Våre mest anbefalte ting å gjøre i Portland, Maine

Portland Maine: Omvisning i Vintage Fire Engine

1. Portland Maine: Omvisning i Vintage Fire Engine

Nyt å se Portland på en uforglemmelig måte. Hopp om bord i en gammel brannbil med multimediasystem ombord, inkludert en stor LED-TV med flatskjerm. Opplev Portland på en unik og morsom måte med denne lokalledede turen ombord i en klassisk brannbil. Utforsk byens halvøy mens du kjører langs de brosteinsbelagte gatene. Nyt flott utsikt over fyrtårn, borgerkrigsforter og den historiske arkitekturen som utgjør den fantastiske Maine-byen. Nyt en 50-minutters tur fortalt av lokale guider som elsker å dele sin kunnskap om Portland Maine. Bli kjent med de pulserende nabolagene i denne byen ved sjøen fra høyt oppe på lastebilen.

Portland: Sunset Lighthouse Cruise i Casco Bay med drinker

2. Portland: Sunset Lighthouse Cruise i Casco Bay med drinker

Nyt et 1,5-timers cruise rundt øyene i Portlands Casco Bay. Gå forbi historiske fyrtårn, fort fra tidlig 1800-tall og sjarmerende fiskebrygger mens du utforsker området ved solnedgang. Gjester over 21 år kan nyte 1 håndverksøl eller hard seltzer per person. Mens du cruiser, hold øye med sjøfugler og en og annen sel som kaller Maines kyst hjem. Når timingen er riktig, vil båten snu baugen mot Portland slik at du kan nyte solnedgangen og byens skyline fra vannet. GRUPPE PÅ 6 ELLER FLERE? Ta kontakt med oss om private charteralternativer for en best mulig opplevelse!

Portland: Selvguidet sightseeing-lydtur

3. Portland: Selvguidet sightseeing-lydtur

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 10+ mil lange turen dekker det viktigste av Portland på 1-2 timer. Reis gjennom nabolagene i Portland på en selvguidet kjøretur. Lær om byens historie og kultur fra en lydguidet app på smarttelefonen din og få panoramautsikt fra den østlige promenaden. Kjør ned Commercial Street og hør om den industrielle begynnelsen av byen. Underveis vil du se det fantastisk bevarte Victoria Mansion, som dateres tilbake til 1858. Det blir fulgt av det enda eldre Danforth Inn, som går helt tilbake til 1823. Når du kjører opp den vestlige promenaden, vil du høre om noen kjente mennesker som ble stedt til hvile i Portland, inkludert poeten Henry Wadsworth Longfellow (en statue som du vil se neste gang, på Longfellow Square). Gå til Art District (perfekt for å hente en suvenir), etterfulgt av en kirke som en gang ble ødelagt av britene. Fortsett mot kysten, forbi stedet for et observatorium som en gang ledet skip inn i Portlands tidvis forræderske havn. Finn et par pittoreske fyrtårn som er perfekte for enhver fotosamling. Utforsk Eastern Promenade, en 68 mål stor park ved sjøen med massevis av uforglemmelig havutsikt. Du vil se den merkelige og kontroversielle "bakte bønner"-bygningen, før du går gjennom Old Port igjen for en ny sjanse til å stoppe ved en av nabolagets mange restauranter og butikker. Gå forbi en statue av Portlands egen John Ford. Kryss Casco Bay Bridge inn i South Portland, hjem til et roligere samfunn enn den pulserende nordlige naboen. Til slutt kommer du til Fort Williams Park, full av skjønnhet og historie. Turen avsluttes her.

Portland: Old Port Culinary Walking Tour

4. Portland: Old Port Culinary Walking Tour

Nyt denne opplevelsen som viser den kulinariske kulturen i Portland, Maine, bestående av dyktige mat- og drikkehåndverkere, fra bakere og bryggere til konditorer, kokker og mer. Besøk stedene lokalbefolkningen liker å besøke på daglig basis. Bli med en vennlig og engasjerende reiseguide når de tar deg til flere gamle havner og nærliggende håndverksbutikker, restauranter og puber. Du vil smake på en deilig blanding av klassisk Maine, Maine-inspirert, kommende, kulturell, fancy mat og drikke. Møt og hils på kulinariske håndverkere underveis, lær hva som inspirerer dem og hvordan de startet med en livlig fortelling fra guiden din. Underveis vil guiden din spise om den fargerike, sosiale og kulinariske historien som er unik for "Port City" med mange ekstra anbefalinger om hvordan du kan spise og nyte. Du vil garantert dra full av deilig mat og lokal historie. Denne opplevelsen fungerer med gluten (ikke cøliaki), sjømat, nøtter og vegetariske kostholdspreferanser og sensitiviteter etter beste evne. Gjester kan velge og vrake hvor de vil delta for ytterligere matproblemer. Din matopplevelse kan omfatte: nyplukket hummer, konfekt fra bunnen av, lokalt hentet temaki (rå fisk) rulle, Maine sjømat "chowdah", ikonisk Maine håndverksøl, Maine honningvin og mørk sjokoladetrøfler laget med Aroostook County-poteter.

Portland, Maine: 2-timers guidet historietur

5. Portland, Maine: 2-timers guidet historietur

Møt din lokale guide, en historieelsker som vil bringe historiene og fakta fra Portlands fortid levende gjennom hele turen. Start på Commercial Street, gå gjennom de brosteinsbelagte gatene i den historiske gamle havnen, sentrum og vannkanten. Noen av stedene som kan bli omtalt som en del av turen inkluderer hummerstatuen, hjemmet til Henry Wadsworth-Longfellow, den østlige kirkegården, Abyssinian Church og mer. Turen din avsluttes på en søt måte med en lokal godbit.

Portland: Maine Lighthouses sightseeingcruise med drinker

6. Portland: Maine Lighthouses sightseeingcruise med drinker

Oppdag skjønnheten i Portland Harbor og Casco Bay ombord på Elizabeth Grace på dette sightseeingcruise fra Portland. Seil forbi ikoniske fyrtårn, historiske fort og steinete øyer mens du nipper til 1 gratis alkoholholdig drikke. Hopp ombord på et komfortabelt og romslig skip ved Custom House Wharf. Nyt utsikten over byens sjarmerende skyline mens du legger ut på cruiset. Slapp av med en deilig håndverksdrikk i hånden mens du seiler. Føl vinden i håret mens du cruiser forbi fyrtårn, 200 år gamle fort og steinete og fantastiske øyer. Cruise med selvtillit vel vitende om at skipet regelmessig vedlikeholdes til de høyeste sikkerhetsstandardene. Hold øye med lokalt dyreliv som lommer, svartender og buffleheads mens du seiler. Gå tilbake til startpunktet ved Custom House Wharf på slutten av cruiset. GRUPPE PÅ 6 ELLER FLERE? Ta kontakt med oss om private charteralternativer for en best mulig opplevelse!

Portland, Maine: Kajakktur i solnedgang med guide

7. Portland, Maine: Kajakktur i solnedgang med guide

Timen rett før solnedgang er den beste tiden å padle på vannet i Casco Bay. Himmelen har en tendens til å eksplodere av farger og havet blir ofte glassaktig og rolig. Denne turen involverer en rolig padling akkurat langt nok langs vannkanten eller inn til øyene for å nyte en panoramautsikt over solnedgangen over byen mens vi padler tilbake til East End Beach. Denne to-timers turen er designet for padlere på alle erfaringsnivåer - inkludert førstegangspadlere.

Portland, Maine: Busstur til lokalt bryggeri og brennevin

8. Portland, Maine: Busstur til lokalt bryggeri og brennevin

Tilfredsstill smaksløkene dine med en rekke alternativer for bryggeribusstur fra forskjellige bryggerier i hele Portland, Maine. Sjenerøse porsjoner alkoholprodukter laget på hvert sted er inkludert, sammen med lokale snacks og en valgfri lunsj. Beerunch Brewery Tour (3 timer) Besøk den berømte Bissell Brothers Brewing før de åpner dørene for publikum, og reis deretter til East Bayside til Belleflower Brewing for et nytt eksklusivt besøk før de åpner dørene for publikum. Siste stopp er ved Goodfire Brewing før den slippes av i sentrum av Portland, Maine. Drinker om byen: Bryggeri- og brennevinstur (3 timer) Denne ettermiddagsturen med buss utforsker forskjellige alkoholprodukter laget i byen Portland. Start på Shipyard Brewing Company for øl, deretter Après for harde selters og alkoholholdige cider, og sist Three of Strong Spirits for håndverksrom av høy kvalitet. Alle turene avsluttes med drop-off på Old Port Spirits and Cigars, et perfekt sted å plukke opp noe å unne seg senere på kvelden etter å ha utforsket livlige Portland sentrum.

Portland, Maine: Audioguide til byvandring

9. Portland, Maine: Audioguide til byvandring

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart alt i ett. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 3+ mil lange turen dekker det viktigste av Portland på 1-2 timer. Når den er lastet ned, begynner turen utenfor Visit Portland Center. Her får du din første introduksjon til Portlands spennende historie, fra dens doble grunnleggelse til gjenoppbyggingen etter den store brannen. Når du går nedover byens gater, vil du lære om Burning of Portland, landemerket United States Custom House og den eneste avisen som er publisert til sjøs! Du vil fordype deg i de fascinerende historiene om Portland Rum Riot og byens historie med brann, og deretter reise tilbake til tidene med Underground Railroad og livet til Daniel Colesworthy, en sentral avskaffelsesstemme i Portland. Når du går inn i Wabanaki-folkets verden, vil du også få innsikt i Portlands opprinnelige innbyggere. Neste stopp er det vakkert bevarte Victoria Mansion, et symbol på byens arkitektoniske rikdom. Etter det er den like storslåtte katedralkirken St. Luke. Spaser forbi Augusta Hunt House, ta et øyeblikk til å beundre statuen ved One Longfellow Square, og lær om kampen for kvinners stemmerett i Maine. Deretter kan du plukke opp noen trendy suvenirer i det pulserende kunstdistriktet! På Maine Historical Society kan du utforske Wadsworth-Longfellow House, en påminnelse om byens litterære arv. Etter det kan du slappe av i den vakre Lincoln Park mens du hører den spennende historien om slaget ved Portland Harbor. Til slutt kommer du forbi University of Maine School of Law, en slående bygning med mye historie. Turen din avsluttes her, tilbake i Old Port der du begynte.

Portland: Old Port Seafood Lovers Tour

10. Portland: Old Port Seafood Lovers Tour

Utforsk Portlands pulserende vannkant for å se hummerbåter som ofte losser fangsten sin, lær om de historiske bryggene og deres forhold til havet. Besøk en blanding av gamle havnen og distriktsdestinasjoner ved vannkanten, og noen ganger et sted eller to i utkanten, for en progressiv lunsj. Serveringene varierer fra å spise på og å gå fra restauranter, puber, markeder og håndverksbutikker. Lær om livet til hummer som bor på havbunnen og hør om hvordan hardføre hummermenn og -kvinner drar inn fangsten sin året rundt, regn, snø og skinn.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Portland, Maine

Alle aktiviteter

21 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Portland, Maine

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Portland, Maine

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Portland, Maine?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Portland, Maine med barn?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Portland, Maine?

Flere reisetips for Portland, Maine

Vil du vite mer om aktiviteter i Portland, Maine? Trykk her for full oversikt