Våre mest anbefalte ting å gjøre i Gananoque

1000 øyer: 10, 20 eller 30-minutters naturskjønn helikoptertur

1. 1000 øyer: 10, 20 eller 30-minutters naturskjønn helikoptertur

Opplev de 1000 øyene fra luften på en fantastisk helikoptertur. Velg ditt eget eventyr med tre unike turalternativer fra 10 til 30 minutter. Avreise fra Gananoque Heliport, som ligger en 20-minutters kjøretur øst for Kingston via Highway 401 i vakre Gananoque, Ontario. Sjekk inn i resepsjonen, og slapp av i salongen før orienteringen før flyturen. Føl spenningen når du reiser deg over frodige grøntområder, sandstrender og steinete klipper, og beundrer severdighetene fra det garanterte vindussetet. Bruk lydhodesett komplett med mikrofoner for enkel kommunikasjon. Nyt pilot-fortalt kommentar på engelsk eller velg en av de innspilte flerspråklige lydturene. Varigheten avhenger av det valgte alternativet. Velg en 10-minutters tur for å smake på de 1000 øyene, inkludert byen Gananoque, Admiralty Islands, Navy Islands og Lake Fleet Islands. Utforsk videre på en Ontario Signature Experience: en 20-minutters tur som inkluderer både amerikanske og kanadiske spenn på Ivy Lea Bridge og Boldt Castle på Heart Island. Det mest populære alternativet er en kanadisk signaturerfaring: en forlenget 30-minutters "to slott" -tur som sender deg til å fly over nedsunket skipsvrak og broer over hele landet, samt Boldt og Singer Castles.

Thousand Islands: Helikoptertur med cidermølle og lunsj

2. Thousand Islands: Helikoptertur med cidermølle og lunsj

Det er ingen bedre måte å oppleve Thousand Islands på enn himmelen. Gå til heliporten i Gananoque og hopp ombord på helikopteret ditt for ditt 30-minutters lufteventyr. Svev gjennom himmelen og nyt panoramautsikten over de mange øyene nedenfor. Fra helikopteret kan du se kjente landemerker, inkludert Boldt Castle, Singer Castle, Millionaires Row, Thousand Islands International Bridge og mer. Tilbake på land kan du besøke BUSL Cider, regionens nyeste ciderfabrikk. Nyt en guidet omvisning i møllen og lær hvordan cider produseres mens du smaker på et utvalg cider. Vandre gjennom brukets vidstrakte frukthager, og stopp ved et bakeri i nærheten. Avslutt opplevelsen med en lett lunsj, og prøv regionens verdensberømte Thousand Islands Dressing.

Gananoque: Helikoptertur med Craft Brewery Stop og lunsj

3. Gananoque: Helikoptertur med Craft Brewery Stop og lunsj

Oppdag den frodige skjærgården på 1000 øyer og se gjennom krystallklart vann på gamle skipsvrak på en spennende helikoptertur fra Gananoque. Land på ARBRU Craft Brewery for en pizzalunsj og sammen med en prøvetakerflyvning på Canadas første off-grid håndverksbryggeri. Få sjekket inn på turleverandørens kontor og gjør deg klar for flyturen. Spenn fast og opplev spenningen ved å løfte seg. Hør piloten tydelig med hodetelefon- og mikrofonsystemet. Gli over majesteten til de 1000 øyene, og nyt spektakulær utsikt over Boldt Castle, Singer Castle, Millionaire's Row, 1000 Islands International-broen og skipsvrak som kan sees hvile på bunnen av den mektige St. Lawrence-elven. Gå av på ARBRU Craft Brewery og gå langs en sti gjennom humlemarker, som brukes til å lage en rekke eksepsjonelle brygger. Bli møtt med en flytur av håndverksbrygger og en steinbrent pizza i personlig størrelse. Velg mellom pepperoni, kjøttelskere eller margarita. Nyt et deilig og avslappet måltid før du drar tilbake til helikopteret for flyturen tilbake til møtepunktet i Gananoque.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Gananoque

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Gananoque

Utforsk alle

Flere reisetips for Gananoque

Vil du vite mer om aktiviteter i Gananoque? Trykk her for full oversikt