Våre mest anbefalte ting å gjøre i Fuengirola

Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

1. Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

Forbered deg på en eventyrlig dag, mens du vandrer langs Caminito del Rey langs El Chorro-juvet utenfor Málaga. Følg guiden din langs en sikker sti som fører til gangbroen, som går gjennom Desfiladero de los Gaitanes. Begynn dagen med henting fra et av de mange møtestedene i Málaga og reis til Ardales. Det blir et kort stopp i Ardales (en tradisjonell landsby av hvit hus), slik at du kan kjøpe frokost før du starter på vandringen. Stig om bord på bussen igjen og fortsett til den nordlige inngangen til Caminito del Rey. Fortsett deretter gjennom en lang smal tunnel frem til de naturlige stiene, som fører til inngangen av juvet. Her får du utdelt en hjelm og får en sikkerhetsorientering. Få vite hva du kan forvente deg under vandringen. Dessuten går guiden bak gruppen for å svare på spørsmålene dine underveis, mens du nyter opplevelsen. Gå forbi Gaitanes-juvet, et naturlig pass gjennom åsene som skiller Malagakysten fra øyene, med elven Guadalhorce som renner i bunnen. Legg ut på en trygg og komfortabel vandring, hvor du er omgitt av fantastisk natur. Etter mange års forfall ble El Caminito de Rey ble gjenåpnet etter å ha blitt renovert. Gangveiene strekker seg mellom 2 juv og en stor dal. Vandring går nedover, fra nord til sør, og frem til utgangen hvor bussen venter på deg. Når gruppen er om bord på bussen igjen, returnerer du til Costa del Sol og blir sluppet av på ditt hentested.

Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

2. Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

Start omvisningen din med å gå om bord på bussen i sentrum av Málaga (like ved el Corte Inglés), eller på andre steder langs Costa del Sol. Derfra reiser du til Gibraltar i buss med klimaanlegg, justerbare seter, WiFi og USB-porter. Underveis forteller guiden om interessante ting å gjøre og se når du ankommer Gibraltar. Når du har passert gjennom tollen, kjører bussen inn i Gibraltar og slipper deg av slik at du kan starte å utforske på egen hånd. Hvis du har bestilt den komplette omvisningen, kan du nyte en panorama rundtur av Gibraltar, samt besøke steder som Gibraltarstredet og adgang til det indre av St. Michel-hulene. Du får dessuten se de ville berberapene ved Apes Den. Etter omvisningen har du tid på egen hånd til å nyte en lunsj, handle og utforske hovedgaten (Main Street), Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Du forlater Gibraltar kl. 15:30, for returen til Costa del Sol.

Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

3. Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

Etter å ha forlatt Costa del Sol og Malaga fortsetter vi langs en naturskjønn rute med lokal vegetasjon som appelsintrær, oliventrær og korkeik og den hvite landsbyen Ardales og Cuevas del Becerro. Ankomst til Setenil de las Bodegas, en av de vakreste og mest originale hvite landsbyene i Cádiz-provinsen. Benytt fritiden til å nyte denne særegne byen. Besøk husene som ligger under klippene i stupet, og slå deg ned og ta en kopp kaffe. I Ronda ankommer du busstasjonen før du fortsetter til fots og får en guidet tur til de viktigste severdighetene. På en spasertur i det romantiske sentrum med kirker, minipalasser og Spanias eldste tyrefekterarena er det mye å oppdage. Nyt den utrolige utsikten fra Puente Nuevo, som krysser "Tajo" (skjæringen) på elven Guadalevin, hvor du kan smake på en spansk vin på en terrasse med eksklusiv utsikt over Tejo-broen. Palacio Mondragón, også kjent som Palacio del Marqués de Villasierra, er utvilsomt et interessant besøk, ikke bare fordi det er et herregårdspalass med arabiske hager, men også fordi det er Rondas arkeologiske museum med interessante gjenstander som viser byens antikke historie. Nå har du tid på egen hånd til å utforske byen i ditt eget tempo.

Fuengirola: Delfinsafari med yacht inkludert snacks og drikke

4. Fuengirola: Delfinsafari med yacht inkludert snacks og drikke

Oppdag den fantastiske skjønnheten til kysten av Fuengirola, mens du seiler på en 15 meter lang luksusyacht. Utforsk havet og se etter delfiner. Nyt drinker og deilig snacks. Cruiset begynner når du går om bord i yachten og legger ut fra havnen i Fuengirola. Derfra går turen videre på jakt etter delfiner. Kapteinen gir deg litt informasjon om delfinartene du kanskje kommer til å møte. Hold utkikk etter delfiner underveis. Mens du er i vannet, kan du svømme, sole deg eller ta et glass cava og spise velsmakende snacks. Se landemerker som Calaburras-fyret og Torrequebrada-stranden før du drar tilbake til havnen.

Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

5. Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

Nyt reisen langs Malaga og Costa del Sol i en sightseeingbusstur mens du lytter til guiden din som forteller deg anekdoter og kuriositeter fra denne britiske kolonien. Utforsk Gibraltar på egen hånd, og seil deretter Middelhavet på leting etter de mange delfinene som streifer rundt i området. Ankom La Linea og kryss grensen til Gibraltar. Nyt litt fritid til å besøke Casemates Square og den botaniske hagen til Alameda. Spaser gjennom Marina Bays, eller benytt sjansen til å gå langs hovedgaten. Følg veiledningen til guiden din for å komme til torget og finne veien til havnen i Gibraltar for å gå ombord i båten din. Når du er ombord, kan du føle brisen og få øye på forskjellige typer hvaler som bor i området. Naviger det rolige havet i omtrent en og en halv time og finn stedet der Middelhavet møter Atlanterhavet. Søk etter delfiner her, og få øye på deres majestet og intelligens mens de leker i vannet. Guiden om bord vil fortelle deg om de mest relevante kuriositetene og egenskapene til arten du møter, særtrekkene til stredet, erklært Unesco World Biosphere Reserve. Etter omvisningen vil du igjen ha ledig tid til å fortsette besøket ditt i Gibraltar, hvor du kan benytte anledningen til å spise lunsj. Møt opp midt på ettermiddagen for returreisen til hentestedet.

Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

6. Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

Opplev andalusisk kultur med et andalusisk hesteshow på Club Hipico El Ranchito hver onsdag. Møt hestene i stallen før du ser på en ballettforestilling med hestesport siden 1992 med 20 hester. Opplevelsen starter ved El Ranchito ridesenter. Kom tidlig for å møte hestene, og sett deg ned på et sted med tak for å nyte et show med spansk musikk og koreografier av utøvere med en blanding av cowboy-bevegelser og dressur på videregående skole. Lokalet har en bar, suvenirbutikk og toaletter, også WiFi er gratis og du kan parkere kjøretøyet ditt inne uten kostnader eller anstrengelser.

Fra Costa del Sol: Sightseeingdagstur til Gibraltar

7. Fra Costa del Sol: Sightseeingdagstur til Gibraltar

Du hentes i en buss med klimaanlegg på utvalgte hentesteder på Costa del Sol. Deretter er det bare å lene seg tilbake og slappe av på vei til Gibraltar. Ved ankomst blir du møtt av en lokal guide, som tar deg med på en omvisning i byen. Se havnen i Gibraltar, gamlebyen innenfor murene, Europa Point og St. Michael's Cave. Etter omvisningen får du litt tid på egen hånd til å spise lunsj. Spaser rundt i Main Street og dra fordel av avgiftsfrie produkter. Møt guiden din tilbake igjen til angitt tid for returreisen til Costa del Sol.

Fuengirola: Yachttur med delfinspotting med forfriskninger

8. Fuengirola: Yachttur med delfinspotting med forfriskninger

Nyt et avslappende cruise i Fuengirola ombord på en stor, luksuriøs motoryacht og nyt solen mens du leter etter delfiner som leker like utenfor bukten, mens du nyter noen gratis kjølige drinker og småbiter underveis. Ta deg til havnen i Fuengirola og møt mannskapet ditt og gruppen for dagen. Slå deg til ro og slapp av om bord i båten og vink farvel til strandlinjen mens du setter seil på Middelhavet. Lytt til kapteinen din fortelle deg om lokalmiljøet mens du nyter noen småbiter og nipper til en kald drink i solskinnet med pittoresk utsikt over kysten. Du kan til og med se delfiner leke rundt båten. Hvis du føler deg opp til det, kan du få en sjanse til å kjøle deg ned med en dukkert i det skarpe, klare vannet. På dagens siste tur kan du nyte å se solnedgangen over de fjerne Sierra de las Nieves-fjellene, Fuengirolas-kysten, Castle Sohail og byens skyline.

Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

9. Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

Legg ut fra den arkitektonisk imponerende Benalmádena Marina eller den elegante havnen i Fuengirola, på en fergetur som viser Den andalusiske kysten i all sin prakt. Bli med på en tur-retur båttur mellom Benalmádena og Fuengirola og nyt utsikten til gamle Benalmádena Pueblo, som er en av de mange sjarmerende hvite landsbyene du kan se spredt utover Costa del Sol. Å oppdage Fuengirola er et must for elskere av designerklær, butikker og de viktige markedsdagene som gir deg en følelse av den lokale kulturen. Når du hopper om bord på dette fornøyelsescruiset, får du en pittoresk panoramautsikt til kysten, feriestedene og de lokale attraksjonene, som er vanskelig å overgå med noe annet transportmiddel.

Fra Costa del Sol / Málaga: Omvisning av Granada og Alhambra

10. Fra Costa del Sol / Málaga: Omvisning av Granada og Alhambra

Alhambra er den mest besøkte severdigheten i Spania og et viktig stopp for alle som besøker Granada. Hvis du vil oppdage alle byens hemmeligheter, nasridenes eksklusive palasser og Generalife-hagene, ikke nøl med å bestille denne omvisningen. Du kan velge å bli hentet fra et av de forskjellige hentepunktene i Costa del Sol eller Málaga til angitt tidspunkt. Deretter kan du nyte en vakker kjøretur over fjellkjeden i Málaga, for å komme til den historiske byen Granada. Ved ankomst kan du oppdage komplekset som danner Alhambra. Ta først en spasertur over Generalife-hagene, hvor palasset til Karl V ligger. Med dette alternativet går du ikke inn i nasridenes palasser. Etter dette spennende besøket kan du nyte en panoramautsikt over byen og deretter ha litt tid på egen hånd i Granada. Du kan spise lunsj eller rusle gjennom de typiske gatene i Alcaicería. Etterpå returnerer du til Costa del Sol hvor omvisningen avsluttes.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Fuengirola

Alle aktiviteter

71 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Fuengirola

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Fuengirola

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Fuengirola?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Fuengirola er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Fuengirola?

Flere reisetips for Fuengirola

Vil du vite mer om aktiviteter i Fuengirola? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fuengirola

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 7 690 vurderinger

Great trip the guide shirly was superb. She gave good information and spoke verry good english( and german,french,++). After we went in to the startingpointe, you can deside if you want to walk alone at your owne pace, or walk together with the guide. I walked with the guide and would recomend it. She had lots of information and humor. A bit before the end i walked by my self and then had time to grab a hotdog to eat at the stands at the finish.

En enkel og komfortabel måte å komme seg til Caminito del Rey på. Med klare indikasjoner, og kontinuerlig overvåking fra selskapet på foretatt reservasjon. Fornøyd med tjenestene som tilbys, med guiden, Paco bussjåføren, den andre guiden på den lille stien... Absolutt anbefalt

super opplevelse, buss kom punktlig og plukket opp. flott guide som informerte godt både på engelsk og spansk. lett og fin tur. trenger ikke holde følge med gruppen om man vil underveis. rask og effektiv retur.

Spektakulær tur med fantastisk guide. Må oppleves.

Kjempeflott tur med veldig flink guide. Anbefales.