må reise. kan anbefale denne turen.

En av de beste guidede turene vi har vært på. Turistguiden, Sophia, var veldig kunnskapsrik, hensynsfull og underholdende. Sophias engelsk var utmerket, og anekdotene hennes holdt oss alle underholdt. Vingårdsturene var veldig bra og mat og vin var flott. Elvecruise var en fin måte å slappe av etter lunsj. Bussjåføren, Daria, var høflig og vennlig. Anbefaler denne turen på det sterkeste.

reise inn i portvinshistorie(r)! gode smaksprøver i en internasjonal avslappet gruppe. guiden vår maria var spesielt fantastisk: hun selv har en stor tilhørighet til tawnys og rubiner! og på et tidspunkt var det denne opplevelsen du rett og slett aldri glemmer - den perfekte slurk i et glass... muito obrigada!

This trip was definitely worth it! Pedro was a really nice guide, the scenery of the valley was beautiful and the visits to the wineries were great too. I also enjoyed the boat ride a lot.

Not the best wines if youre interested in wine, but you get a nice presentation of the duoro valley. Also lovely guides. Recommend.