Legg til datoer

Praha Segway-turer

22 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Praha

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Praha?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Praha er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Praha?

De beste dagsturene og utfluktene fra Praha er:

Dresden

Flere reisetips for Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Praha

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 840 vurderinger

Vi hadde en flott tur med mange interessante inntrykk og en veldig hyggelig og motivert guide. Vi så ikke bare mye, men fikk også noen innsidetips i etterkant. Guiden vår kunne ikke gjøre noe med haglstormen på slutten av turen. Tvert imot - heldigvis hadde vi startet turen en time tidligere etter hans insistering. Opplevelsen vil alltid bli husket med glede!

Veldig fornøyd med segway turen men kunne kanskje hatt litt mer historie og besøk av turistområder. Koselig med en øl som avslutning på turen hos Klosteret der de brygger egen øl. Joachym var veldig hyggelig og serviceminded. Sett gjerne av litt ekstra tid for de er veldig glad i å fortelle om byen, politikken og kulturen.

Morsomt og lett å läre

Vi hadde en veldig hyggelig guide som took jobben sin seriøst. Vi følte oss ivsretatt under turen. Det er inkludert I prisn å få henting I taxi fra hotellet til der Segwayturen starter. Det foregår utenfor centrum. Da fikk vi tatt noen fine utsiktsbilder. Min sønn på 13 syntes 1 time ble for kort tid. Lett å läre.

Privat tur

Vi var så heldige å få en privat tur rundt i Praha. E-syklene var strålende moro og en fin måte å se en stor del av byen på. Guiden vår var en lokal med mye kunnskap. Han stoppet for å fortelle oss mange ting om byen, menneskene og kulturen. Vi hadde også mange bilder tatt for Sterkt anbefalt tur!

El-scooterne er et supermorsomt alternativt transportmiddel for å bli kjent med byen. Bare for folk som er redde for høyder og raske nedstigninger er det ikke så smart. Du må gå av veiene, laget av småstein, i høy hastighet. Småsteinene sørger for at scooteren vibrerer veldig.